Gość: annix IP: 193.151.50.* 13.07.07, 15:51 Witam! Czy ktoś wie czy w Sosnowcu lub okolicach znajduje się miejsce gdzie mozna oddac koty na czas wyjazdu wakacyjnego lub moze znacie kogos kto zajmuje sie takimi uslugami. Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annix Re: hotel dla kotow IP: 193.151.50.* 14.07.07, 09:51 wielkie dzieki, juz sie martwilam co zrobie z moimi kotkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel dla kotow IP: *.devs.futuro.pl 18.07.07, 22:10 Pilnuje kotki podczas wyjazdu właścicieli. Opieka obejmuje dwie opcje: 1) z wyżywieniem własnym (koszt 1 dnia 9zł) 2) z zakupowanym przeze mnie wyżywieniem (13 zł dziennie) 3) opcja lux 16(zapewniam wszystko,jedzenie-nawet gotowane,żwirek,własną kuwetę) Wszystkie trzy opcje obejmują miłą i troskliwą opiekę,mogę zagwarantować,że kotek będzie traktowany jak domownik,a nie poniewierany i zastraszany jak w niektórych hotelach-gdzie zwierząt jest dużo. Mam domek i mieszkanie w bloku,jednak na bezpieczeństwo kotków podczas ich pilnowania mieszkam wtedy w bloku,by nie nie zabłądziły w poszukiwaniu właścicieli-wkońcu tesknią.Moje mieszkanie jest małe,dlatego trzymam jednego kociaka,a nie więcej na raz(chyba,że na Państwa zyczenie).Mój dom jest czysty i zadbany. Jeśli ktoś potrzbuje opieki proszę o kontakt mail cacabana@vp.pl Odpisuję co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: hotel dla kotow IP: *.chello.pl 14.07.07, 08:12 Ja zawsze oddaję kota do zakładu na Obrońców Westerplatte w Katowicach obok Zakładu szkolenia psów - bardzo przyzwoite warunki - tylko lepiej wcześniej zadzwonić i zapytać o wolne miejsca bo w "popularnych" terminach bywa ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś