witkacy_bonifacy 18.03.09, 08:34 Zna któs może firmę Maxtel z ulicy Błonie? Nie długo mam rozmowę w sprawie pracy a nie mogę znaleźć żadnych informacji i tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapa30 Re: Zna ktoś firmę MAXTEL 18.03.09, 10:23 Maxtel to firma z Kielc jeśli się nie mylę. Na Błoniu wynajmują biuro od TP. Jeśli odpowiada Ci praca akwizytora i jeżdżenie po okolicznych wioskach własnym samochodem to śmigaj na spotkanko. Generalnie praca polega na sprzedaży produktów polskiej (francuskiej???) telekomunikacji. Praca w terenie. Chyba, że coś się zmieniło. (Pracowałem tam cztery lata temu.) Nie było żadnej stałej pensji, tylko prowizja od tego co sprzedałeś. Wiem, że najlepsi wyciągali nawet po 3-4 tys. brutto za m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
bima5 Re: Zna ktoś firmę MAXTEL 19.03.09, 08:15 Rozmawiałam jakiś czas temu z pracownikiem tej firmy, to podobno placa marne grosze, praca po 12 godzin. Ale spróbuj, może to nie chodzi o akwizycję. Odpowiedz Link Zgłoś
mojekonto-0 Re: Zna ktoś firmę MAXTEL 19.03.09, 22:08 pracowałam tam jakis czas i całkiem nieźle można zarobić ..... jak ma sie samochód i lubi sie kontakt z ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś