Gość: miki IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.12.05, 10:01 powoli ujawniane sa nowe istotne informacje , szykuje sie jazda na szczyty tej nidowartosciowanej spolki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maks. Re: JAGO W GORE !! IP: *.gdynia.mm.pl 19.12.05, 17:34 ... trochę pierdnęło w górę przy niezłym obrocie ... jutro może być różnie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: JAGO W GORE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:12 Obroty rosną co cieszy... po windzie z 18 spodzieałem sie chociaz lekkiej korekty dziś i czerwonych cyferek...a tu niespodzianka... tak wiec jago znów rośnie w siłę....byki wracają.... a spółka jest nprawdę solidna i prędzej czy później ruszy naprzód...myslę ze naprawdę niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: JAGO W GORE !! IP: *.chello.pl 19.12.05, 23:15 nie wszystko rusza naprzód, czasami zdarza się odwrót, nawet wojskom napoleona się to przytrafiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salos Re: JAGO W GORE !! IP: *.sggw.waw.pl 20.12.05, 10:07 no to lecimy znomu na dol, tyle sniegu spadlo, ze moze to byc bolesny spadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: JAGO W GORE !! IP: *.chello.pl 20.12.05, 10:15 lecimy w dół z predkością zawodów w zjeżdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: JAGO W GORE !! IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 10:17 ... będzie dobrze ... kto nie trzyma ciśnienia, proszę założyć pampersa i spokojnie czekać. Dla początkujących: ...śnieg pada, bo idzie zima ... to nie ma nic wspólnego z giełdą. Zima to pora roku, a nie spółka S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks. Re: JAGO W GORE !! IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 10:28 Do "g"! Rozmawiamy o spółce Jago, a nie o narciarstwie. Poproś mame, żeby Ci przełączyła kanał ze sportu, a GPW. Ha, ha, ha. ... no i załóż pampersa ...to też ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: JAGO W GORE !! IP: *.chello.pl 20.12.05, 10:49 raczej tobie przydadzą się środki zapobiegawcze - wszak dobrze nei będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks. Re: JAGO W GORE !! IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 10:58 ... już jest dobrze; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: JAGO W GORE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:52 każdy widzi co innego, lech leci;), jak już kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: JAGO W GORE !! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.12.05, 19:08 ja tam dokupuje bedzie gruby upup Odpowiedz Link Zgłoś