Dodaj do ulubionych

dobry pediatra

27.08.10, 10:11
Czy ktoś może mi polecić dobrego pediatrę i od razu podać, gdzie przyjmuje?
Czy w ogóle są w tym mieście dobrzy pediatrzy przyjmujący na NFZ? ;)
Obserwuj wątek
    • eva2408 Re: dobry pediatra 31.08.10, 19:19
      Tak są dobrzy pediatrzy w tym mieście :) przynajmniej jeden a jest nim
      Jadwiga Miklasińska przyjmuje w przychodni na Niwce:)
      • Gość: asia Re: dobry pediatra IP: *.ip.gronet.pl 02.09.10, 12:41
        dr iwona flak, w przycodni na naftowej
    • porfilla Re: dobry pediatra 02.09.10, 19:06
      Szczerze polecam dr M. Wójcik - Dródż, przyjmuje w przychodni na ul. Hallera / Pogoń.
      • Gość: Beata Re: dobry pediatra IP: *.chello.pl 04.09.10, 18:02
        Również polecam dr M. Wójcik- Dróżdż (Przychodnia nr 10 ul. Hallera). Bardzo
        dużo mi pomogła i jest zaangażowana w leczenie swoich pacjentów. Zawsze doradzi
        i ma czas na rozmowę czy wyjaśnienia.
        • aga1506 Re: dobry pediatra 05.09.10, 16:35
          ja również się podpisuję pod Panią dr Wójcik-Dróżdż, super lekarz i do tego strasznie miła.
    • mamafredzia Re: dobry pediatra 23.12.10, 08:16
      Ja również polecam dr. Wójcik-Dróżdż z przychodni na Hallera. Bardzo rzeczowa, konkretna, nie zbywa byle czym. Odpowie na każde pytanie, rozwieje wszelkie wątpliwości. Jeśli widzi taką potrzebę- zleca wszelkie niezbędne badania lub kieruje do odpowiednich specjalistów. Nie jest obojętna również na sugestie rodzica. Poświęca wiele czasu na badanie i rozmowę. Ma genialne podejście do dzieci, moja córeczka która generalnie nie lubi "ludzi w fartuchach" zawsze chętnie wchodzi do gabinetu i odbywa "przyjacielskie" pogaduszki z Panią doktor ;)
      Jedyny minus to czas oczekiwania na wizytę, w przychodni obowiązuje kolejność przyjścia, nie ma zapisów na konkretną godzinę jednak warto poczekać.
      Przychodnia Rejonowa nr 10
      Sosnowiec
      ul. Hallera 5
      tel: 32-291-37-87
      • aga1506 Re: Pani dr Wójcik Dróżdż odchodzi z Hallera :( 23.12.10, 16:56
        podobno pracuje tylko do końca roku i zmienia miejsce zatrudnienia, szkoda ale z drugiej strony się Jej nie dziwię.
        • julka1977 Re: Pani dr Wójcik Dróżdż odchodzi z Hallera :( 13.01.11, 14:23
          aga1506 napisała:

> podobno pracuje tylko do końca roku i zmienia miejsce zatrudnienia, szkoda ale
          > z drugiej strony się Jej nie dziwię.

Witam

A czy ktos wie, gdzie przyjmuje teraz pani doktor Wójcik-Dróżdż, skoro na Hallera juz nie???
          • Gość: Beata Re: Pani dr Wójcik Dróżdż odchodzi z Hallera :( IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 16:56
            Witam!! Przyjmuje w Przychodni Rejonowej na Sobieskiego w Sosnowcu. Niestety nie znam numeru. Sama mam zamiar tam się przenieść, bo nie widzę sensu pozostania na Hallera. To wstyd, że nic nie zrobiona aby nasz pani doktor została. Wstyd i żenada. Pozdrawiam (chyba sobie trochę ulżyłam).
    • Gość: kotek Re: dobry pediatra IP: *.silesialan.eu 22.05.13, 12:19
      Polecam pediatrów na Kisielewskiego 2 (zagórze) , szczególnie dr Dudę i dr Łojana- facet ale z cudownym podejściem do dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka