fifion 20.02.07, 14:39 przez x-trader, kiedy próbuję złożyć zlecenie oczekujące, wyskakuje mi komunikat zły T/P ( take profit) or S/L ( stop loss)... za każdym razem. ktoś wie o co w tym cholerstwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plessok Re: FOREX zlecenia 20.02.07, 15:00 no nie wiem jaki jest twoj poziom odnosnie rozumienia pozycji dlugich badz krotkich,zakladam ze zwiesz,tam jest jeden fehler ze stopy ustawia sie w pewnej odleglosci narzuconymi przez system(minimalne odleglosci) Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Re: FOREX zlecenia 20.02.07, 15:13 Ratujcie tego człowieka przed nim samym ! Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Re: FOREX zlecenia 20.02.07, 15:16 fifion, Wyluzuj i daj spokój. Twoje pytania świadczą o tym, że jesteś zielony jak trawa na wiosnę i zaraz od forexu dostaniesz z buta w cztery litery i nawet nie zrozumiesz co sie dzieje. Ratuj się póki czas i nie otwieraj pozycji na chybił trafił, bo jesteś zzbyt cinki/ cienka na to, żeby zrozumieć program do składania zleceń Analfabeta całek raczej z marszu nie policzy Odpowiedz Link Zgłoś
fifion dwa baranki 20.02.07, 18:18 wielcy traderzy z GPW, heh, zwykle szkoda mi czasu żeby udowadniać, że nie jestem leszczem, ale wy dwaj w swoim zarozumiałym samozadowoleniem jesteście tacy żałośni że się poświęcę. przywykłem do innego oprogramowania a jako że wolę daytrading nie ustawiam stop lossów, bo sa niepraktyczne. może mnie wystrzelić z bezpiecznej pozycji kiedy jeszcze na danym poziomie stoi spora ściana na przykład. nie wiem jak działa x-trader ale wiem jak działa rynek , a wy możecie to samo powiedzieć cymbałki? Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: dwa baranki 20.02.07, 20:42 czy ja sie z ciebie smieje?kiedys tez mialem rachunek w realu w xtb,ja nie pamietam ze mialem problem,nie wiem gdzie popelniasz blad-moze zle ustwaiasz wartosc badz odlegosc pipsow jest na nie odpowiednim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
fifion sorry plessok 20.02.07, 20:56 zirytował mnie ten coreDICKor, nie ty. i masz rację: trzeba ustawiać powyżej 10 pipsów, teraz już wiem, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
styloplume Re: FOREX zlecenia 20.02.07, 18:43 a baranek na to meeeeeeeeee :-) pozdrawiam Jodo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś