Dodaj do ulubionych

Hotel na Okęciu

IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 30.07.02, 08:44
Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirowana
Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki przed
Pałacem Kultury.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • yarost Re: Hotel na Okęciu 30.07.02, 13:07
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirowana
      > Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki przed
      > Pałacem Kultury.
      > Pozdrawiam.

To projekt z pracowni S. Kurylowicza wczesniej gdy go widziałem wydawał mi się
      takim zwykłym klockiem i byłem bardzo zdziwiony, że wypuściła to ta pracownia
      ale ostatnio zobaczyłem nowe elementy architektoniczne (taki
      aluminiowy "baniak"przed budynkiem) chyba poczekam do końca budowy wtedy
      zobaczę cały.
      pozdr
      • Gość: TYP Re: Hotel na Okęciu IP: *.duna.pl / 192.168.4.* 30.07.02, 14:00
        yarost napisał:

> Gość portalu: Paweł napisał(a):
        >
        > > Ten na parkingu. Jak wam się podoba, bo mnie bardzo. Architektura inspirow
        > ana
        > > Odyseją Kosmiczną 2001. Główny terminal wygląda przy nim jak półrurki prze
        > d
        > > Pałacem Kultury.
        > > Pozdrawiam.
        >
        > To projekt z pracowni S. Kurylowicza wczesniej gdy go widziałem wydawał mi
        się
        > takim zwykłym klockiem i byłem bardzo zdziwiony, że wypuściła to ta
        pracownia
        > ale ostatnio zobaczyłem nowe elementy architektoniczne (taki
        > aluminiowy "baniak"przed budynkiem) chyba poczekam do końca budowy wtedy
        > zobaczę cały.
        > pozdr

Tu sa zdjecia jakiegos hotelu przy Okeciu, czy mowicie o tym ?

www.pbase.com/image/3451222
        www.pbase.com/image/3436111
        • Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:22
          tak to ten nad parkingiem gdzies czytalam ze bedzie nalezal do sieci Holiday
          Inn,ale o co chodzi z tym baniakiem nie wiem w zeszla niedziele nic takiego nie
          widzialam.
        • Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:28
          widzialam.
        • Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:29
          widzialam.
          • Gość: mysza Re: Hotel na Okęciu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:04
            przepraszam za ta czkawke ale od wczoraj mam jakies klopoty,nie moge sobie
            poradzic :((
            • Gość: Marco Polo Re: Hotel na Okęciu IP: *.ing.nl 30.07.02, 16:34
              W przyszlym miesiacu bede na Okeciu - chetnie zobacze. Rozumiem, ze jest prawie
              gotowy. Patrzac na te zdjecia, mam pewne klopoty z oknami. Ale moze w
              rzeczywistosci wyglada to lepiej.
    • Gość: ? Re: Hotel na Okęciu IP: 213.17.170.* 30.07.02, 16:42
      ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka