Dodaj do ulubionych

GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ???

IP: *.stat.gov.pl 03.10.05, 10:48
Czyżby wszyscy w panice wyprzedawali swoje akcje że tali spokuj na forum :)
Obserwuj wątek
    • Gość: amigo Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:02
      Amigo - obecny. Sporo się dzieje. Czas na liczenie a nie na pisanie.
      pozdr.
      • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 03.10.05, 11:08
        No i oto mi chodziło żeby wszyscy zrozumieli że naprawdę się coś dzieje !!!
        • Gość: amigo Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:31
          Jeśli chodzi o akcje - to spokojnie obserwuję. Obecnie zastanawiam się po
          której stronie rynku stanąć jeśli chodzi o waluty. Moja pozycja USD-SP500 w
          końcu odrobiła straty po katarinie. Teraz zastanawiam się co dalej i czy nie
          zwiększać zaangażowania na przykład na kontraktach na USD lub Euro.
          akcje przez ten tydzień trzeba chyba zakopać ze stopem i nie zaglądać.
          • Gość: elek Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:47
            Jest to rzeczywiście pasjonujące - czy aby widzimy to samo na monitorze?
          • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 04.10.05, 10:52
            Odkryłem pewną poważną wadę Twoich stoop loosów. One działają tylko w ciągu
            danego dnia. Przecież następnego dnia giełda może otworzyć o 21 % niżej a i tak
            Twój stoop nie gwarantuje że nie stracisz więcej bo Twój PKC może być daleko w
            kolejce za innymi stopami i można sporo umoczyć.
    • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 11:34
      hehe jak się nie ma akcji to sobie pospać można :)) A pomyśleć że Rozłucki
      budziłby mnie pół godziny wcześniej. Pieniążki zarobione w czasie 3-letniej
      hossy spokojnie pracują na lokacie krotkoterminowej, więc po co wstawać przed
      10 :)))
      • Gość: elek Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:26
        A było po co. Zaręczam!
    • Gość: elek Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:25
      Bynajmniej Panie Gorbi.

Właśnie obserwuję, jak WIG-20 jest powyżej 2530 pkt.
      Czy aby Pan dostaje właściwe dane z giełdy? Może ogląda Pan notowania sprzed
      dwóch lat?
      • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:58
        O q..wa!!! Rzeczywiście. Właśnie spojrzałem na datę: 03-X-2002r.
        No i co ja narobiłem. Kupuję wszystko od nowa! Bardzo dziękuję za informację. I
        ostrzegam też innych graczy. Sprawdźcie jaką macie datę notowań!
        • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 04.10.05, 10:59
          Nie podszywaj się pode mnie bo Cię znajdę !!!
      • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 13:03
        oczywiście można ekscytować się kolejnymi "rekordami" o 1,08 pkt czy coś
        podobnego. Jak widze piejącego pedalskim głosikiem Kurasia na TVN 24 to mis ię
        niedobrze robi. Ale ile na tej "hossie" zarobisz??? Parę punktów na fiutach a
        ryzyko 10-krotnie większe) na akcjach za bardzo nie, bo prawie nic nie rośnie
        (przy okazji brawo dla remaka - należały się wzrosty tej spółce, zonk dla mnie
        że ją sprzedałem 3 mies. temu po 11 zł). Stosunek zysk (minimalny albo żaden)
        do ryzyka (gigantycznego) dla profesjonalnego inwestora powinien być nie do
        zaakceptowania
        ps. czy Twój pseudonim pochodzi od... wiadomej firmy??? Jeśli tak to szczere
        wyrazy współczucia
        • Gość: elek Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:12
          Już kiedyś wyjasniałem, skąd wziął się elek. Bynajmniej nie od Elektrimu.
          • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 13:21
            bez urazy, wcześniej z żadka czytałem jakieś fora, teraz mam dużo więcej
            czasu... wiecie dlaczego
            • Gość: elek Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:29
              Ale to bardzo miło przeczytać, że "frajerzy" biją "rekordy", wykładając przy
              okazji miliony złotych. Profesjonalni inwestorzy czekają na spadki.

Nie wiem tylko, czy cudzysłów nie powinien być zamieniony miejscami.
              • Gość: amigo Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:31
                Jak widać na załączonym obrazku (patrz wykresy indeksów) gra oparta na
                stereotypach i asekuranctwo w tym przypadku się nie sprawdza.
                • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 15:44
                  na intrach szczyt przekroczyliśmy tylko o kilka pkt. A asekuranctwo??? jak
                  byliśmy na 1100 pkt i na jakimś forum pisałem o 1700-1800 też się wszyscy
                  śmiali. A ja kupowałem Stalprofil, Stalprodukt, Remak, Getin. Mark Mobius się
                  wycofał. Zapewne to jakiś leszczyk, nie to co specjaliści z forum, marzący o
                  5000 punktach
                  • Gość: pam Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:59
                    Jak to? To nie będzie 5000 pkt.?
                  • Gość: Eisenhower11 Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 18:37
                    Masz racje Krach dla mnie Mobius to nikt.
                    • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 20:12
                      > Masz racje Krach dla mnie Mobius to nikt.
                      no i właśnie wystawiłeś sobie sam świadectwo nieuctwa. Kiedyś, jak już
                      zbankrutujesz, zrozumiesz jaką głupotę napisałeś (wersja nr 2 - na giełdzie nie
                      grasz, jesteś tylko fantastą z listy Parkietu, a o hossie przeczytałeś w Gali
                      albo Pani Domu).
                      • Gość: Eisenhower11 Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 20:23
                        WYstawilem sobie swiadectwo takie na jakie mialem ochote.Wiem co moge osiagnac
                        chlopcze i na co mnie stac i wierze ze za 20 lat ludzie rynku beda wymieniac
                        moje nazwisko anie wycierac sie jakimis nic nie znaczacymi sloganami>osiagne
                        wzyciu to co chce osiagnac aMobius to dla mnie male miki.
                        • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 21:22
                          brawo!!! pewnie bardzo mocno w to wierzysz. Im więcej tracisz, tym wierzysz
                          mocniej. Jak w końcu zbankrutujesz to będziesz obwiniać wszstkich -
                          zagranicznych spekulantów, OFE, rząd, żydów, masonów itp.
                • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 04.10.05, 11:02
                  Ja już przestaję cokolwiek rozumieć. Chyba czas przejść na emeryturę.
                  • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 04.10.05, 11:18
                    spokojnie!! przy każdej małej zwałce już widzę panikę w oczach dzieci hossy.
                    Londyn bawi się nimi na całego. Przeczytaj wypowiedzi Eisenhowera11 a wiara w
                    besse szybko w Tobie powróci. Niech moc (spadków) będzie z tobą!!!! :)))
                    • Gość: Eisenhower11 Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 11:45
                      Spokojnie krach jestem wystarczajaco dlugo narynku i wiem jakie karta zagrac
                      wodpowiednim momencie.Jesli stracisz pewnosc siebie,stracisz umiejetnosc
                      niezaleznego myslenie zaczniesz patrzec oczami innych izginiesz.MOja pewnosc
                      siebie ma bardzo solidne podstawy zapewniam Cie.Bessa zapewne nadejdzie ale
                      poki co nie nadchodzi aja na dlugiej pozycji przez 3 dni zarobilem na wakacje
                      na Sycylii.
                      • Gość: KRACH Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.net.autocom.pl 04.10.05, 11:49
                        no cóż gratuluje zarobku, ale póki co Twoje wypowiedzi świadczą że straciłeś
                        pokorę w stosunku do rynku. Szybko możesz oddać to co zarobiłeś i resztę
                        swojego kapitału. Giełda nie bierze jeńców. Zresztą - ja tylko ostrzegam
                        • Gość: keli Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.veranet.pl 04.10.05, 14:19
                          KRACH.... o tej pokorze to ty chyba tez czytales tylko w ksiazce. I dalej nie
                          wiesz co to znaczy. Inaczej bys sie tak nie wypowiadal na tym forum.
                          Sam nie masz odwagi wejsc na rynek, a tych ktorzy ja maja wyzywasz od glupkow i
                          frajerow. A ty myslisz ze kim jestes?... Jak na razie tylko zwyklym pieniaczem,
                          jakich pelno na forum.
                          Skoro jestes taki zarobiony przez te 3 lata hossy, to jedz na jakies wakacje na
                          kanary i wyluzuj. Nabierz dystansu do rynku i do siebie. Bo mimo tego
                          ze "oficjalnie" jestes poza rynkiem, to psychicznie ciagle na nim tkwisz. I z
                          twoich postow wynika, ze nie radzisz sobie z tym.
                    • Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 05.10.05, 10:44
                      Już nie mogłem wytrzymać i kupiłem sobie Bank.
    • racheela Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? 03.10.05, 18:41
      no ja czuje panikę w oczach, ale akcje jeszcze zostały :) W każdym razie
      Kaczory doprowadzaja mnie do rozpaczy.
      • Gość: to znowu ja Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:42
        Wyluzuj. Mój komentarz: FragmentI:
        usunięty" ustawa o niesprawiedliwym bezprawiu do autocenzury publikacji i
        widowisk" -w związku z możliwym uwolnieniem spod kontroli dpołeczeństwa aparatu
        skarbowego, policyjnego i prokuratorskiego)

Fragment II: Każda rodzina będzie miała nowe mieszkanie (czy tego chce czy nie -
        jest nas mniej niż 40mln! i coś z nimi trzeba będzie zrobić)
        Każdy z 5%rencistów którzy zostaną to dostanie 20% podwyżki ( bo po pięciu
        zawałach można przecież pracować np.jako cieć.. -jak w Boliwii) Oczywiście
        jeśli dożyją waloryzacji. (Przecież Steve Wonder ma się całkiem dobrze)
        Każdy bezrobotny podejmujący pracę dostanie dodatek motywacyjny, co by mu się
        opłacało. Teraz w końcu się będzie opłacało być bezrobotnym.
        Cały świat nie będzie kupował naszych 1%obligacje więc rząd zaoszczędzi na
        organizacji przetargów i na oprocentowaniu. Będą tanie kredyty więc wystarczy
        za taki kredyt kupić euro po stałym kursie wpłacić za granicą na lokatę i po
        kilku latach górka gotowa.
        I na koniec: tytuły profesorów ekonomii będą zdobywane znacznie łatwiej -
        nawet już po podstawówce:"nie matura lecz chęć mglista i już jest ekonomista"
        wystarczy poziom taki jaki ma kandydat na premiera.
        oczywiście wiecie kto to pisze więc się nie podpisuję.
    • Gość: no właśnie Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:41
      Gdzie?
      • Gość: iko Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 04.10.05, 19:56
        Nikt nie nagania, stagnacja :-)
    • Gość: imoney.pl Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: 83.175.177.* 08.10.05, 19:13
      wszyscy przeszli na forum imoney.pl
      :)
      • Gość: iko Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 08.10.05, 19:21
        ...i sie zaczytali.
    • Gość: Kuter01 Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: 80.51.246.* 08.10.05, 20:00
      Już mam WAS dosyć całej giełdy całego ubiegłego czwartku waszego pie..nia
      bessa-hossa srak owak ZAMKNIJCIE SIĘ!
      • Gość: iko Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 08.10.05, 20:15
        Mam nadzieje, ze nigdy nie bede w Twojej sytuacji. Musze byc ostrozniejszy.
        Wszystko da sie odrobic. Glowa do gory.

Pozdrawiam

• Gość: Gorbi Re: GDZIE SIĘ WSZYSCY PODZIALI ??? IP: *.stat.gov.pl 10.10.05, 08:24
          A ja akurat kupowałem w tą środę przed tym pamiętnym czwartkiem. Co za horror.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka