Dodaj do ulubionych

Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm...

30.11.11, 16:27
Oczywiscie, ze tak. Agencje towarzyskie w budynkach w centrum na kazdym pietrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1125 Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 16:53
      Ok, to teraz moje opinia o Muranowie.
      Mieszkałem i pracowałem tam 3 lata.
      Andersa/Anielewicza, etc. Okolica fajna, ale - K*rwa, nigdy więcej!!!
      Same żule i stetryczałe towarzystwo, do tego stare ubeki, etc. Czujne oko sąsiadki zawsze spoko.
      Zapomnijcie o jakichkolwiek uciechach dla dzieci, to raz.
      Miałem tam swoje biuro - zapomnijcie o szybkim necie po kablu.
      Odpowiedź od operatorów - w okolicy same staruchy i żule w komunałkach, nikt nie będzie inwestował w infrastrukturę.
      Na dach z radiem nie mogliśmy wejść, bo staruchom by się kury przestały nieść w piwnicach.

Ogólnie - odetchnąłem jak się na Wolę przeprowadziłem. Też żulersko - ale przynajmniej głowy lekko odświeżone.
    • Gość: idioci Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 17:04
      Co za idioci w tym Budimexie? Tania reklama! Jak napiszesz o seksie i wkleisz gole cycki to na pewno sie sprzeda. Żenada!
      • Gość: redaktorek Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: *.aster.pl 30.11.11, 18:21
        Kolego, nie tak szybko z tym wyzywaniem. Pracuję w mediach, więc wiem, jak to działa. Zdjęcie, tytuł i sam artykuł to robota redaktora. Nawet się podpisał przecież. Pewnie wyciągnął z notatki tylko to, co mu przypasowało. Ot, taki dowcipniś z niego.
    • Gość: albi Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm... IP: 178.73.48.* 30.11.11, 17:56
      no coś w tym musi być, ja mieszkam na woli i od maja 2011 nic a nic ;)
      • Gość: Janusz Wola 33 cm Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 18:26
        Szukasz bata?
        • Gość: albi Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: 178.73.48.* 30.11.11, 18:42
          w końcu chyba będę musiał bo odkąk mieszkam na woli przestałem poznawać kobiety :)
          • Gość: didi Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 00:44
            bo na woli nie mieszkają kobiety, tylko paszczaki. znam taką jedną brrrrr
            • Gość: asd Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: *.acn.waw.pl 01.12.11, 12:02
              naprawdę - jechałem tramwajem i wszystkie samice miały oczy na skroniach i nosy o 3 cm za wysoko, do tego odrosty
    • nf33 Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm... 30.11.11, 19:07
      przecież w całej warszawie pełno wioskowych kurewek, to jaki problem?
      • Gość: albi Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: 178.73.48.* 30.11.11, 19:22
        no tak ale pracują głównie na śródmieściu. a co ciekawe muranów zawsze był siedliskiem kurestwa wszelkiej maści. kiedyś były to agencje towarzyskie na nowolipkach, nowolipiu i ogólnie w tych rewirach, było i jest tam tego mnóstwo. teraz, w erze odlotów i "prywatnych anonsów towarzyskich" wyrasta na muranowie drugie co do wielkości w warszawie, zaraz po rewirach ul. łuckiej, zagłębie kurestwa. także deweloper wie co mówi!
        • Gość: albi Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró IP: 178.73.48.* 30.11.11, 19:29
          oczywiście chodzi mi o "apartamenty" na terenach zajezdni
    • Gość: Radość,Międzylesie Deweloper w swej ulotce kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 19:33
      Dojazd z Międzylesia do centrum, około 10 rano, to 20 minut, autobusem 40, SKM, cały dzień oto 20-25 minut na Śródmieście. Powrót, też jeśli nie między 16-19 też nie dłużej.
      • Gość: mm Re: Deweloper w swej ulotce kłamie IP: *.centertel.pl 01.12.11, 09:38
        Demagogia. Wiesz swietnie, to jest czysta jazda. Do SKMki musisz dojsc, chwile poczekac, jak juz dojedziesz do miasto, to musisz sie przesiasc i dotrzec przez miasto do punktu docelowego, wiec komunikacja miejska , potem jeszcze spacer. Zatem jedziesz przynajmniej godzine w jedna strone. Bajeczki o 25 min to dla naiwnych. Nie wiem co ile jezdza te twoje SKMki, pewno raz na godzine, a to tez trzeba doliczyc do czasu przemieszania.
    • Gość: Hihi Fajne wyliczenia, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 20:35
      Za te pieniądze masz 2x więcej przestrzeni na przedmieściach +mały ogórdek, brak smrodu, hałasu, kurewek i upierdliwych sąsiadów emerytów, imprezowiczów, itp.,. Korki, no cóż, albo dobre auto z dobrym audio, albo praca zdalna przynajmniej kilka dni w tygodniu i do przodu. Sorki, mieszkaliśmy na Żoliborzu, a od 6 lat na Białołęce i na nic się nie zamienimy. Żoliborz śmierdzi, przedmieścia pozbawione są tego zadęcia, szpanu, wyścigu, i udawania, że jest fajnie. Imprezy warszawskie - nie dziękuję, tłok, alkohol, kibole, zadymy, strach wracać wieczorem. Niestety do Barcelony, Paryża, czy Rzymu jeszcze daleka droga. Deweloper mnie nie przekonał. Może jakiegoś zagubiongo singla tak.
      • Gość: 1125 Re: Fajne wyliczenia, ale IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 22:26
        Super, że się wyprowadziliście!!!

Teraz idź w gumiakach (podstawowy atrybut mieszkańca Białołęki) po przeterminowane masełko do sklepiku.

I poczekajmy na następną powódź, która w końcu przerwie warszawskie wały i cała Białołęka będzie pod wodą. Wówczas zatęsknisz za Żoliborzem.
        100%.
      • Gość: piter Re: Fajne wyliczenia, ale IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 22:38
        Lol bialoleka to sie usmialem, ta roszczeniowa placzaca ciagle banda mimo ze trafila do deweloperskiego(jednak ci przekonal he he) raju dla frajerow uwaza ze zlapala boga za nogi albo po prostu sie pociesza.
        Na korki nie narzekasz... na razie ale zobaczymy jeszcze pare lat jak tam juz zadnych pol nie bedzie, dodaj do tego cale Marki itp. Moze swojego malego smogu sie tam doczekacie.
        Ze smrodem tez sie wstrzymaj bo jak narazie cale gowno z miasta jeszcze tam do was nie splywa.
        Ja podziekuje, minimum zieleni, drzew to zaden rolnik na polach nie sadzil, brak chodnikow i drog, zero miejsc publicznych jak parki, place, tym bardziej teatrow czy kin. Od ogrodu to ja mam dom 30 km od Warszawy na weekend a w tydzien chce miec wszystko co potrzebuje pod reka.
      • Gość: angharad Re: Fajne wyliczenia, ale IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.11, 07:20
        Ktoś, komu Żoliborz śmierdzi powinien mieszkać na Białołęce. Nie rzuca się pereł przed wieprze.
    • goracy-list Re: Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śró 30.11.11, 21:09
      Czy na zdjeciu mamy do czynienie z dwiema kobietami? Bo spodnie typu dzinsy nie zawsze kojarza mi sie z mezczyzna...
      • zewszad_i_znikad Ręce i nogi mi opadły 30.11.11, 21:47
        Olewam seks, samochody i ludzi, którzy nie potrafią chwilę pomyśleć nad przełożeniem wyrazu i mówią "audiobooki" tudzież "e-booki", ale nad twoim komentarzem już nie zdzierżyłam i olać nie mogłam.
        Jak dla mnie widać wyraźnie, że gość ma męską sylwetkę. Ale na samo wyobrażenie, że dżinsy miałyby być nie dla mężczyzn, słabo mi. Bardzo się cieszę, że nie jestem mężczyzną, że "wolno" mi nosić koraliki, kolczyki, pstrokaciznę, powiewne bluzki. Ale nie mogę ich tak zostawić.
        Skąd te kretyńskie wymogi stawiane mężczyznom? Jakiś czas temu "dowiedziałam" się, że sandały (nawet bez słynnych skarpet) są niemęskie - najwyraźniej Atrybutem Prawdziwego Mężczyzny jest nieznośny smród stóp... Ale z tymi dżinsami to już szczyt wszystkiego. Co w takim razie mają nosić mężczyźni?! Codziennie garnitur, bo [podniosły ton]życie Prawdziwego Mężczyzny to nieustanna walka o pognębienie rywali i zdobycie samic[/podniosły ton]? Bojówki? - a jeżeli komuś taki styl nie odpowiada? Metkowanie dżinsów jako niemęskich to już skrajny przykład narzucania mężczyznom skrajnie sztywnego i ciasnego wzoru wyglądu.
        Szczerze mówiąc jestem za tym, żeby przynajmniej w sytuacjach nieurzędowych o stroju i ozdobach decydowało wyłącznie osobiste upodobanie - włącznie z prawem mężczyzn do noszenia spódnic i prawem kobiet do braku depilacji (zresztą sama dobrze wiem, że takie prawo mam i nikt mi go nie musi przyznawać) - zresztą wymowne jest samo to, że nawet buntowniczki i buntownicy WIEDZĄ, że to z jakiegoś powodu kontrowersyjne pomysły... Ale kiedy widzę, jak skrajne ograniczenia nakłada się mężczyznom zamiast tego, do jakiego stopnia oczekuje się niemalże jednego stylu dla wszystkich mężczyzn, robi mi się wprost boleśnie żal tych biednych istot, które dają się zamknąć w takiej klatce i nie podejmą podobno "męskiej decyzji", nie walną pięścią w stół i nie powiedzą "Wsadźcie sobie wszyscy swoje wymogi w dupę!".
        • savrin Re: Ręce i nogi mi opadły 01.12.11, 22:30
          chyba trochę popłynełaś. Powyżej nie ma negacji jeansów faceckich a tylko tyle, ze nie sa wyznacznikiem. Poza tym zawsze zostana atrybuty w stylu stojących skarpet i draski w gatkach.
    • three-gun-max No tak, w centrum jest najwięcej dziwek 01.12.11, 08:10
      Amsterdam ma swoją dzielnicę czerwonych latarni, u nas tą funkcję spełnia centrum. Na ulicach d.ziwki, w kamienicach burdele, na centralnym pedały, teraz jeszcze deweloper dorzuci coś od siebie.
      • Gość: kooler Re: No tak, w centrum jest najwięcej dziwek IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 09:17
        Na ulicach d.ziwki, w kamienicach burdele, na centralnym pedały, na gazecie.pl three-gej-max....
        • Gość: asd Re: No tak, w centrum jest najwięcej dziwek IP: *.acn.waw.pl 01.12.11, 12:04
          bo ta jego ksywa oznacza że mieści w siebie max trzy działa na raz - to i tak dużo.
      • Gość: mm Re: No tak, w centrum jest najwięcej dziwek IP: *.centertel.pl 01.12.11, 09:47
        Zeby tylko burdele... My mieszkalismy na Muranowe, w budynku burdelu nie bylo. Byla za to jedna staruszka utrzymujaca w piwnicy ze trzydziesci kotow. Smrod na klatce schodowej byl taki, ze wstyd bylo gosci zaprosic.
    • Gość: kasia Deweloper: "Udane życie seksualne tylko w Śródm... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.11, 17:20
      Oj to moje się całkowicie posypie, bo mnie interesuje tylko i wyłącznie dom pod miastem. Warszawa jest dla mnie za tłoczna i za ciasne. Wystarczy, że w niej pracuję i spędzam 8 godz dziennie. Potrzebuję od niej trochę odpocząć, odetchnąć. Niestety nie natknęłam się jeszcze na fają inwestycję. Może ktoś miał więcej szczęścia?
    • Gość: Konkret Debiloperom gratulujemy wyczucia koninktury ;-) IP: *.home.aster.pl 02.12.11, 08:05
      "Taniej już nie będzie", "Kto nie kupi, przegra życie", etc. Pamietacie?
    • Gość: Welarg W Śródmieściu jest skażone powietrze, co prowadzi IP: 148.81.254.* 02.12.11, 09:21
      do problemów z układem płuco-serce i z układem krążenia.
      Problemy z układem krążenia prowadzą do problemów ze wzwodem.
      Jest więc dokładnie odwrotnie.
    • koham.mihnika.copyright potwierdzam, najlepiej mi sie bzykalo 02.12.11, 09:40
      w Srodmiesciu.
      Praga i Targowek zdecydowanie - nie, Wola, Ochota i Mokotow - jako tako.
    • Gość: copywriter Apartamenty Murano - z nami podupczysz! IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 11:15
      .
      • Gość: Gruszka Re: Apartamenty Murano - z nami podupczysz! IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 11:17
        mam pomysł na ambasadora marki - rosyjski reżyser Wyrypajew.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka