Gość: Paweł IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 30.07.02, 08:44 Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirowana Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki przed Pałacem Kultury. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarost Re: Hotel na Okęciu 30.07.02, 13:07 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirowana > Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki przed > Pałacem Kultury. > Pozdrawiam. To projekt z pracowni S. Kurylowicza wczesniej gdy go widziałem wydawał mi się takim zwykłym klockiem i byłem bardzo zdziwiony, że wypuściła to ta pracownia ale ostatnio zobaczyłem nowe elementy architektoniczne (taki aluminiowy "baniak"przed budynkiem) chyba poczekam do końca budowy wtedy zobaczę cały. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Hotel na Okęciu IP: *.duna.pl / 192.168.4.* 30.07.02, 14:00 yarost napisał: > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirow > ana > > Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki prze > d > > Pałacem Kultury. > > Pozdrawiam. > > To projekt z pracowni S. Kurylowicza wczesniej gdy go widziałem wydawał mi się > takim zwykłym klockiem i byłem bardzo zdziwiony, że wypuściła to ta pracownia > ale ostatnio zobaczyłem nowe elementy architektoniczne (taki > aluminiowy "baniak"przed budynkiem) chyba poczekam do końca budowy wtedy > zobaczę cały. > pozdr Tu sa zdjecia jakiegos hotelu przy Okeciu, czy mowicie o tym ? www.pbase.com/image/3451222 www.pbase.com/image/3436111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:22 tak to ten nad parkingiem gdzies czytalam ze bedzie nalezal do sieci Holiday Inn,ale o co chodzi z tym baniakiem nie wiem w zeszla niedziele nic takiego nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:28 tak to ten nad parkingiem gdzies czytalam ze bedzie nalezal do sieci Holiday Inn,ale o co chodzi z tym baniakiem nie wiem w zeszla niedziele nic takiego nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:29 tak to ten nad parkingiem gdzies czytalam ze bedzie nalezal do sieci Holiday Inn,ale o co chodzi z tym baniakiem nie wiem w zeszla niedziele nic takiego nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:04 przepraszam za ta czkawke ale od wczoraj mam jakies klopoty,nie moge sobie poradzic :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Polo Re: Hotel na Okęciu IP: *.ing.nl 30.07.02, 16:34 W przyszlym miesiacu bede na Okeciu - chetnie zobacze. Rozumiem, ze jest prawie gotowy. Patrzac na te zdjecia, mam pewne klopoty z oknami. Ale moze w rzeczywistosci wyglada to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś