furiat1 10.12.03, 15:09 czy okolica ta jest przyjazna? Kto z Was tam mieszka? widzialem,ze powstalo tam ostatnio sporo nowych bloczkow,szczegolnie w okolicy kopca, przy Bluszczanskiej, pozdrawiam, furiat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: CO SADZICIE O OKOLICY BARTYCKIEJ,CZERNIAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 20:46 Byłem tam w sobotę. Do kiedy jest czynna Bartycka okolica ta jest zablokowana, a przynajmniej poruszanie się tam jest mocno problematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartus Re: CO SADZICIE O OKOLICY BARTYCKIEJ,CZERNIAKOWSK IP: *.chello.pl 16.12.03, 15:14 Ja tu sobie pomieszkuję od 2 lat i jestem wyjątkowo zadowolony. Fakt, w okolicy jak grzyby po deszczu powstają nowe domy i osiedla, zresztą całkiem ładne: Bluszczańska I,II,II, Ku Wiśle, Bartyska, Dom Dev., itp. Mam nadzieję, że wkrótce obszar ten zmieni się nie do poznania. A na razie też jest spoko: cicho, spokojnie, bliziutko do centrum, wszystko na miejscu, nawet śliczny nowiutki dom kultury. Odpowiedz Link Zgłoś