555e 19.04.07, 18:05 Korzystał ktoś z usług? Warto? Jakie macie doswiadczenia/opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: Bank na Asza? 19.04.07, 19:29 555e napisała: > Korzystał ktoś z usług? Tak, ja ;) > Warto? Tak zdecydowanie! >Jakie macie doswiadczenia/opinie? Jak najlepsze ;) zero kolejek, pracownicy uśmiechnięci i życzliwi (rzadko spotykam to w innych bankach), mi się tam podoba, więc polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 19.04.07, 23:28 niunianiu napisała: > 555e napisała: > > Korzystał ktoś z usług? > Tak, ja ;) > > > Warto? > Tak zdecydowanie! > > >Jakie macie doswiadczenia/opinie? > Jak najlepsze ;) zero kolejek, pracownicy uśmiechnięci i życzliwi (rzadko > spotykam to w innych bankach), mi się tam podoba, więc polecam!!! jaki to bank? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bank na Asza? 20.04.07, 16:12 pawelek.mar napisał: > jaki to bank? a właśnie taki: Bank Polskiej Spółdzielczości S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 20.04.07, 17:10 niunianiu napisała: > pawelek.mar napisał: > > jaki to bank? > > a właśnie taki: > Bank Polskiej Spółdzielczości S.A. aha :-) no to jeszcze chętnie poczytam o zaletach tego banku :-) co go wyróżnia, poza tym, że nie ma kolejek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 21.04.07, 16:56 555e napisała: > Dzięki, to już coś wiem. ale co wiesz? To, że nie ma kolejek? :-) Nigdzie nie ma kolejek poza PKO BP :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
555e Re: Bank na Asza? 23.04.07, 08:01 pawelek.mar napisał: > ale co wiesz? Detektyw to z Ciebie słabiutki... A wiem np. to że nie wiele osób korzystało z usług tego baneczku - tylko jedna dała odpowiedź, a Ty nawet nie wiedziałeś co to za bank. Klientka banku, która odpowiedziała na post - jest zadowolona. I to jest właśnie to "coś", co mozna się było z tej ilości informacji dowiedzieć. Życzę słonecznego i ciepłego dnia oraz wielu spacerów po świeżym powietrzu. Dotlenienie mózgu poprawia myślenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Bank na Asza? 23.04.07, 08:13 Na Asza są dwa banki - wspomniany spółdzielczy i Getin Bank. Skąd wiadomo, o który chodzi, jeżeli zadano pytanie o bank bez wymieniania jego nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bank na Asza? 23.04.07, 08:28 do teraz myślałam, że na Asza jest tylko "mój" bank! a jeśli chodzi o kolejki, o których wspomniał pawełek to można je spotkać nie tylko w PKO, ale i w Spółdzielczym (na ul.Pustej)! kiedyś moja siostra usłyszała od podstarzałego jakże miłego pracownika owego banku przy ul.Pustej, że "o Boże! z tak dużą kwotą proszę pani to się nie przychodzi się w sobotę" wrrrrrrrrrr to się nazywa miła obsługa klienta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 23.04.07, 09:05 niunianiu napisała: > do teraz myślałam, że na Asza jest tylko "mój" bank! > a jeśli chodzi o kolejki, o których wspomniał pawełek to można je spotkać nie > tylko w PKO, ale i w Spółdzielczym (na ul.Pustej)! > kiedyś moja siostra usłyszała od podstarzałego jakże miłego pracownika owego > banku przy ul.Pustej, że "o Boże! z tak dużą kwotą proszę pani to się nie > przychodzi się w sobotę" wrrrrrrrrrr to się nazywa miła obsługa klienta ;) PKO BP i Spółdzielcze, proszę mi wybaczyć, ale wrzuciłbym do jednego wora. Nie są to banki przedstawiające jakąś wyróżniającą się ofertę (jeżeli nie mam racji to proszę wyprowadzić mnie z błędu), a i serwis zwykle bardzo szwankuje (chociaż to jest często słabym punktem większości banków). Kolejki same w sobie są znakiem firmowym głównie PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 23.04.07, 09:01 brat_szczepana napisał: > Na Asza są dwa banki - wspomniany spółdzielczy i Getin Bank. Getin już coś mówi, wiem czego się spodziewać :-) > Skąd wiadomo, o który chodzi, jeżeli zadano pytanie o bank bez wymieniania jego > > nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Bank na Asza? 23.04.07, 09:00 555e napisała: > pawelek.mar napisał: > > ale co wiesz? > > Detektyw to z Ciebie słabiutki... nawet nie aspiruję, aby w tej dzidzinie sie rozwijać ... > A wiem np. to że nie wiele osób korzystało z usług tego baneczku - tylko jedna > dała odpowiedź, a Ty nawet nie wiedziałeś co to za bank. i nadal niewiele wiem, dlatego pytam.... > Klientka banku, która odpowiedziała na post - jest zadowolona. > I to jest właśnie to "coś", co mozna się było z tej ilości informacji > dowiedzieć. mało... > Życzę słonecznego i ciepłego dnia oraz wielu spacerów po świeżym powietrzu. > Dotlenienie mózgu poprawia myślenie.... jak domniemam, znasz to z autopsji...:-) Zastanawiam się, skąd w tobie tyle agresji....zbyt mało sexu? hehe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś