Dodaj do ulubionych

Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycięstwa!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:23
dzisiaj mamy 15 kwiecień i nic - goło, kamienna pustynia.
Dowód.
www.sosnowiec.pl/Default.aspx?docId=4638&newsId=673&templId=1&str=8&mId=75703&pge=1
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:14
      Gdzie więc są te drzewa? Może ich nie dostali?
    • grzes.sosnowiec Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię 16.04.05, 11:43
      Przecież tam nie pisze, że to o ten rok chodziło :)
      A zresztą władza jest teraz pochłonięta czymś innym, więc nie będzie zaprzątała
      sobie głowy jakimiś nędznymi krzakami :(
    • Gość: toldo Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:55
      Kontekst jest jednoznaczny miał to być 1 kwiecień tego roku!
      • grzes.sosnowiec Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię 16.04.05, 22:09
        Gość portalu: toldo napisał(a):

> Kontekst jest jednoznaczny miał to być 1 kwiecień tego roku!

Aaa haa, na prima aprilis znaczy się :)
    • Gość: stasek Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.04.05, 20:06
      Nie ma ich komu zajomać...

PS. Cieszcie się, niektórym przed blokiem drzewa wycinają, robi się "łyso"
      a po miesiącu łaskawie sadzą jakieś mierne, bździuniowate drzewko.
      Może chore poprzednie były? Nie wiem.
      • Gość: toldo Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:43
        W Sosnowcu potrafią przy ulicach tylko i wyłącznie wycinać. Niedługo będzie
        kamienna pustynia. Na Modrzejowskiej są trzy drzewa. Dlaczego nie trzydzieści?
        • Gość: Zagłębiaczka Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 19.04.05, 16:35
          Gość portalu: toldo napisał(a):

> W Sosnowcu potrafią przy ulicach tylko i wyłącznie wycinać. Niedługo będzie
          > kamienna pustynia. Na Modrzejowskiej są trzy drzewa. Dlaczego nie trzydzieści?

To na Modrzejowskiej są jakieś drzewa :O A gdzie?? bo jakoś nie mogę sobie
          przypomnieć :>
          (pytam poważnie, może przy przychodni PULS, ale tam chyba też coś, kiedyś
          wycinali... )
    • Gość: maria Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 06:24
      W tym roku to już chyba tych drzew nie będzie. Mamy już 20 kwietnia i wciąć nic!
    • Gość: Zagłębiaczka SĄ !! IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 23.04.05, 20:55
      Wczoraj jak byłam w Sosnowcu to widziałam jak na alei leżały śliczne cieniutkie
      drzewka, a dziś dwóch panów zaczeło je sadzić, mają trzy tygodnie opóznienia,
      ale drzewka sadzą!!
      • grzes.sosnowiec Re: SĄ !! 23.04.05, 21:16
        Gość portalu: Zagłębiaczka napisał(a):

> (...) mają trzy tygodnie opóznienia,
        > ale drzewka sadzą!!

Spoko, to średnio tyle, co polska kolej... :)
    • Gość: mieszkanka Re: Od 1 kwietnia miały być nowe drzewa na Zwycię IP: *.stalexport.com.pl 26.04.05, 16:04
      super, że już sadzą, ale jak tak pospacerować po sosnowieckich parkach wiosną
      to nachodzi myśl, że trochę kwiatów i więcej ławek też by się przydało
      • Gość: monikawanda Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:55
        Na ulicy Urbanowicz,przy chodniku posadzono krzewy w miejscach,gdzie ich
        brakowało.Okropnie to zdenerwowało miejscowych wandali- natychmiast część z
        nich wyrwali,połamali i rzucili obok dołków ,w których rosły.Do tego dorzucono
        parę puszek po piwie,kilka reklamówek po zakupach i znów swojsko się zrobiło!
        • cover_wielki Podlewała straż pożarna 30.04.05, 22:15
          Nowe drzewka w centrum dzisiaj podlewali :) ciekawe ile z nich się przyjmie.
    • Gość: tom Re: Stare drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:45
      Byłem w parku Sieleckim i uwage moją przykuła duża ilość starych, uschniętych
      drzew. Myśle że należało by się tym zająć.
      • cover_wielki Re: Stare drzewa 05.05.05, 00:20
        No jak tam, pilnujecie jak rośnie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka