sibeliuss 20.06.07, 22:24 Bywacie w tym centrum handlowym? Macie tam jakiś ulubiony sklep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju.bi Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 22:21 ale u nas nie ma takiego czegoś chodzi ci o focus? Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: Galeria Rybnik 21.06.07, 21:32 Jeszcze się "buduje", otwarcie na początku września :) Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 21:54 Przecież to będzie Focus Park a nie Galeria Rybnik. W lipcu jade do Rybnika. jestem ciekaw jak Wam wyszła ta /ten/ Plaza, bo u mnie też będą budować na terenie zakładów graficznych. Fajnie ,że Rybnik tak mocno się zmienia. Szkoda tylko, że są tak ciasne ulice. Dlaczego gdy budujecie obwodnice, to tylko jedno pasmowe. Wkrótce Rybnik sie totalnie zakorkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 22:00 Zatem z Bygdoszczą też będę związany, bo to ma powstać na ulicy Gdańskiej. Pamiętam jak tam tramwaje skręcały na dworzec i jechały jednym torem :) Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 22:08 Na Gdańskiej powstaje CH Astoria lub Drukarnia /nazwa jeszcze nie jest pewna/ Focus Park buduje sie na Jagiellońskiej, a Plaza będzie na Wojska Polskiego na terenie zakładów graficznych, które maja przestać truc i wynieść się na peryferie miasta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 21:56 reniuszka napisała: > Jeszcze się "buduje", otwarcie na początku września :) Pomyliłem centra, bo jedno już jest czynne. Odpowiedz Link Zgłoś
ju.bi Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 22:22 czynna jest plaza - o to ci chodzi? nie wiem jak to sie stalo, ale ja tam jeszcze nie byłam...nie mam po co Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Galeria Rybnik 23.06.07, 22:13 Jak mogliście dopuścić aby w miejscu dworca PKS wybudować Biedronkę. W takim miejscu. To straszne. Dlaczego kolejna Biedronka? Inne miasta budują okazałe dworce /np Toruń/ a Rybnik likwiduje Dworzec PKS i pozwala na wybudowanie dyskontu. Odpowiedz Link Zgłoś