Dodaj do ulubionych

re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melanż???

17.05.06, 23:11
Obserwuj wątek
    • fular1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 17.05.06, 23:13
      wiem ze na kontraktach wyciagniesz ode mnie duzo kasy.

czerwone ;)
      • citro1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 17.05.06, 23:19
        Początek raczej tak,ale potem to juz nie jestem taki pewny.Wiesz ciężko
        sprzedać jak popyt się pochowa.Emocje będą gwarantowane,jak w dzisiejszym
        finale.
        • fular1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 17.05.06, 23:25
          wiesz co, ja bym uznal gola i zostawil lemana.
          • citro1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 17.05.06, 23:30
            Sędzia zadecydował inaczej,trochę żal mi angoli ale to tylko sport.
            • fular1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 17.05.06, 23:33
              no to tylko pare mln euro za final. coz. my sie tu bijemy o 1000 zl a oni kopia
              pile za pare milionow :) tylko sedzia zawiodl :)
              • citro1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 18.05.06, 12:42
                Kontrakty się trzymają,rano dołek a po południu???
                • fular1 Re: re Fular jaki czwartek- czerwony,a może melan 18.05.06, 12:50
                  trudno powiedziec. mysle ze dzis bedzie po ludzku
                  • citro1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 19:36
                    Fular jutro się rozliczamy,podaj swoją wizje na piątek.Moja czwartkowa sie
                    sprawdziła indeks na czerwono a kontrakty na zielono jednym słowem melanż.
                    • fular1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 19:54
                      jutro sie rozliczymy, podac konto hehehe

co do jutra - mysle ze zdecydowaie bedzie zielen. no powinna byc kurdele
                      • citro1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 19:59
                        Fular ja tam nie jestem pazerny - proponuje jedno dębowe za każde 100 pkt albo
                        1000zł w naszym wirtualnym rachunku Rozliczenie raz na miesiąc.
                        • fular1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 20:20
                          od nastepnego tygodnia. ale jak bedziesz zajmowal dluga a ja tez chce to
                          trudno. remis.
                      • elamigo1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 20:41
                        no przeca amigo sprzedał krótką.
                        Byki też powninny mi coś odpalić.
                        Jeśli nie to następnym razem kupuję długą:-)

Co prawda dzwonił mój kolega Remarque (nie wiem jak to się pisze - ja mu mówię
                        remi) i mówi że na zachodzie bez zmian. Dla mnie to oznacza ża dalej się będa
                        wykrwawiać zarówno byki jak i niedźwiedzie - choć te ostatnie chyba bardziej się
                        posilą - bo miedź coś nie chce rosnąć.
                        Czyżby jutrzejszy dzień należał do banków?
                        ps. nie piję piwa - dobra herbata może być. Za markową yerba mate z provincii
                        misiones lub entre rios dam się zabić i mogę napisać nawet o wzrostach w20 do
                        nawet 3100 punktów. Ba, nawet do 3150! Byle markowa a nie ten szajs który
                        sprzedają w "herbaciarniach. Najlepsza byłaby yerba "La hoja" - popularna ale
                        przednia.
                        To co mam zająć długą i postować wzrosty?

~:-)
                        ami

• fular1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 20:44
                          Migo jak chcesz z nami grac od nastepnego tygodnia w kontrakty to napisz. moze
                          byc herbata ;)

a tak miedzy nami, co pijesz ? mocniejsze trunki ?

przynajmniej brzuch ci nie urosnie :)
                          • citro1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 18.05.06, 20:55
                            ok migo, może być herbata,mam tu blisko taki sklep Paweł i Gaweł-ponoć mają
                            wszystkie herbaty świata:)
                            • citro1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 14:21
                              Kontrakty skaczą jak żaba.Piekna sesja dla DT.
                              • fular1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 14:28
                                dzisiejszy caly wig20 jakby pod kontrakty :/
                              • s42 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 15:19
                                Citro jak grasz na DT to ile średnio pkt starasz się łapać ?
                                Mógłbyć dać jakąś wskazówkę.
                                Może coś o technice obrony na DT, bo ja mam takie odczucia , że łapanie po
                                kilkanaście pkt mija się z celem.
                                I do tego te prowizje w ujęciu procentowym są tak wysokie.
                                Co o tym sądzisz ?
                                pzdr
                                • citro1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 15:27
                                  Witam s42,dawno Cię nie było.
                                  Porozmawiamy o tym wieczorem ,a najlepiej w niedziele.
                                  • s42 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 15:39
                                    że tak powiem - inne obowiązki, ale chętnie o tym pogadam wieczorem,
                                    dziesiaj rano udało mi się zamknąć długie i otworzyć krótkie, więc jak na razie
                                    mam dobry humor ( a już prawie końcówka )
                                    pzdr
                                    • citro1 Re: re s42 19.05.06, 15:49
                                      Ja na Twoim miejscu kasował bym zysk na któtkich.
                                      • fular1 Re: re s42 19.05.06, 15:52
                                        tzn ze beda wzrosty :)
                                        • citro1 Re: re s42 19.05.06, 16:00
                                          Piękna jazda,to jest to co lubią tygrysy!!
                                          • s42 Re: re s42 19.05.06, 16:12
                                            rzevzywiście niezła winda , DM mają żniwo na prowizjach od DT
                                      • s42 Re: re s42 19.05.06, 16:07
                                        chyba zbliżę stopa i przetrzymam do pon
                                        • fular1 Re: re s42 19.05.06, 16:09
                                          ja otwieram zdecydowanie dlugie na poniedzialek w naszej grze :) jak tracic to
                                          wszystko, jak ukrasc to melon :)
                                        • citro1 Re: re s42 19.05.06, 16:13
                                          3000 na ten tydzień jest wyrażnym dołkiem .Może masz racje miedż jest balastem
                                          i w poniedziałek może być strach,ale do końca nie jestem przekonany.
                          • elamigo1 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 16:12
                            Wychodzi na to że sam se kupię tą herbatę.
                            Otwarcie w stanach na razie nijakie. U nas coś nie widać reakcji na dane o prod.
                            przem i INFLACJI??. Bycze nastroje nadal mocne. Tylko popytu brak. Do końca
                            sesji kilka minut i widzę że zostanę z krótką na weekend - mimo niepewności do
                            do usa. Zakładam że skoro ropa wzrosła to nie będą mieli ochoty kupować. Z
                            pozycji misia martwi mnie lepszy nastrój w eurolaandie - bodajże za sprawą
                            pewniego "indiana" który właśnie się żeni? Nie zagłębiałem tematu.
                            Trunki... aż mi ślinka leci.
                            Niejednego konia pobiłem w spożyciu jęczmienia. Wkażdej postaci. Chivas Regal -
                            uśmiecham się na samo wspomnienie. Jasio murzyn to mój dobry kumpel jest. Był...
                            Paru innych koleżków też pamietam , Niestety nie utrzyzmuję z nimi kontaktu.
                            Pewnego dnia pewien pan w białym kitlu powiedział mi że skoro już postanowiłem
                            zostać na tym świecie(właściwie to mnie nie chciał wpuścić Św Piotr, bo było po
                            godzinach)( coma 21dni OIOM) to daje mi dwie listy: jedną krótką co mi wolno
                            jeść i pić i drugą objętości książki - czego mi nie wolno. Niestety wszelkie
                            zboża mogę spożywać wyłącznie w formie niesfermentowanej.
                            Stąd ta herbata:-(
                            --------
                            Zostaję z krótką na weekend - choć nadal niepewny dalszy kierunek.
                            • s42 Re: re Fular jaki piątek- czerwony,a może melan 19.05.06, 16:15
                              no to będzie nas conajmniej dwóch :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka