Gość: Gość IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 15:17 Lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzo Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.162.62.115.interplus.com.pl 03.07.12, 15:47 Wiceprezydent powinien załatwić seniorom zniżki do lumpeksów i dyskontów spożywczych,bo tylko na takie sklepy starszych stać pod rządami Partii Miłości do której Chęciński należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celtik Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.fucio.net 03.07.12, 17:04 pomysły pomysły, redakcja gazety ciągle wali sprawozdania z pomysłów i inicjatyw głównego samorządowca i jego zastępców, a może Panowie redaktorzy od czasu do czasu napiszecie o kontrolingu tych pomysłów i inicjatyw, jaki był ich efekt np głosno było o wizualizacji modrzejowskiej i bałaganie reklam za który "bunczucznie" miał się zabrać plastyk miejski - pisaliście o planie spotkań z kamienicznikami i użytkownikami sklepów i co???? odbyły się spotkania???? jaki jest ich efekt??? robicie tutaj tylko na zawołanie kampanię pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratunku Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 17:13 Wszyscy właściciele restauracji ( np.pełnego po brzegi abadaba) marzą żeby stoliki pozajmowali im emeryci siedzący godzinami i wydający po 1 złl za ciastko. Kolejny debilny pomysł. Trzeba to towarzystwo z urzędu przegonić wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makietka Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 18:07 uważam, że jest coraz mniej ludzi 60+ w kawiarniach. przede wszystkim w kawiarni ABADABA... przychodzę tam często z koleżankami na latte i co prawda zdarzają się ludzie 60+ , ale tam jest pełno młodych ludzi ! muzyką tez przyciągają młodocianych, bylam świadkiem, gdy starsza pani prosiła o zmiane muzyki, a przede wszytskim o jej przyciszenie, ale kelnerka powiedziała, że po 18 puszczają właśnie taką dla młodzieży. bardzo sie oburzyła, włożyła swój beret, wzieła taśki i wyszła - ale miałyśmy ubaw :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDAĆ,że Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 19:00 FACET SIĘ NUDZI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos25 Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.formlessnetworking.net 03.07.12, 20:39 "Wiceprezydent Chęciński nakazał gruntownie wysprzątać deptak i odnowić latarnie." to może szanowny wiceprezydent zacznie sprzątanie od swojego podwórka.Mój dziadek ma to nieszczęście być sąsiadem pana vice.Większego "syfu" jak żyje nie widziałem,zresztą kto chce to sam zobaczy niech przejdzie ulicą 27 stycznia i jak zobaczy największy syf to będzie właśnie to.Wstyd !!! taki człowiek chce zarządzać 200 tyś miastem a nie umie zadbać o własne podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanka Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.12, 21:01 A ja bardzo bym chciała, żeby dziennikarze, którzy piszą o Sosnowcu, zapamiętali raz na zawsze, że główna ulica to MODRZEJOWSKA (podobno od drogi do Modrzejowa) a nie Modrzejewska (jeśli już - musiałaby być ulica Modrzejewskiej). Ta ignorancja doprowadza mnie do ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uśmiałem się po pa Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 21:09 Absolwent Humanitasa ( zeszłoroczny) będzie cywilizował Sosnowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.centertel.pl 03.07.12, 22:19 najpierw trzeba z centrum wyrzucic ten element spoleczny. druga sprawa to ze wlasnie w piekarach ustalili zakaz handlu po 22 ... wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terlicki Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.159.46.2.static.cdpnetia.pl 04.07.12, 07:36 Zanim się "ożywi" centrum, trzeba je oczyścić z menelstwa i problemu psich odchodów. W przeciwnym razie możemy być zadziwieni, jakie formy życia tam się rozwiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a 60 plus(+) Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 20:58 to krem przeciwzmarszczkowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 20:00 Ha, ha, emeryci marzą o przesiadywaniu w kawiarniach, a własciciele knajp o emerytach, siedzących przy herbatce. Skąd się ten Chęciński wziął ? Jakie kompetencje do rządznia miastem ma człowiek, który jakby z choinki się urwał ? czy ktoś wie, czym się wczesniej zajmował ? Obsługiwal suwnicę, kierował tirem, handlował piwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @max Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 23:30 ja słyszałem od p. posła Pięty (Wiadomości Zagłębia), że niedawno zszedł z... drzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 23:31 idą złe czasy... bankier.tv/rybinski-szykujemy-sobie-gospodarczy-horror-8704.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutaska Strefa ''60 plus'' ożywi centrum? Starań ciąg d... IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 10:35 wspaniały pomysł,warto zwiedzać miasta w grupie i z kimś kto ciekawie opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś