Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy w Sosnowcu

23.11.07, 16:09
Witam
Może ktoś polecić przyzwoity i niedrogi warsztat samochodowy (potrzebuję wymienić klocki i tarcze hamulcowe w fiacie cinquecento) w Sosnowcu?
Najlepiej blisko centrum :)

Ewentualnie wpisujcie które warsztaty omijać szerokim łukiem :)

z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam, KG
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Warsztat samochodowy w Sosnowcu IP: *.chello.pl 23.11.07, 17:01
      jak chcesz tanio to wymień sam to nic trudnego.
    • Gość: Tumanek Re: Warsztat samochodowy w Sosnowcu IP: 83.16.16.* 23.11.07, 18:23
      To prawda nic trudnego ja kilka lat wymieniałem w cinkusiu wymienialem sam po
      blokiem tyle że było ciepło A dokładnie to jest tak odkrecasz kolo luzujesz
      zacisk od dołu jest taki bolec zrzucasz klocki odkręcasz tarcze oczyszcić z
      rdzy piaste założyć nową tarcze wrzucić nowe klocki zablokowac zacisk zalozyc
      kolo jechać. Trochę sie ubrudzisz a kaska na browar zostanie a Mechanik jedno ci
      naprawi a co inne zepsuje nadpiłuje obluzuje i.t.p Miałem kiedyś z takimi
      styczność i nie polecam ŻADNEGO !!!
      • Gość: Michal Re: Warsztat samochodowy w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 06:08
        Ludzie nauczcie się czytać! Pytanie było o warsztat, a nie "dobre rady babuni"!
    • Gość: gosc Re: Warsztat samochodowy w Sosnowcu IP: *.chello.pl 23.11.07, 21:08
      dokladnie sciagnij sobie z netu ksiazke z serii "sam naprawiam" fiat cinquocento
      tam masz nawet ladnie narysowane co trzeba zrobic, o tej pore przydal by sie
      garaz ale od biedy mozna i pod blokiem zmienic. A jesli chcesz koniecznie
      skorzystac z mechanika bo nie czujesz sie na silach, nie masz czasu etc to
      polecam panow z Mireckiego bylem u nich dwa razy u naprawy i na wymianie i
      naprawde solidnie robia. Nie polecam napewno Drivera - wlasnie po ich wyczynach
      trafilem na Mireckiego, w tym pierwszym naprawiali mi wszystko tylko nie to co
      bylo zepsute.
    • klausg Re: Warsztat samochodowy w Sosnowcu 24.11.07, 22:45
      Dziękuję wszystkim za "dobre rady babuni".
      Byłem u Panów Górski Krzysztof Kocel Zdzisław na ulicy Słowiańskiej.

Wg mnie warsztat znośny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka