stadlerek 27.11.06, 08:47 nic innego mi nie pozostaje jak tylko wyprowadzić się do miasta Warszawa. Dziekuje wyborcom nowego prezydenta za pomoc w podjęciu decyzji. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50021003&a=50021003 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:18 Ludzie sie zmieniaja. Jak widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:19 no tak, podobno tylko krowa nie zmienia poglądów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:21 On poglądów nie zmienil :) Zmienil punkt widzenia. A ten zależy od punktu siedzenia. A ze stolka nie bedzie emigracja zarobkowa czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:21 Hmmm tak myslac to musisz nie tylko z Siedlec uciekac ale i z kraju.W Wawce tez Ciebie rzady globalne PIS dopadna. Przepraszam,zachowujesz sie jak rozplakane dziecko w piaskownicy.Na zasadzie jak nie mam co che to mam was w ......Sadzisz ze zgielk warszawski wyleczy Ciebie z rozterki?Nie sadze.Pozdrawiam i bez obrazy,ot tak to zabrzmialo. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:23 aro nie zawracaj sobie glowy :) Prowokują i bedą prowokować. A tak na marginesie masz jakiś nowy filmik/prezentacje o Siedlcach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:39 Hmmm narazie nic,jak cos znajde spoko podam linka na sieci,takich rzeczy nie powinno sie ukrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:45 Dowcipkować każdy może ..... Gość przeżywa zawód. Zamiast pomóc mu przezwyciężyć obawy i rozterkę gonicie go kijami - idź sobie precz. Czyżby to nowe miało się kreować w takiej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 09:57 >gonicie go > > kijami nikt nie goni, sam się goni Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Siedlce wybrały 27.11.06, 10:00 zresztą jak mnie wyganiali to jakos sie nie martwiles : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51650909&a=51650909 albo jak mnie obrażano : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50686385&a=50686385 Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Siedlce wybrały 28.11.06, 01:35 Bambii, głos zabrali w Twojej obronie, przeciw lub ni tak, ni siak następujący forumowicze. Poniżej statystyka: 1.za wygonieniem – mexican.3; jacox; syriooshe 2.przeciw wygonieniu – klemens.klemens; szaman.morski; muchawka; misinka81; martini1001; oxylog; siedlczanin14; teofano1; bydlaq; niunianiu; emektb; bppieronek; wytaczacz_posuwnicowy; moler1; doberek4; polityks 3.ani za, ani przeciw – krzycho1252; neutron6; scoobunny Nie wypowiedzieli się m. in.: obserwator.ws; brat_szczepana; jwkowalski; sppam; mariano_d; siedlczanin13; abanderado; allowishus; ygd; kacperek111; a37; bibinka5; energy.m; sknerus4; wowka5; guthead; grey11; janwercio-org; izaza; naufiz; raks5; terenowiec_siedlecki; mrfan; superkiwi; emenemki; donna_izabella; beri20; ettee; n_l; macoszka; siedlczanin_chuck; emti1; morcheeba77; veesper; pyt33; wesoly_hafciarz; stadlerek; aosmolska; noemilux; brytanbrytan; pogus; razowiec; kinguch; tramwajsiedlecki; partyzant76; irozwad; triwet; ztejsamejstrony; zonkakrzysia1; chili_p; aro333; marianeq; ito25ms; mama_pysiaczkow; duffy_duck; hejj1; bolo.bolek; milosz_furman etc. Czy uważasz, że ci wszyscy wymienieni i wielu nie wymienionych w tym i ja, są winni atakowi na Ciebie, bo się nie wypowiedzieli? Nie bierzesz pod uwagę, że nie chcieli może nakręcać głupiego wątku? Albo zwyczajnie go nie otworzyli i nie przeczytali? Czy to jest jedyne kryterium uzasadniające wyrażenie własnej opinii na forum innej niż Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Siedlce wybrały 28.11.06, 18:16 Ale o co chodzi? Co to za listy? Mnie wtedy tu wcale nie było. Wpisano mnie na długą listę i teraz nie wiem, czy to dobrze czy źle Odpowiedz Link Zgłoś
doberek4 Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 10:04 do stadlerka: nieprawda, że wieś wybrała, obserwowałem kto głosuje, a nie kto na kogo, i powiem ci że rozmawiałem z wieloma ludźmi, z komisji też, że niestety zdecydowana większośc wyborców to są ludzie starsi,można więc powiedzieć, że młodzi wybrali sobie nogami, bo jak zwykle olewają takie sprawy nie chce im się nawetpójśc na wybory, bo to może obciach, a potem narzekają. a ci starsi co głosowali trudno powiedziec, może i pochodzą ze wsi jak większośc mieszkańców Siedlec. a z drugiej stony smieszy mnie zawsze podział na tych ce wsi i tych z miasta, jeśli chodzi o Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
wytaczacz_podsuwnicowy Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 10:42 doberku4 chyba nieco zbyt dosłownie potraktowałeś określenie "wieś" bo to w języku młodzieży nie znaczy dośłownie "wieś" tylko jest synonimem obciachu, lipy, kichy, czy populanego oststnio moheru, ale dotknąłeś innej lecz równie ważnej sprawy mianowicie chodzenia na wybory przez niektóre środowiska otóż młodzież ma gdzieś polityke i myśli że od polityki nic dobrego nie można opczekiwać i dlatego nie chodzi na wybory, z kolei starsi ludzie na wybory chodzili, chodzą i będą chodzili z tymi wyborami moim zdaniem jest tak że wyborcy symanowicza przesiedzieli w domu głosowanie bo myśleli że symanowicz i tak "jeszcze tym razem " wygra (brak dyscypliny) a wyborcy kudelskiego głównie ludzie w wieku conajmniej średnim poszli na głosowanie jak jeden mąż (dyscyplina) i to dzięki temu symanowicz jest przegrany sądzę że siedlece niewiele się zmienią no może jedynie zarządy kilku spółek się przetasują a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 10:48 >a wyborcy kudelskiego głównie ludzie w wieku conajmniej średnim mylisz sie i to bardzo Kudelski wygrał bo powiekszył elektorat. Jego stalowy elektorat to ok 5700 ludzi (I tura) , teraz uzyskał ponad 10000 ta róznica to ludzie którzy głosowali na AF i MD a tych do "mocherów" trudno zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wytaczacz_podsuwnicowy Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 11:58 i ty na forum wciskasz kaszę że nie jesteś sztabowcem fs daj spokój to nie ma sensu zamiast skupić się np. w moim poscie na zdaniu o wymianie zarządów spółek to ty czepiasz się jak zwykle "politykowania dla politykowania" i rachowania kalkulowania i handlowania głosami, najpiewr kombinowałeś na rzecz forum , forum poszło jako poszło i wykonało woltę a ty razem z nim krok w krok - polityka dla polityki i nic więcej, a gdzie realne działania na rzecz miasta to chyba jest ważne nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:14 samo poświęciłeś ok 40 % swojego postu na ten temat, dla przypomnienia : "z tymi wyborami moim zdaniem jest tak że wyborcy symanowicza przesiedzieli w domu głosowanie bo myśleli że symanowicz i tak "jeszcze tym razem " wygra (brak dyscypliny) a wyborcy kudelskiego głównie ludzie w wieku conajmniej średnim poszli na głosowanie jak jeden mąż (dyscyplina) i to dzięki temu symanowicz jest przegrany" > zamiast skupić się np. w moim poscie to teraz będzie przymus skupiania się na określonych tematach ? > czepiasz się jak zwykle przedstawiłem swoje stanowisko a w tej sprawie napisałeś że przesiedzieli "Symanowicze" w domu i że ludzie starsi poszli do wyborów, przedstawiłem swoje zdanie które jest odmienne i je uzasadniłem i nie musisz się z nim zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:17 i jeszcze pytanko czy dalej podtrzymujesz zdanie ? : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52064607&a=52067399? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52064607&a=52067399 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:27 to Ty Bambii byłęs/jesteś w sztabie fs nio nio nio ktoś tu kłamie,TY! nieeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:30 droga niunianiu nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem, po co ? ;) naprawdę trudno komuś zrozumieć ze można kogoś popierać bezinteresownie tylko dlatego że się z kimś zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wieś Siedlce wybrała 29.11.06, 12:32 mi tam nie musisz pokazywać, że garbusków nie masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 10:52 i jeszcze uwaga do tego : >wyborcy symanowicza przesiedzieli w >domu głosowanie nie przesiedzieli , MS powiększył niewiele swój elektorat (różnica ok 1000 głosów w porównaniu do I tury), wiec elektorat MS był zdyscyplinowany, a tych właśnie zaliczam do ludzi w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 11:05 bambii napisał: > nie przesiedzieli , MS powiększył niewiele swój elektorat (różnica ok 1000 > głosów w porównaniu do I tury), wiec elektorat MS był zdyscyplinowany Wygląda na to, że wybory przesiedział elektorat Bobryka. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 11:09 nie cały, część głosowała na WK, oni tez potrzebowali zmian Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 13:09 elektorat bobryka siedział głównie w domu, ci którzy poszli to w 95. proc zagłosowali na symanowicza Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 13:11 elektorat lewicowy teraz w opozycji się okopie i wygra następne wybory ... puści gazetkę o potknięciach i błęach władzy itp itd. historia lubi się powtarzać ... Odpowiedz Link Zgłoś
taela Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 15:31 Tylko jedną gazetkę? Ciekawiej byłoby coś regularnego. Zapisuje się na subskrypcję. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 27.11.06, 15:32 z moich znajmomych co głosowali na AB (20 szt.) aż 15 zagłosowało na WK. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecja Re: Wieś Siedlce wybrała 28.11.06, 20:11 A moi niestety nie głosowali, bo byli pewni ze kacyk nie wygra. No i wygrał. To jest niestety klucz do interpretacji tych wyborów. Możesz sobie Bambi te dyrdymały prawić. Swoją drogą mam pytanie, czy Kudelski ma takie przezwisko tylko wsród warszawskich PiSowców, czy w Siedlcach też to funkcjonuje? Jeżeli nie to dziwna sprawa, bo tą ksywkę znają również dziennikarze z TVP3, którzy przygotowywali debatę ostatnią. W ogóle tym człowiekiem są zniesmaczeni sami PiSowcy w Wawie. Mają o nim bardzo złe zdanie i się go wstydzą wręcz ;) Cóż nie mieli nikogo lepszego w Siedlcach... Reprezentacja w regionach to słabość każdej ogólnopolskiej partii. Mam bardzo złe przeczucia co do jego rządów w Siedlcach. Zobaczymy za miesiąc jak to będzie. Jedno jest pewne za jakiś czas opadne kurz po całej tej kampanii, cała propagandowa otoczka zniknie i się okaże, że Twój król bambii jest nagi. To kwestia czasu i żadna demagogia w tym nie pomoże :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 28.11.06, 21:28 > że Twój król bambii jest nagi. widzę że czytasz forum od wczoraj :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Wieś Siedlce wybrała 28.11.06, 21:32 najdłużej od wyników pierwszej tury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wieś Siedlce wybrała 28.11.06, 21:43 od 20.11 ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52529493&a=52535721 Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Co to za lista? 28.11.06, 22:23 O co chodzi z tą listą, czy ktoś wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Co to za lista? 28.11.06, 23:08 Milcząca większość? Nie wypowiedzieli się m. in.: obserwator.ws; brat_szczepana; jwkowalski; sppam; mariano_d; siedlczanin13; abanderado; allowishus; ygd; kacperek111; a37; bibinka5; energy.m; sknerus4; wowka5; guthead; grey11; janwercio-org; izaza; naufiz; raks5; terenowiec_siedlecki; mrfan; superkiwi; emenemki; donna_izabella; beri20; ettee; n_l; macoszka; siedlczanin_chuck; emti1; morcheeba77; veesper; pyt33; wesoly_hafciarz; stadlerek; aosmolska; noemilux; brytanbrytan; pogus; razowiec; kinguch; tramwajsiedlecki; partyzant76; irozwad; triwet; ztejsamejstrony; zonkakrzysia1; chili_p; aro333; marianeq; ito25ms; mama_pysiaczkow; duffy_duck; hejj1; bolo.bolek; milosz_furman etc. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co to za lista? 28.11.06, 23:42 > Nie wypowiedzieli się m. in.: > n_l Ciężko się wypowiedzieć mając skasowano konto. Jestem przeciwko wyganianiu kogokolwiek z forum. Ban to co innego :-) Ale nie dla Bambiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Co to za lista? 29.11.06, 08:32 biedaku już Ci wyłuszczam sens spisu powszechnego żyjątek forum, no więc: 1. to ci, którzy są pewni, że co, jak co, ale Bambiiego nie kochają 2. to ci, którym Bambii jest droższy niż poranna kawa w zamglony poranek 3. to ci, którzy nie mogą się określić co do odczuć na widok Bambiiego reszta to ci, którzy nie chcieli ujawnić jakimi uczuciami pałają do bohatera sondy, no i Ty się do nich zaliczasz przez są nieobecnośc, a jak wiemy nieobecni tracą głos, cóż prawo dżungli sam teraz ocen czy dobrze być na tej liście, czy też nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Co to za lista? 29.11.06, 08:44 Zgłaszam się do pkt 2, chociaż z kawy też nie chcę rezygnować. Niunianiu, czy można te dwa pragnienia pogodzić? A propos - wszystkiego, czego dziś chcesz. To chcenie podzielam. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Co to za lista? 29.11.06, 09:03 westwind2 napisał: > Zgłaszam się do pkt 2, chociaż z kawy też nie chcę rezygnować. to tak jak ja ;) > Niunianiu, czy ożna te dwa pragnienia pogodzić? zdecydowanie tak, kawa w towarzystwie Kropka to to co kobiety lubią najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu nie słyszał o Kropku? 29.11.06, 09:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=53025732&a=53028055 Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Nie tylko ja jestem na liście 29.11.06, 09:25 Nie, nie słyszałem. Również no_login nie słyszał jak wyczytałem na Twoim linku, a to łagodzi nieco mój grzech, bo on wie na pewno więcej niż ja. Dajesz do zrozumienia, że jeżeli kawa to ... tylko z Kropką nad "i"? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Nie tylko ja jestem na liście 29.11.06, 09:34 westwind2 napisał: > Dajesz do zrozumienia, że jeżeli kawa to ... tylko z Kropką nad "i"? z Kropką nad "i", czy bez "i", a może z Kropkiem, ważne, że nie w samotności Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Nie tylko ja jestem na liście 29.11.06, 09:42 Będzie, jak chcesz. Szkoda, że tylko z Kropkiem. A przecież istnieje jeszcze wielokropek. Sprawiedliwie to jednak nie po równo. Trochę mi poprawiłaś z drugiej strony humor, bo na liście jest jeszcze sporo zacnych osobników, ale oni też nie są Kropkami. Nie zostanę więc sam ze swoją kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Nie tylko ja jestem na liście 29.11.06, 09:47 Ty ze swoją, a ja ze swoją, to jest nas dwoje, a to już nie samotność, no może taka samotność we dwoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Nie tylko ja jestem na liście 29.11.06, 11:31 > a to łagodzi nieco mój grzech żaden grzech, durny i bezsensowny wątek (ten o wyrzucaniu) i zakładam że Ci którzy w nim się nie odezwali zrobili to zgodnie z zasadą: - nie karm trolla > bo on wie na pewno więcej niż ja ???? czyzbys o czymś wiedział :-) > Dajesz do zrozumienia, że jeżeli kawa to ... tylko z Kropką nad "i"? albo piwo... a wtedy jakie są dyskusje... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Nie tylko ja jestem na liście 30.11.06, 13:50 > Również no_login nie słyszał jak wyczytałem na Twoim linku, > a to łagodzi nieco mój grzech, bo on wie na pewno więcej niż ja. Mam na myśli Twoje serdeczne relacje z Bambiim. Ty wiesz o nim więcej niż ja i na pewno znasz Go także realu, co mi jeszcze nie było dane. > zakładam że Ci którzy w nim się nie odezwali zrobili to zgodnie z zasadą: > - nie karm trolla Tak samo sobie pomyślałem. Tyle, że Tobie Bambii nie zarzucił milczenia, a mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Nie tylko ja jestem na liście 30.11.06, 22:40 Obaj panowie poszli pewnie właśnie na piwo, bo ani jednego, ani drugiego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś