free-aldonka 25.03.09, 18:47 u mnie brak sygnału przez dekoder a u Was ? coś się im zepsuło czy może jakaś awaria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aro333 Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 18:53 Podobno przerwa serwisowa do 19.00 ma byc. U mnie to samo u tesciowej też. Tesciowaq dzwonila i stad takie info. Odpowiedz Link Zgłoś
free-aldonka Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 19:06 aro333 napisał: > Podobno przerwa serwisowa do 19.00 ma byc. kur..a to nie łaska z ich strony poinformować jakos maja swoj kanał mogliby cos napisac a nie informacji żadnej info to 0800 (moj telefon nie obsługuje)i trzeba ludzi na forum sie pytac żenada normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 19:24 Gdybyś miała internet z Vectry to i na forum nie dowiedziała byś się. Internetu też od rana nie ma... Ludzie muszą bardzo pozdrawiać w duchu Vectrę, TV można zawsze oglądać analogowo, myślę że mało kto ma rezerwowe połączenie internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
free-aldonka Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 19:37 > Gdybyś miała internet z Vectry to i na forum nie dowiedziała byś się. na szczescie mam w do...elu minela 19 a tu dalej cisza chyba przerzuce na analoga Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 19:58 No wlasnie , nic , tylko czarno... Ja dzwonilem pod inny numer nie ten 0800 ... bo tez telefon nie chcial łykać tego niby numeru. Ale to nie dzisiaj , przy poprzedniej awarii. To była stacjonarka infolinia Odpowiedz Link Zgłoś
hyperactive1 Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 22:28 Dziś od rana do ok. 17ej trwały prace konserwacyjne w ramach Vectry, internetu nie było do ok. 22 z powodu awarii (tudzież dalszych konserwacji) dostawcy sygnału cyfrowego dla Vectry (tak powiedziano na infolinii). Co do numeru infolinii, o której informuje automat (dzwoniąc na dotychczasowy siedlecki numer) - numer jest błędny, za krótki. Prawidłowy to: 0 801 08 08 80, pomoc techniczna: 058 742 65 00. Na chwilą obecną sieć wymiata jak chyba nigdy przedtem, przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: co z cyfrową vectrą 26.03.09, 10:08 Podobno informacja o przerwie technicznej miała ukazać się w telegazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: co z cyfrową vectrą 25.03.09, 22:52 aro333 napisał: > Podobno przerwa serwisowa do 19.00 ma byc. U mnie to samo u > tesciowej też. Tesciowaq dzwonila i stad takie info. Wariat. Od teściowej telefony odbiera :P Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: co z cyfrową vectrą 26.03.09, 15:22 Trzeba od czasu do czasu zaglądać do telegazety TV Siedlce. Tam już tydzień temu była informacja o przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: co z cyfrową vectrą 26.03.09, 17:50 A w cyfrowym sygnale jest TV Siedlce? Z tego co kojarze , to każdy z nas ma chyba cyfrowa skrzynkę na tych tunerach , może tam należało przesłać. Raz mi się ta skrzyneczka zgłosiła na dzień przed tym serwisem i informowała o stronie 800 , może wtedy należało rozesłać wiadomość? Jednak spoko , nie ma co krytykować za mocno , to początki , zawsze mogą być problemy , poczekajmy na dotarcie sie systemu cyfrowego . Trzeba dać im delikatny kredyt zaufania , tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
allegropower Re: co z cyfrową vectrą 26.03.09, 21:16 Pewnie i tak jest ale ... no wlasnie ... jesli place (i to nie male) pieniadze i mam wylaczany sygnal tv oraz netu, to DLACZEGO NIKT MI TEGO NIE ODLICZY? Po 2 w cyfrowej tv (chyba) nie widze programu lokalnego i tej telegazy siedleckiej - dla mnie to jest tez nieporozumienie, bo jesli jest w analogowej to dlaczego ja nie moge przeczytac ogloszen w cyfrowej? Przeciez nie bede przelaczal kabli. No ale moze kiedys to zmienia. A z ta informacja w skrzynce to racja - powinno sie wyswietlic cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: co z cyfrową vectrą 28.03.09, 17:42 Słyszałam, że znowu nie będzie działał Internet, tym razem przez dwa dni!!! Wiecie coś bliżej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
rexerka Re: co z cyfrową vectrą 28.03.09, 17:50 Niech lepiej się nie dotykają bo będzie jeszcze bardziej żle. I tak nigdy nie ma tego za co się płaci (poobcinany download i upload). Odpowiedz Link Zgłoś