spiro09 07.04.06, 21:03 PROSZE O POMOC wyjeżdzam za granice i nie bede mogl sledzic notowan czekam na racjonalne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany Wymyśl lepsze argumenty 07.04.06, 21:38 Ciekawe gdzie zagranicą nie można śledzić rynku kapitałowego? Korea Północna, Grenlandia, Libia a może miasto Chartum w Sudanie? Wymyśl bardziej racjonalne argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszflex Re: Wymyśl lepsze argumenty 08.04.06, 08:23 Witam :) I tu się pan myli panie zablokowany :) Ja również w poniedziałek jadę za granicę - do Szwecji - na sadzenie lasu i niestety nie będę tam miał dostępu do internetu a więc to chyba dobry argument !? Nie można człowieka zbluzgać tylko dlatego, że ma się ograniczoną wyobraźnie drogi panie. Pozdrawiam i życzę więcej wyrozumiałości i wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz72 Re: Wymyśl lepsze argumenty 08.04.06, 14:42 Dziwne,ja w zeszłe wakacje zjeżdiłem kawał Europy i nie przeszkadzało mi to kontrolować notowania i składać zlecenia,może kolega wymyśli troche inny bajer,coś......bardziej orginalnego.A tak swoją drogą,to czytałem już posty cwaniaków,których wyobrażnia sprowadza się do wymyślania łapliwych tekstów typu:zbieram na edukacje dziecka-podpowiedzcie co kupić,czy mała dostała kase od dziadków,poczytaj,pomyśl,poanalizuj i sam znajdziesz ciekawe spółki do inwestycji na lata ,bez uciakania się do tandetnych kłamstewek. Odpowiedz Link Zgłoś