Gość: grześ IP: *.chello.pl 11.01.06, 23:10 Sanwil 50% Getin 17% Bioton 17% Interia 17% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Oceńcie portfel IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.01.06, 23:24 juz na bankierze ci oceniamy :) po pierwsze to 101 % :) po drugie calkiem ok. mysle, ze zarobisz wiecej niz na lokacie w ciagu 3 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochal Re: Oceńcie portfel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:46 ja proponowałbym bioton 50% a reszta po 17%. nie lubię dużą kasą wchodzić w spekulacyjne spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaletnik Re: Skórzany, miękki, skóra ze szczura, ale cóż IP: *.bsi.bytom.pl 12.01.06, 08:51 właściciela na lepszy nie stać. Monety się mieszczą, niestety z banknotami już gorzej. Mało kieszonek. Brak przegródek na karty kredytowe powoduje, że ten portfel jest już nieco staroświecki i passee. Generalnie od strony wykonania przyzwoity, z funkcjonalnością dużo gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Bar Re: Oceńcie portfel IP: *.crowley.pl 12.01.06, 09:02 Witam Bioton i Getin ok Interia też nieźle co do Sanwilu to martwi mnie te 50%, jeśli coś sie obsunie, strata z Sanwilu zje ewentulane zyski z pozostałych spółek. To czysta matematyka, może zastosuj równy podział 4x25% albo dodaj jedna spółkę, o potencjale w najblizszych miesiacach. możliwości jest sporo, moze cos z portfela Romana Karkosika, prasa sie o tym rozpisuje jakie ma plany. Nie wiem na jaki horyzont czasowy liczysz ale lokaty przebijesz z nawiazką. Obserwuj kursy i nie pozwól sobie na zaskoczenie spadkami. aha i zerknij sobie na: www.finanseosobiste.pl//content/view/67/33/ Pozdrawiam i życze powodzenia Tomasz Bar www.finanseosobiste.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś