Gość: markwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:52 co powiecie o NFI JUPITER warto go kupić czy odpuścić sobie podobno zaczynają zarabiać w przeciwieństwie do ostatnich lat. 30.06 mają podać raport roczny za 2004 rok i ma być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygrysek Re: NFI JUPITER IP: *.net.autocom.pl 29.06.05, 12:48 NFI nie maja zarabiac tylko dobrze sprzedawac aktywa a za gotowke umarzac akcje albo dywidende jak siodenmka. Dla jupitera zagadka jest pro futuro, jak to upchna po dobrej cenie to bedzie gotowka i mozna zamykac to badziewie. ------------------------------------- Tygrysek republika.pl/forex_world/ - FOREX signals moosw.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKWA Re: NFI JUPITER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:51 Kupiłem i już dobrze zarobiłem. Kupujcie to nfi będzie można dobrze zarobić.dzisiaj 10nfi foksal ogłosił chęć wypłaty dywidendy,na nfi jeszcze da się zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c0de Re: NFI JUPITER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:38 ja slyszalem ze niby te wszystki NFI maja zostac jakos tam zamkniete/sprywatyzowane czyli innymi slowy rzad chce polozyc lape na tym majatku. Czy ktos uwaza podobnie jak ja, ze tak duze dywidendy sa spowodowane tym ze chca sie wyzbyc zywej gotowki ktora posiadaja na kontach? Odpowiedz Link Zgłoś