Gość: fun IP: *.pkobp.pl 24.09.02, 10:17 Czy ktoś wie czy oprócz Tesco będą tam jakieś inne sklepy, oraz czy planowana jest praca 24 na dobę jak na Połczyńskiej? ps: może ktoś jeszcze wie czy będzie tam filia któregoś banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?!?! Re: TESCO w Piastowie IP: *.dostep.pl 26.09.02, 20:38 Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat tej inwestycji? Przeciez juz chyba niedługo będzie otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: TESCO w Piastowie IP: *.pkobp.pl 27.09.02, 09:46 Gość portalu: ?!?! napisał(a): > Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat tej inwestycji? Przeciez juz chyba > niedługo będzie otwarcie? wczoraj w Gazecie Mazowieckiej wyczytałem, że otwarcie było planowane (nie wiem czy jest cały czas) na 2 pażdziernika, a 30 września ma zapaść wyrok w NSA - oczywiście chodzi o protesty pozdrawiam, eryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!?! Re: TESCO w Piastowie IP: *.dostep.pl 28.09.02, 10:48 Gość portalu: eryk napisał(a): > Gość portalu: ?!?! napisał(a): > > > Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat tej inwestycji? Przeciez juz chyba > > niedługo będzie otwarcie? > > > wczoraj w Gazecie Mazowieckiej wyczytałem, że otwarcie było planowane (nie wiem > > czy jest cały czas) na 2 pażdziernika, a 30 września ma zapaść wyrok w NSA - > oczywiście chodzi o protesty > > pozdrawiam, > eryk Dzięki za info, ciekawe jak to się skończy. Dobrze, zeby otworzyli jak najszybciej bo do Carrefoura czy Leclerca mam trochę daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: TESCO w Piastowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 18:23 Gość portalu: fun napisał(a): > Czy ktoś wie czy oprócz Tesco będą tam jakieś inne sklepy, oraz czy planowana > jest praca 24 na dobę jak na Połczyńskiej? > ps: może ktoś jeszcze wie czy będzie tam filia któregoś banku? Ja robię zakupy w Emmie przy Alejach i stacji CPN Ursus. Po czorta następny hipermarket? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: TESCO w Piastowie IP: *.pkobp.pl 01.10.02, 08:26 TESCO jest tanie a dla mnie to jest najważniejsze (muszę dbać o swój budrzet), jest duże prawdopodobieństwo, że będzie czynne 24 h na dobę co ukruci windowanie cen w pobliskim CPNie. A co najważniejsze - konkurencja jeszcze rzadnemu klientowi nie zaszkodziła (gdybym był właścicielem sklepiku w pobliżu mówił bym inaczej ale nie jestem - niech się każdy martwi o siebie) fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: TESCO w Piastowie IP: *.pkobp.pl 01.10.02, 08:27 TESCO jest tanie a dla mnie to jest najważniejsze. Jest duże prawdopodobieństwo, że będzie czynne 24 h na dobę co ukruci windowanie cen w pobliskim CPNie. A co najważniejsze - konkurencja jeszcze rzadnemu klientowi nie zaszkodziła (gdybym był właścicielem sklepiku w pobliżu mówił bym inaczej ale nie jestem - niech się każdy martwi o siebie) fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: TESCO w Piastowie IP: *.pkobp.pl 02.10.02, 11:55 Gość portalu: fun napisał(a): > TESCO jest tanie a dla mnie to jest najważniejsze. > Jest duże prawdopodobieństwo, że będzie czynne 24 h na dobę co ukruci > windowanie cen w pobliskim CPNie. A co najważniejsze - konkurencja jeszcze > rzadnemu klientowi nie zaszkodziła (gdybym był właścicielem sklepiku w pobliżu > mówił bym inaczej ale nie jestem - niech się każdy martwi o siebie) > fun popieram Odpowiedz Link Zgłoś