Dodaj do ulubionych

PKOBP whow!!

20.12.04, 16:50
ale dziś poszły niespodzieanie do góry:)(chyba się nikt nie spodziewał) kto
sprzedał wczoraj niech żałuje... Jakie przewidywania szanownych czytelników
dla akcji pkobp na najbliższy okres?? i kiedy jest wypłacana dywidenda??

Pozdrawiam Piotras
Obserwuj wątek
    • marcin9098 Re: PKOBP whow!! 21.12.04, 12:26
      Jak coś szybko rosnie to zaraz szybko spadnie. Ale faktem jest że skoro PKOBP
      dołączyło do wig20, to wszystkie fundusze muszą go mieć w portfelu. Czyli
      jeszcze przez jakiś czas trend wzrostowy. Ja osobiście już słyszę kroki
      niedźwiedzia, więc póki co stopuję inwestycje :) Potwierdzają to wzrosty spółek
      wig20, czyli ostatni sygnał nadchodzącej bessy. Obym się mylił, bo inaczej też
      trochę umoczę :)
      • Gość: ... Marcin nie przed styczniem o czym ty piszesz IP: *.rtk.net.pl 21.12.04, 15:10
        lepiej sie nie wypowiadaj jak masz takie glupoty pisac
        • Gość: Geronimo Re: Marcin nie przed styczniem o czym ty piszesz IP: 81.219.117.* 21.12.04, 15:36
          Nie po to grubasy z zachodu wchodzą teraz ze swymi pękatymi portfelami aby za
          chwilę w panice uciekać. Do OFE w przyszłym roku wpłynie 75 mld. zł, do TFI 40
          mld., to gdzieś te środki trzeba także umieścić. Korekta pewnie będzie, ale
          bessa długotrwała mam nadzieję, że nie.
          PZDR.
          • marcin9098 Re: Marcin nie przed styczniem o czym ty piszesz 22.12.04, 10:13
            Jak myślisz, dlaczego spółki wig20 rosną? Bo grube ryby przeczuwają spadek i
            dlatego inwestują w spółki o slidnych fundamentach. W czasach bessy tylko na
            takich spółkach jest najmniejszy spadek. Wg mnie od końca stycznia zacznie się
            spadek, ale faktem jest ze nie potrwa długo. Chyba że zachód się totalnie
            wypłoszy, a to jest mało prawdopodbne.
            • Gość: bpmaniac pko bp WE LOVE YOU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:18
              na pko na pewno sie nie straci, gdzie sa panowie wizjonerzy przewidujacy cene
              banku na poziomie 21 pln pod koniec roku...cisza..
    • Gość: lechosław Re: PKOBP whow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 07:59
      ale sie ryplo (-3,3%). Technicznie to katastofa, ciekawe kto ostatni opuści okret.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka