Gość: McMaciek IP: *.acn.waw.pl 15.04.04, 21:05 I co tu komentować.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja, Polak Orlen i komisja sledcza IP: *.228.166.63.ip.tele2adsl.dk 15.04.04, 21:17 Wyglada na to, ze czeka nas kolejna komisja sledcza. Sadze, ze nie jest to ostatnia komisja sledcza, gdyz Orlen, podobnie jak Rywin-gate sa tylko "czubkiem góry lodowej". W Polsce bylo wrecz niemozliwym dorobienie sie duzych uczciwych pieniedzy, dlatego kazdy kto mial taka okazje, naduzywal stanowisk i mozliwosci. Czesto bedac w Polsce przy okazji interesów, spotykalem sie z wrecz nagminnymi propozycjami korupcyjnymi. To ja, bedac uczciwy, bylem odbierany jako "dziwak" - bo nie chcialem KRASC. "panie - mówiono mi - u nas tylko ryba nie bierze". Nie wiem, jaki Ty masz stosunek do tego zjawiska, lecz gdy zastanowimy sie nad tym troche dluzej, to zaden organizm nie wytrzyma RAKA KORUPCJI. Uwazam, ze nie mozna kochac swego Kraju i jednoczesnie go okradac... Pomysl, byc moze mam racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kogo to wk... Ludzie !!! Zablokujcie tych idiotów IP: *.magma-net.pl 15.04.04, 22:07 Bo rozwalą firmę. Historia : Na początku CPN i Pertochemia Płock istniały razem. CPN handlował w detalu na stacjach, a Petrochemia produkowała "bajurkę" Potem odłączono DEC i Naftobazy od CPN osłabiając jej majątek. Petrochemia łyknęła CPN ( do porównania był stan majątkowy - gdyby nie odłączono powyższych "filli" byłoby odwrotnie). A teraz starzy CPNowcy, którym nie można zarzucić nie dbanie o rozwój firmy jaki i co najważniejsze - ludzi - są kasowani, bo opierają sie debilnym zarządzeniom nowej kadry zarządzającej "kolesi" z Płocka. Jak tak dalej poleci - to jedynymi , którzy będą zarabiać na Orlenie - będą rosjanie - nie skarb państwa, nie polacy - ale rosjanie. I wszytsko do tego zmierza - od lat przynajmniej pięciu. Powoli,ale skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba po co ten sejm? i tak sie go olewa IP: *.mega.tmns.net.au 16.04.04, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś