Dodaj do ulubionych

Do Administratorów Forum Gazeta.pl

17.01.06, 12:21
Hejka!

Czy istnieje możliwość wprowadzenia 1 opcji dla założyciela danego tematu,
mianowicie każdy kto założy temat automatycznie staje się gospodarzem tematu i
posiada uprawnienia moderowania w obrębie swojego tematu, ułatwi to znacznie
dyskusje i nikt w danym temacie nie będzie musiał czytać wypowiedzi, które nie
są na temat, ponieważ autor tematu będzie mógł zrobić porządek.

Proszę wziąć to pod uwagę. Dziękuję.

Pozdrawiam!

Honorcia
Obserwuj wątek
    • Gość: demokracja i basta Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:24
      WŁASNEGO FORA CI MAŁO - TU TEŻ CHCESZ RZĄDZIĆ!
      • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 12:33
        Jakbyś czytał ze zrozumieniem, to byś zrozumiał, że w obrębie wątku, który się
        samemu założy. Podziękujcie wiesio i g podobnym :) ...w każdym wątku piszą nie
        na temat, a jak będzie miał założyciel tematu kontrolę nad tym, co się dzieje w
        jego temacie, to będzie spokój.

Honorcia
    • Gość: kmani Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.prz-rzeszow.pl 17.01.06, 12:24
      Trąciło troszkę totalitaryzmem:)
    • Gość: Lucky Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:28
      bardzo dobry pomysł.
      • Gość: gosc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.06, 12:30
        super, kazdy bedzie na swoim ;))))
        • Gość: mario Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.net-partner.pl 17.01.06, 12:33
          Uchroni to moją osobę przed idiotami? Jeżeli tak ,to jestem za.Mario
          • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 12:35
            Mało tego, że Cię uchroni, to temacie, który sam założysz, sam się uchronisz :D

No i Administracja Gazeta.pl nie będzie musiała tak często, jak do tej pory,
            reagować ;) ...bo każdy autor będzie dbał o swój temat.

Honorcia
            • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 12:37
              Oczywiście taką opcję powinni posiadać zarejestrowani użytkownicy ;)

Honorcia
              • Gość: ?? Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:41
                a ja wnioskuję żeby każdy przed założeniem nowego wątku musiał przedstawić
                świadectwo zdrowia psychicznego.
                Honorcia odpadasz !
                • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 12:42
                  Nie, pozostanę :)

Honorcia
              • Gość: Co za idiotyzm ! Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:43
                Na poczatek proponuje wyciac Honorcie, heh
                • Gość: ?? Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:49
                  ....jestem za !
                  • Gość: kossak Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: 80.48.144.* 17.01.06, 16:33
                    Jestem przeciw !!
                  • mxxxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 16:37
                    Odnoszę wrażenie, że na tym forum nie ma moderatorów, bo jakby byli to to forum
                    wyglądałoby zupełnie inaczej, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pomysł
                    świetny, ale czy do zrealizowania? Jak najbardziej tak, tyle że obawiam się, że
                    leniwym administratorom tego forum nie zechce się nawet przeczytać tego wątku.
                    • Gość: wiesio Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.chello.pl 17.01.06, 16:57
                      Są dwa wyjścia, albo wyciąć sta honorate (zawsze może założyć własny portal,
                      tylko kto tam bezie zaglądał) albo donieść jej pracodawcy, że przyjrzał się jej
                      obecności w pracy. Skutek w obu przpadkach będzie ten sam, Honorata przestanie
                      się tu pojawiać, no mozę poźnym wieczorem.

*Proszę mnie nie łączyć z g.
                      • mxxxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 17:06
                        Myslisz ze jesteś dowcipny... żal mi ciebie chłopcze.
                        • Gość: wiesio Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.chello.pl 17.01.06, 17:24
                          Jak ci żal, to idź na Gorzkie Żale.
                          I nie dopatruj się dowcipności, kiedy sam autor jest jak najdalszy od niej.
                          • mxxxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 17:33
                            > Jak ci żal, to idź na Gorzkie Żale.

Ooooojaaaaa, stary, ale mi dogryzłeś, mówię ci, nie będę mógł przez ciebie
                            spać. Tak btw, radzę się nad sobą zastanowić.
                            • Gość: wiesio Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.chello.pl 17.01.06, 17:37
                              Wymagasz kontaktu z innym specem, dopratrujesz się dowcipności, dogryzania,
                              której ja nie widzę. Źle jest jak człowiek wiecej widzi niż powinien. Jeśli
                              chciałes zainteresować mnie swoimi problemami, to maszpecha, źle utrafiłeś.
                              • mxxxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 17:44
                                "Są dwa wyjścia, albo wyciąć sta honorate (zawsze może założyć własny portal,
                                tylko kto tam bezie zaglądał) albo donieść jej pracodawcy, że przyjrzał się jej
                                obecności w pracy. Skutek w obu przpadkach będzie ten sam, Honorata przestanie
                                się tu pojawiać, no mozę poźnym wieczorem."

Jesli ty to wszytko mówiłeś poważnie, to powinienem się wogóle wstrzymać od
                                komentarza, bo szkoda to komentować. Ale odbiegając zupełnie od tematu wątku,
                                jak czytam twoje posty to w większości naskakujesz na Honorcię, czego w
                                zupełności nie rozumiem. Może oświecisz mnie i ludzi którzy na to forum
                                zaglądają, o co ci tak naprawdę chodzi?
                                • Gość: wiesio Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.chello.pl 17.01.06, 17:46
                                  Honorata rozbraja mnie swoją wiedzę, giełdowa i inna, najlepsza był w czasach
                                  tabelki exelowej.
                                  • greg_skce Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 18:46
                                    Mam nadzieję, że ci jajek nie "rozbroiło" i stałeś się bezpłciowy od tego
                                    rozbrajania.
                                    • Gość: xxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:00
                                      Honorcia wracaj.Gdzie jesteś Jestem z tobą.Odezwij się,czy zyjesz.Zal mi
                                      ciebie.Nie pisz takich głópot,zawsze się zastanów co piszesz.Odpisz Czekamy.
    • Gość: nienowy Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:07
      A ja Honorci radzę (ale chyba Honorcia o tym wie), że z każdej wypowiedzi można
      coś wywnioskować mądrego dla Honorci i dla innych. Nawet z paplaniny - tylko
      trzeba popatrzeć na to z innej perspektywy.
      • mxxxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 19:16
        Ale patrzcie jaka cwana z niej Honorcia, zrobiła nowy wątek i nic się nie
        odzywa :)
        • Gość: xxc Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:49
          Co się dzieje Honorcia.Nie odzywasz się do nas.Napisz jak samopoczucie.Nie
          przejmuj się,jakoś to Tobie wybaczymy.Tylko pisz co myślisz.I tak trzymać i
          BASTA.
    • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 20:22
      Końskie zaloty :DDDDDDD ;) ...co mam się odzywać, po prostu faceci - nic dodać
      nic ująć! :D

Oj chłopcy zamiast tutaj pisać jakieś dyrdymały, to lepiej spójrzcie na to, że
      ALCHEMIA i SKOTAN będą razem robić w biopaliwach! :) Poczytajcie raporty
      ostatnie SKOTAN i ALCHEMIA - pójdzie w górę, jak nic :)
      • Gość: Janek. Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.06, 21:24
        ... pomysł H, czy jak jej tam, jest głupkowaty! Zresztą on sama też. Założyła
        jakieś gó..ane forum na którym nikt nie pisze, a sama siedzi tu na gazecie.pl
        i próbuje wprowadzać nowe porządki. Generalnie uważa, że jestlepsza od "g",
        czy "wiesia", bo oni piszą nie na temat, a ona jest taka mundra ...ha, ha.

... żenujące jest też to, że wielu forumowiczów podnieca się nią, jakby była
        boginią seksu ... ciągle tylko: Honorcia, Honorcia ... normalna żenada;

moim zdaniem to jej osoba sprawia, że to forum leci na pysk; "g" to nie
        problem ... facet pieprzy, ale nie wali żenadą.

... moja kontrpropozycja: wracaj na swoje forum i tam wprowadzaj swoje pomysły!
        • hurtor Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 22:02
          Hmm... Oczywiście, że założyłam Forum GPW - AKCJA, no może nie do końca sama,
          ale mam w tym udział.

A to gdzie przesiaduję, to moja i tylko moja wyłącznie sprawa. Nie naruszam
          regulaminu Forum Gazeta.pl.

Z Ciebie taki mały szowinista, to g i wiesio mogą pisać bzdury, ale kobieta już
          nie? Sama nie wiem, dlaczego niektórzy mnie wzieli za Ciebie - paranoja i brak
          gustu :)

A co do Forum GPW - AKCJA - to użytkownicy się wypowiadają - bez obaw,
          przynajmniej z kulturą i tam nie byłoby do pomyślenia takie zachowanie, jak
          tutaj między innymi Twoje. Poza tym ciekawy jest jeden fakt, skoro tak Ci się
          nie podoba tamto moje "gó..ane" forum, to co Ty tam robisz? - wnioskuję, że tam
          jesteś, bo skoro tyle wiesz, no chyba że masz szpiega wiesia albo g lub innego?

Pozdrawiam.
          • greg_skce Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl 17.01.06, 22:30
            Honorcia, na frustratów nie ma lekarstwa. Odpuść i olej z wysokości 3 piętra.
        • Gość: Amigo Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:37
          Co do pomysłu H - jestem przeciw. Od tego są fora prywatne w portalu gazeta.pl -
          każdy może założyć sobie takie forum. Inna sprawa, że obecna ilość postów-
          śmieci jest przerażająca. Aż się nie chce pisać. Nawet ja, z moim
          małogowym "pisupisu" (nie mylić tego słowa z bliźniaczo podobnym zdrobnieniem
          pewnego ugrupowania politycznego którego nazwa w niektórych kręgach jest
          inwektywą) niezbyt mam ochotę udzielać się na forum pośród wielu postów które
          jakościowo przypominają dyskusję w męskim kiblu w gimnazjum a merytorycznie
          dyskusje pod budką z piwem po wypłacie. Oczywiście odnoszę ten komentarz tylko
          do niektórych z uczestników forum)
          Możliwość moderowania jest - w formie fora prywantego. Jeśli ktoś chce
          korzystać z dobrodziejstw popularności obecnego fora powinien przyjmować je z
          dobrodziejstwem inwentarza.
          Do kasowania postów łamiących regulamin służy odnośnik "zgłoś problem lub błąd"
          i jabbur dość szybko zainterweniuje (jeśli nie wyjechał na ferie...)
          Co do fora Honorci - jest inne. Postów jest mało, naganiaczy mniej. Śmieci
          prawie wcale, choć moderator się ostatnio troszkę opuszcza... Nie zmienia to
          faktu ,że jest tam kilka dobych tekstów popartych argumentami lub
          przedstawiających wyraźne stanowiska co do określonych spółek lub rynków.

Jeśli analizy giełdowe Janka opierają się na tych samych informacjach co jego
          post na temat forum honorci - to forumowicze powinni mieć świadomość że 600
          postów i 186 zarejestrowanych użytkowników to więcej niż jest postów OD oraz
          samych _ZAREJESTROWANYCH_ użytkowników na forum gazeta-giełda.
          Skoro tak bardzo Janek myli się co do oceny forum honorci to jak bardzo myli
          się w innych sprawach?
          łączę wyrazy szacunku.
          ^mi

• Gość: eurofanatik Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.06, 06:00
      Tego typu uprawnienie byloby bez sensu. Ograniczyloby to swobode dyskusji. Podejrzewam, ze wprowadzenie tego jest i tak niemozliwe ale zaznaczam zdecydowany sprzeciw.
      • Gość: Janek Re: Do Administratorów Forum Gazeta.pl IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.06, 07:26
        ...powtarzam! Pomysł H jest głupi, podobnie jak jej żenujący "kulturalni"
        wielbiciele.

... ja też mogę pisać co chcę, więc piszę: paszła won!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka