yoursin1 16.02.06, 16:56 Jak sadzcie czy to co obserwujemy ostatnio to zblizanie sie do dna i nastapi odbicie i przez jakis czas bedziemy obserwowac wzrosty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejzet Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 16:57 ja na to właśnie liczę, tylko kiedy będzie to dno... Odpowiedz Link Zgłoś
dexterwawa Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 17:04 Obawiam sie ze jeszce troszke poczekmay,, Już kilka razy gieła próbowała wynurzyc sie z tego basenu ale tylko wystawia głowe i z powrotem pod wodę. Nie ma jeszce dna. Odpowiedz Link Zgłoś
muharras Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 17:09 Odbicie powinno jutro być, tylko na jakim poziomie? Problem polega na tym, że spadki są o wiele bardziej dotkliwe niż wzrosty. Powoduje to powolne osuwanie się indeksu. To taki swoisty marsz raka, jeden krok w przód dwa do tyłu. Zobaczymy co nam jutro dzień przyniesie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejzet Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 18:08 według wielu analityków jeśli w piątek WIG 20 spadnie poniżej 2.750 pkt będzie otwarta droga do spadku nawet do 2.600-2.650 pkt. Ja osobiscie bym tak wlasnie wolal niz takie wahadelko raz w gore raz w dol, niech raz porzadnie spadnie i potem idzie do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia81 Re: Dol i odbicie? 16.02.06, 18:15 To jak ten Jasio, który wracał do domu z kiepskim świadectwem i myślał sobie - no jeszcze tylko lanie a potem to już wakacje. Zgodzę się na jutrzejsze spadki ale tylko pod warunkiem, że od poniedziałku to już tylko w górę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tut666 Swissmed 16.02.06, 18:20 W związku ze spadkiem wartości akcji przymierzam się do kupna swissmedu. Jak myślicie, kiedy będzie optymalny moment? Radze sobie ją poanalizować, bo jak nastąpi odbicie to może być ono dosyć gwałtowne i bedzie można zarobić sporo w kilku kolejnych sesjach. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tut666 Re: Swissmed 16.02.06, 18:24 Nie. Nie mam pojęcia co będzie, nikogo nie zachęcam bo może być różnie, chce tylko poznać opinie, narazie swissa nie biore. Odpowiedz Link Zgłoś
dexterwawa Re: Swissmed 16.02.06, 18:33 Wiesz, ja jednak bym poczekał uwiez mi na razie wszystko jeszce bedzie spadać. Taki swissmed napompował sei dosyć szybko wiec powinien spaść minimum 60% tego co tak szybko zarobił. Tak ze obserwuj jeśli złapie horyzont mozna zaryzykowac teraz jest na spadku. Oczywsiście ja nie jestem graczem z długim stazem, tak ze moze byc zupełnie odwrotnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoursin1 Re: Dol i odbice 16.02.06, 18:54 Jak juz, ktorys z przedmowcow napisal - lepiej zeby porzadnie upadl i powoli, ale systematycznie sie podnosil nizeli tanczyl taniec 'glupiego'. Zastanawialem sie nad konwersja funduszu akcji na stabilny wzrost, ale sie wstrzymam. Jutro zapewne spadki, ale mam nadzieje, ze od poniedzialku juz tylko w gore. Niestety przygode z gielda i inwestowaniem rozpoczalem niedawno i jestem laikiem nie mam punktu odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś