Gość: tygrysek IP: *.net.autocom.pl 15.09.05, 20:21 W końcu pękło 30 zł. A C/WK już prawie 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eisenhower11 Re: PKO BP nowe maksy IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 20:41 Czesc Tiger>Maxy baxy, a wycena PKN 85 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: PKO BP nowe maksy IP: *.net.autocom.pl 16.09.05, 10:34 Podoba mi sie to :) Ciekawe ile jeszcze biedziemy rosnac. Pewnie jeszcze troche pociagniemy bo oferta PGNiG troche podtrzyma koniunkture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: PKO BP nowe maksy IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:05 Ciekawe kiedy się wreszcie wszyscy opamiętają :) Ja już nie wytrzymuję napięcia i powoli wychodzę. Chyba jestem za cienki na tą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: PKO BP nowe maksy IP: *.net.autocom.pl 16.09.05, 16:39 Dzisiaj znowu wszyscy kupuja :) Osobiście mam nadzieje, że jeszcze troche pociągną. Od poniedziałku LOTOS wchodzi do Wig20 więc jeśli nadal ropa będzie się dobrze trzymać to o rekordy będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś