Dodaj do ulubionych

arka akcji

30.06.06, 10:25
Prosze uznanych graczy giełdowych o opinie czy warto dzisiaj wchodzic w arke
akcji po wycenie kursu poniedziałkowego.
Mam sporą czesc jednoostek w ochronie kapitału po tym jak wycofałem sie sie
przy ostatnich znacznych spadkach.
Obserwuj wątek
    • piotrmazurek2 Re: arka akcji 30.06.06, 10:52
      Na te pytanie wielu z nas chciało by znać odpowiedz.
    • michal00033 Re: arka akcji 30.06.06, 10:58
      Też chciałbym znać odpowiedź na to pytanie.
    • fular1 Re: arka akcji 30.06.06, 10:58
      jak widze po paru dniach wzrostów takie obrazki:

www.money.pl/pieniadze/komentarze/artykul/zloty;mocniejszy;po;decyzji;fed;gielda;w;gore,18,0,168722.html

to juz mi sie zapala znow czerwona lampka
      • elamigo1 czerwona lampka 30.06.06, 11:03
        Czerwona lampka jest podstawowym elementem wyposażenie inwestora który chce
        przeżyć na rynku dłuższy czas. Bez czerwonej lampki inni inwestorzy cię nie
        zauważą i zostaniesz po prostu rozjechany. Czy wsiądziesz na rower w sobotę o
        północy latem w miejscowości wypoczynkowej bez czerwonej lampki?
        Tak samo wygląda wchodzenie na rynek w czasie ultrawzrostów - zarówno po
        długiej jak i krótkiej stronie. Możesz załapać się na świetną imprezę ale i
        wylądować w izbie wytrzeźwień.
        • piotrmazurek2 Re: czerwona lampka 30.06.06, 11:43
          Coś mi się zdaje że pociąg dziś zwolni
          • fular1 Re: czerwona lampka 30.06.06, 11:49
            najbardziej chce mi sie smiac, kiedy rynek 2 dni temu mial +4,8 jak pamietam a
            arka +2,7 :-)

ale gdyby rynek mial -4,8% to arka spokojnie mialaby z -3,6%. recze lewą reka :-
            )
            • deltalima Re: czerwona lampka 30.06.06, 11:53
              nie rynek tylko wig20. wig wzrósł dużo mniej. może arka siedzi też sporo w
              akcjach spoza wig20? co nie zmienia faktu, że spuścili z tonu.
              • fular1 Re: czerwona lampka 30.06.06, 11:54
                ok. niech spuszczają ton czy co chcą. ale jesli ograniczaja ryzyko i podczas +5
                maja 2,5 to niech w druga strone tez tak jest. bo czasem to mnie szlag trafia.
                bandyctwo
                • fular1 Re: czerwona lampka 30.06.06, 11:55
                  ps dzis sprawdzalem - DWS TOP 25 znow w mbanku jest mozliwosc kupna. chyba
                  odblokowal nabycia. spadlo troszke aktywow.

jesli bede lokowal w przyszlosci srodki do f. a. to sie tą perełka zainteresuje
                  a nie arka
                  • piotrmazurek2 Re: czerwona lampka 30.06.06, 15:07
                    Jak dziś wejdziesz to po cenie z poniedziałku a w ponedziałek po takim tygodniu
                    może być realizcja zysków, indeksy spadną i może to być kożystne
                    • lukaszenko_77 Re: czerwona lampka 30.06.06, 23:29
                      Fular, wczoraj WIG 20 -0,3 a Arka +0.9 wiec nie jet tak zle. Poza tym w tym dniu
                      gdy wig20 wzrósł + 5% mało ktory fundusz przebil sie powyżej 3%. Więc nie
                      oczerniaj Arki bo chyba i tak jest the best ! Interesowałem się TWOIM GTFI ale
                      oni w małe spółki inwestują i na razie to kibel...
                      • ahead1 Re: czerwona lampka 03.07.06, 10:42
                        Temat chyba juz byl kiedys przerabiany ale zapytam jeszcze raz bo odpowiedz
                        jest krotka. Jak np sprawdzam wyniki funduszow na interii to to sa wyniki z
                        dnia poprzedniej sesji przed 12 czy calego dnia?
                      • fular1 Re: czerwona lampka 03.07.06, 10:48
                        ten kibel najmniej stracil w panice.
                        • lukaszenko_77 Re: czerwona lampka 03.07.06, 17:04
                          I tu masz racje. GTFI straciło sporo mniej niż arka. Ale potem już tylko gorzej.
                          30.06.2006 WIG20 +1,67, Arka + 2,02. Wyniku GTFI jeszcze nie ma.
                          • fular1 Re: czerwona lampka 03.07.06, 17:14
                            uwierz, wole miec stabilniejszy fundusz i podczas krachu wole mniej stracic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka