Gość: obi IP: *.gprs.plus.pl 12.11.07, 12:28 Czy w Polce są Electronic Communications Network Broker (ECN Broker).??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.sliwa Re: brokerzy ENC 12.11.07, 14:45 witam, staram się unikać tematów typowo firmowych bo jestem przedstawicielem XTB tutaj dla większości więc moje zdanie jest stronnicze. dlatego wolę jak sami dochodzicie do okreslonych wniosków co udaje się dzieki doświadczonym uczestnikom rynku. jednak w tym artykule pojawia się pare spraw które wogóle niedotyczą XTB a wpływają na atmosferę całego sektora jakim jest forex. w artykule wymieniono firmy ktore zarzadzały środkami klientów (to jest cecha wspolna wszysttkich tych podmiotów) i opisano praktyki jakimi mogliby się posłuiwać. zwracam uwagę że XTB nie zarzadzało nie zarzadza i nie będzie zarządzać środkami klientów. Chcemy być brokerem któy daje Platforme i rynki a ryzyko każdy bierze na siebie. staramy sie pomagać edukując inwestorów czy też uczestnicząć w takich forach. jeżeli kogoś interesują szczegóły to zapraszam do kontaktu z nami telefonicznie lub mailowo. dowodów jest mnóstwo że jesteśmy rzetelni i stabilni m.in fakt że otwieramy pod nadzorem Komisji oddziały zagranicą. pawel Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.sliwa Re: brokerzy ENC 12.11.07, 14:48 witam odpowiedziałem nie tu gdzie trzeba, sorry Odpowiedz Link Zgłoś