IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:48
Treść raportu:
Zarząd Emax S.A. informuje, iż dnia 18 stycznia 2006 roku powziął
informację o zawarciu, przez podmiot zależny Winuel S.A., umowy na dostawę
oprogramowania wraz ze sprzętem informatycznym dla jednego z klientów.
Wartość umowy wynosi 4 213 tys. zł netto.

Dzis był dobry monent na podkupienie spólki, jutro pewne wzrosty.
Obserwuj wątek
    • Gość: 6an Re: EMAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:43
      Tak, pewnie jutro wzrośnie. Tylko jak wzrośnie dużo na otwarciu, to pytanie,
      czy jeszcze warto w to wchodzić. Interesuje mnie jeszcze dlaczego kurs zaczął
      juz rosnąć o 16-ej przy dużych obrotach. Czyżby ta informacja była znana
      wcześniej?
      • Gość: Vertical Re: EMAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:50
        Zawsze jest ktoś kto zna info wczesniej, ale sa to jednostki. Cała reszta
        dowiaduje się równocześnie.
        Mysle ze jutro otworzy sie normalnie i dopiero zacznie rosnąc, poniewaz nie ma
        w tej spółce kapitału spekulacyjnego który zawsze winduje cene, lub powoduje
        duze spadki.
        • vertical1 Re: EMAX 24.01.06, 20:46
          Ponownie bardzo dobre info, w połączeniu z rekomendacją KUPUJ (122zł) może
          bedzie jutro bum na tej spólce. Od dwóch sesji lekko zniżkuje.
          "Zarząd Emax S.A. informuje, iż dnia 23 stycznia 2006 roku powziął informację o
          zawarciu, przez podmiot zależny Winuel S.A., umowy na wykonanie usług
          informatycznych dla jednego z klientów. Wartość umowy wynosi 5 830 tys. zł
          netto."
          • www101 Re: EMAX 24.01.06, 22:36
            witam
            czytam twoje posty i widzę ze często sie nie mylisz jak np. do Toory.
            Przespałem kurs 17 i próbowałem ostroznie kupic ale za ostrożnie.Wszedłem
            dopiero po 18.90. Z mojej analizy wychodzi też ze spólka ma duży potencjał
            wzrostowy co było widać nawet dziś. Ale Emax- te info moim zdaniem nie maja
            zadnego wpływu na kurs.Analizowałem spólke i nic dobrego mi nie wychodzi- na
            czym opierasz swój optymizm?
            pozdr.
            • vertical1 Re: EMAX 24.01.06, 22:56
              Prawde powiedziawszy mam tą spólke w portfelu od kilku dni. Zaufałem
              rekomendacjom BZWBK i CA IB które zgodnie rekomendują Kupowanie EMAX z cena
              docelową 123zł. Czytałem uzasadnienie rekomendacji i wygladało to całkiem
              nieżle. Zawsze dokładnie przyglądam sie rekomendacjom BZWBK. Bardzo rzadko się
              mylą analitycy tego banku.
              Co do mojego wcześniejszego postu to z reguły po takim info kurs idzie do góry.

ps. Nie wystrasz sie jak TOORA bedzie jeszcze przez kilka dni falować. Kurs na
              krótko może spaśc do 18,50zł. Jutro najprawdopodobniej zaliczymy niewielką
              korekte ale na koniec powinno być na +. Ja mam połowe portfela w TORCE i
              jeszcze dokupuje na spadkach.
              Pozdrowionka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka