Dodaj do ulubionych

problem z odszkodowaniem za wypadek

• kamila_awill Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 26.09.14, 13:10
      Witam. Pracuję w firmie ktora zajmuje się pomocą w uzyskaniu odszkodowania. Jeżeli ma pan/i sprawcę pomożemy państwu odzyskać pieniądze. To jest kompletnie bezpłatne nawet jeżeli sprawa trafi do sądu nie ponoszą państwo żadnych opłat. Firma jest w lubuskim Gorzów Wlkp ale pracujemy na całym terenie Polski oraz Niemiec także odleglość nie ma znaczenia. Numer w razie pytań: 739 546 712
    • jannowak86 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 30.09.14, 15:49
      w takiej sytuacji trzeba sie udac do kancelarii specjalizującej się w odszkodowaniach, polecam exprimo-odszkodowania.
      • maciek3312 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 30.09.14, 19:01
        ja jestem bardzo zadowolony z kancelarii odszkodowania24.org. Jak moja żona złamała rękę i stopę w wypadku, to udało im się uzyskac spore odszkodowanie. I nie musieliśmy się nigdzie ruszać, wszystko zrobili za nas
    • wygramyrazem Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 21.10.14, 13:37
      Wszelka pomoc prawna w zakresie dochodzenia odszkodowań ? tel. 32/461 31 81, INFOLINIA 801 801 821, e:mail: wygramyrazem@poczta.pl. ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ www.wygramyrazem.pl
    • wygramyrazem Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 06.11.14, 15:10
      Pomożemy :)

Konsorcjum Prawno- Finansowe RAPORT rozpoczęło swą działalność na rynku w 1998 roku.

Naszym celem w codziennym działaniu jest pomoc w uzyskaniu jak najwyższych odszkodowań, między innymi w zakresie wypadków komunikacyjnych, chorób zawodowych, wypadków w pracy, szkód podczas pracy w gospodarstwie rolnym, za wywłaszczenie nieruchomości, pozwów zbiorowych, za wypadki za granicą.

Gwarantujemy Państwu jasne warunki współpracy, egzekwujemy od ubezpieczycieli jak najwyższe odszkodowania, zadośćuczynienia i inne świadczenia odszkodowawcze.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, po weryfikacji dokumentów i wstępnej ocenie trudności sprawy proponujemy zawsze satysfakcjonujący obie Strony procent naszej prowizji, która oczywiście będzie pobrana dopiero po pomyślnym zakończeniu sprawy.

Bezpłatny dojazd do Klienta.

Kontakt :
      tel. 32/461 31 80, 32/461 31 81
      INFOLINIA : 801 801 821
      adres e:mail : wygramyrazem@gmail.com, raport.callcenter@gmail.com

Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.wygramyrazem.pl w celu zapoznania się z pełną ofertą świadczonych przez naszą firmę usług.

• firma-pio Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 26.11.14, 11:19
      Witam polecam Firmę PIO Polski instytut odszkodowawczy z główna siedzibą w Warszawie. Firma profesjonalna podchodząca do każdej sprawy indywidualnie. Firma nie pobiera opłat przed sądowych i sądowych. kontakt Wojciech Zaskórski tel 662-554-587 e-mail w.zaskorski@pio-odszkodowania.pl
    • pzomonika Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 18.02.15, 18:13
      Nasi klienci nie wydają ani grosza z własnej kieszeni, a dzięki naszemu doświadczeniu i dużej skuteczności uzyskujemy dla nich dużo wyższe odszkodowania, niż przy ich osobistym (bezpośrednim) staraniu.
      Zgłoszenia możesz dokonać telefonicznie tel. 22 247 84 55 w 805, lub mailem: m.szymanska@pzo-o.pl.

Konsultant przyjmie twoje zgłoszenie i w ciągu 48 godzin skontaktujemy się z tobą.

Przyjmujemy zgłoszenia zdarzeń: wypadków komunikacyjnych, błędów medycznych, wypadków przy pracy, wypadków na roli i inne.
    • nastka53 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 25.02.15, 12:39
      Wiem, że mają doświadczenie i mnie też pomogli - Reaktia, można sprawdzić ich stronę www.reaktia.pl. Miałam nieprzyjemny wypadek i oni uzyskali dla mnie całkiem spore odszkodowanie
    • 1odszkodowanie Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 23.09.15, 14:22
      Pro Juris, rzetelna firma z doświadczeniem, walczą o najwyższe odszkodowanie, nie pobierają opłat wstępnych a nawet dają zaliczki na prywatną rehabilitację, polecam i podaję kontakt 570575528
      • anitam33 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 24.09.15, 09:39
        Polecam Ateneum-odszkodowania tel 42 2074000
        Zapewniamy:
        bezpłatną pomoc prawnika na każdym etapie postępowania,
        oszacowanie możliwych do realizacji roszczeń ? zadośćuczynienia, odszkodowania, renty,
        pomoc w ustaleniu podmiotu odpowiedzialnego za szkodę,
        pomoc w gromadzeniu materiału dowodowego w tym dokumentacji medycznej, dokumentów z akt policji, prokuratur i sądów,
        reprezentację we wszystkich formalnościach i kontaktach z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi,
        nadzór i kontrolę terminowości oraz prawidłowości działań Towarzystw Ubezpieczeniowych,
        weryfikację już przyznanych odszkodowań.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, prowizyjne rozliczenie następuje wyłącznie po wyegzekwowaniu dochodzonych należności
    • mlody825 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 24.09.15, 22:35
      Najlepiej od razu skierować swoje kroki do EuCO. To jest najlepsze wyjście.
      • ondak Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 28.09.15, 12:16
        Ja również uważam że o swoje trzeba walczyć i nie można się poddawać, tym bardziej że z tymi firmami jest rożnie, ale często rozpatrują wszystko na naszą niekorzyść dlatego jeżeli tylko nie zgadzamy się z ich opiniom powinniśmy jak najszybciej skonsultować się z fachowcem w tej sprawie, który pomoże nam przejść przez to wszysko ponieważ samemu często możemy sobie nie poradzić www.kompensja.pl/kontakt/ ja również nie zgadzałem się z wysokością swojego odszkodowania więc postanowiłem skorzystać z usług tej firmy i bardzo mi pomogli
    • odszkodowaniaanna Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 12.10.15, 14:46
      Miałeś Wypadek?

Zawalczymy o należne Ci odszkodowanie !!

Zajmujemy się pomocą dla osób, które ucierpiały w wyniku:
      Uszkodzeń ciała w wyniku kolizji drogowych
      Utraty bliskiej osoby w wyniku wypadku
      Wypadku w pracy
      Wypadku w gospodarstwie rolnym
      Uszkodzenia lub utraty mienia

Specjalnie dla Ciebie:
      Przeprowadzimy bezpłatną analizę powierzonej nam sprawy
      Skompletujemy niezbędną dokumentację
      Będziemy na bieżąco informować o postępach w pracy

Oferta dotyczy również wypadków które miały miejsce parę lat temu.

Wystarczy wysłać wiadomość na adres: anna.fabrykaodszkodowan@interia.pl
      W tytule wpisując: miasto
      W treści : krótki zarys sprawy oraz nr telefonu

Nasz specjalista skontaktuje się z Tobą !!

Współpracując z nami nie tracisz nic a możesz zyskać wiele!
    • doplatazoc0 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 23.10.15, 12:17
      Ubezpieczyciele w większości przypadków zaniżają odszkodowania. Można bezpłatnie sprawdzić czy tak jest w Twoim przypadku wysyłając jedynie kosztorys naprawy na adres szkody@crashplus.pl. W ciagu kilku dni rzeczoznawcy sprawdzą czy przysługuje
      dopłata i jeśli tak firma wypłaci pieniądze, a sama będzie ubiegać się o zwrot na drodze sądowej. Weryfikacja szkód zaistniałych w ciągu ostatnich 3 lat! Więcej informacji na stronie crashplus.pl lub pod numerem 733 797 606.
    • fafkins42 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 21.10.16, 13:49
      Pomogę, pewnie że jest taka opcja, i obecnie dostęp do tego jest ułatwiony, za sprawą profesjonalnych firm zajmujących się tego typu sprawami, obadaj to www.lexfortis.pl/ bo to konkretna pomoc dla Ciebie.
    • zawszeikazdy Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 14.11.16, 00:06
      Proszę zadzwonić pomogę Panu :) 602762303
    • samsar750 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 24.01.17, 12:42
      Najlepiej skontaktuj się z profesjonalistą i mam tu na myśli kancelarię. Mi bardzo pomogli ludzie z DRB. Też już straciłem nadzieję i przeklinałem na wszystko, ale ci goście dali rade i uzyskali dużo wyższą kwotę niż tą którą zaoferowal ubezpieczyciel!
    • marek.wu2 Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 01.02.17, 19:44
      W tej sytuacji tylko profesjonalna kancelaria odszkodowawcza może pomóc.
      Proszę poczytać tutaj historie jesli chodzi o wypadki w pracy.
      mediatorexpert.pl/nasze-sprawy/kategoria/wypadki-w-pracy
    • adviva Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 04.02.17, 23:04
      Chetnie pomogę, zachęcam do kontaktu m.facebook.com/kancelariaodszkodowawczaadviva/
    • tomekxxxx Re: problem z odszkodowaniem za wypadek 06.02.17, 12:00
      Zapraszam do kontaktu na odszkodowaniapro.pl brak opłat wstępnych oraz całkowicie przejrzysta umowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka