waldek1610 14.03.07, 05:38 Nareszcie jakis plan, mam nadzieje ze wykonaniem bedzie rownie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Pole Mokotowskie do wielkiego remontu IP: *.lot.pl 14.03.07, 08:10 A co z pieskami, które zostawiają tam tony odchodów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw Re: Pole Mokotowskie do wielkiego remontu IP: *.chello.pl 14.03.07, 09:12 "Gdy skończymy tu prace, park będzie przyjazny dla rolkarzy, rowerzystów i matek z wózkami" Ukoronowaniem remontu będzie zakaz poruszania się na rolkach i rowerach (vide park Żeromskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osek trawka, kocyk.... kupa IP: *.chello.pl 14.03.07, 09:43 "A ci, którzy wolą się opalać, bez przeszkód mogą rozłożyć się na trawie z kocem - zachęca Krystyna Rafalska" Średnio mi się podoba wizja leżenia wśród psich kupek. Jeśli już znajdę 4m kwadratowe, gdzie mogę bezpiecznie rozłożyć kocyk, to pewnie wiatr i tak podsunie mi pod nos jakiś zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Wszechobecne kupy i biegające samopas psy IP: *.aster.pl 14.03.07, 16:39 i tak skutecznie odstraszą matki z dziećmi, osoby starsze oraz amatorów opalania w psim łajnie. Przestałam przychodzić do parku z dzieckiem, kiedy i tak na zanieczyszczonym placu zabaw spuszczone ze smyczy bydlę pozgryzło znienacka bawiące sie tam dziecko:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: Wszechobecne kupy i biegające samopas psy IP: 212.160.172.* 15.03.07, 09:34 Zawsze sądziłem że Warszawa to miejsce ludzi w przeważającej większości kulturalnych.No ale sie zawiodłem. Parę dni temu zwróciłem jednej Pani uwagę, że kupy po swoim psie sie sprząta a ona do mnie: Jest Pan bezczelny....No cóż.Warszawa to wiocha okrutna..... A widzieliście rozjechane trawnika na Batorego i na Bruna? Badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benjamin Re: Pole Mokotowskie do wielkiego remontu IP: *.aster.pl 14.03.07, 21:53 Na pewno rolkarze ucieszą się z wymiany asfaltu na kostkę Bauma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Pole Mokotowskie do wielkiego remontu IP: 212.76.37.* 15.03.07, 01:00 Nasz amerykański specjalista od wszystkiego znów ma coś do powiedzenia. Waldek napisz może coś rozsądnie krytycznego o USA, tyle lat tam siedzisz, sukces odniosłeś jak twierdzisz. Napisz, jesteśmy ciekawi ... Odpowiedz Link Zgłoś