Dodaj do ulubionych

Dol i odbicie?

16.02.06, 16:56
Jak sadzcie czy to co obserwujemy ostatnio to zblizanie sie do dna i nastapi
odbicie i przez jakis czas bedziemy obserwowac wzrosty?
Obserwuj wątek
    • poloxy Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 16:56
      wszyscy na to liczymy
    • maciejzet Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 16:57
      ja na to właśnie liczę, tylko kiedy będzie to dno...
      • dexterwawa Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 17:04
        Obawiam sie ze jeszce troszke poczekmay,, Już kilka razy gieła próbowała
        wynurzyc sie z tego basenu ale tylko wystawia głowe i z powrotem pod wodę.
        Nie ma jeszce dna.
    • muharras Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 17:09
      Odbicie powinno jutro być, tylko na jakim poziomie? Problem polega na tym, że
      spadki są o wiele bardziej dotkliwe niż wzrosty. Powoduje to powolne osuwanie
      się indeksu. To taki swoisty marsz raka, jeden krok w przód dwa do tyłu.
      Zobaczymy co nam jutro dzień przyniesie...
      • maciejzet Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 18:08
        według wielu analityków jeśli w piątek WIG 20 spadnie poniżej 2.750 pkt będzie
        otwarta droga do spadku nawet do 2.600-2.650 pkt.
        Ja osobiscie bym tak wlasnie wolal niz takie wahadelko raz w gore raz w dol,
        niech raz porzadnie spadnie i potem idzie do gory.
        • zosiasamosia81 Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 18:15
          To jak ten Jasio, który wracał do domu z kiepskim świadectwem i myślał sobie -
          no jeszcze tylko lanie a potem to już wakacje. Zgodzę się na jutrzejsze spadki
          ale tylko pod warunkiem, że od poniedziałku to już tylko w górę :)
          • tut666 Swissmed 16.02.06, 18:20
            W związku ze spadkiem wartości akcji przymierzam się do kupna swissmedu. Jak
            myślicie, kiedy będzie optymalny moment? Radze sobie ją poanalizować, bo jak
            nastąpi odbicie to może być ono dosyć gwałtowne i bedzie można zarobić sporo w
            kilku kolejnych sesjach. Co myślicie?
            • dexterwawa Re: Swissmed 16.02.06, 18:23
              Myślimy, ze chyba troszke naganiasz. :)
              • tut666 Re: Swissmed 16.02.06, 18:24
                Nie. Nie mam pojęcia co będzie, nikogo nie zachęcam bo może być różnie, chce
                tylko poznać opinie, narazie swissa nie biore.
                • dexterwawa Re: Swissmed 16.02.06, 18:33
                  Wiesz, ja jednak bym poczekał uwiez mi na razie wszystko jeszce bedzie spadać.
                  Taki swissmed napompował sei dosyć szybko wiec powinien spaść minimum 60% tego
                  co tak szybko zarobił. Tak ze obserwuj jeśli złapie horyzont mozna zaryzykowac
                  teraz jest na spadku. Oczywsiście ja nie jestem graczem z długim stazem, tak ze
                  moze byc zupełnie odwrotnie :) pozdrawiam
                  • yoursin1 Re: Dol i odbice 16.02.06, 18:54
                    Jak juz, ktorys z przedmowcow napisal - lepiej zeby porzadnie upadl i powoli,
                    ale systematycznie sie podnosil nizeli tanczyl taniec 'glupiego'. Zastanawialem
                    sie nad konwersja funduszu akcji na stabilny wzrost, ale sie wstrzymam. Jutro
                    zapewne spadki, ale mam nadzieje, ze od poniedzialku juz tylko w gore. Niestety
                    przygode z gielda i inwestowaniem rozpoczalem niedawno i jestem laikiem nie mam
                    punktu odniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka