Gość: dadinthebadlands Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.bb.sky.com 19.05.10, 20:27 Typowa chylońska, albo oksywska patologia... Zapomniałeś kto was utrzymał??? Czarnoskóry napastnik... Pech co??? Gratulacje dla ST. Pauli Tylko Duma Stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biała Polonia Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 20:55 Patologią jest klub "St. Pauli". Patologią w najczystszej postaci. To, co się tam dzieje, to, kto tam przychodzi na mecze - to jest coś ohydnego. Wpis arkowca to nic przy tym jakie wartości wyznają kibice z dzielnicy dziwek. Wierzę, że wasza propaganda legnie w końcu w gruzach, że skończy się wreszcie wasza okupacja normalności. Kres waszych zboczeń nadejdzie, żywię nadzieję, że historia was rozliczy. Duma Stolicy na pewno nie wyznaje takich wartości. Charakteryzują ją tradycja, patriotyzm, przywiązanie, antykomunizm, działacze niepodległościowi, żołnierze AK. Włos się jeży, gdy czyta się takie pozdrowienia. Dobrze, że rzeczywistość nie odzwierciedla takiego stanu rzeczy, jaki byś zapewne chciał widzieć. Zastanawiające jest to, że wytykasz kibicowi Arki, iż utrzymał ich murzyn. Po pierwsze piłka nożna to gra zespołowa, a po drugie gdybyś nie ulegał mediom i bardziej interesował się polską piłką, a nie uganianiem się za pedałami, dostrzegłbyś, że tak naprawdę "zapewnił" on Arce w całej rundzie wiosennej 3 punkty w meczu z Wisłą. Reszta jego goli była bez znaczenia, najważniejsze trafienia notowali - muszę cię zmartwić - Polacy. Dodając do tego mecz Arki z Polonią Bytom i spektakularnie przestrzeloną na pustą bramkę przez murzyna okazję w doliczonym czasie gry, po której w przeciągu kilku minut padł gol wyrównujący, sytuacja zmienia się o chociażby 90 stopni. Kolejne 90 to jego głupota umysłowa, niezdyscyplinowanie taktyczne, czyli to, z czym murzyni mają największe problemy. Wpływ to miało niewątpliwie ogromny, tylko trzeba oglądać całe mecze, a nie skróty lub same bramki. On ich utrzymał? Pewnie rozpaczasz, że w Polonii nie ma murzyna żadnego, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biała Polonia Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 21:06 Widzę cenzura nie śpi. To jeszcze raz... Patologią jest klub "St. Pauli". Patologią w najczystszej postaci. To, co się tam dzieje, to, kto tam przychodzi na mecze - to jest coś ohydnego. Wpis arkowca to nic przy tym jakie wartości wyznają kibice z dzielnicy prostytutek. Wierzę, że wasza propaganda legnie w końcu w gruzach, że skończy się wreszcie wasza okupacja normalności. Kres waszych zboczeń nadejdzie, żywię nadzieję, że historia was rozliczy. Duma Stolicy na pewno nie wyznaje takich wartości. Charakteryzują ją tradycja, patriotyzm, przywiązanie, antykomunizm, działacze niepodległościowi, żołnierze AK. Włos się jeży, gdy czyta się takie pozdrowienia. Dobrze, że rzeczywistość nie odzwierciedla takiego stanu rzeczy, jaki byś zapewne chciał widzieć. Zastanawiające jest to, że wytykasz kibicowi Arki, iż utrzymał ich murzyn. Po pierwsze piłka nożna to gra zespołowa, a po drugie gdybyś nie ulegał mediom i bardziej interesował się polską piłką, a nie uganianiem się za pedałami, dostrzegłbyś, że tak naprawdę "zapewnił" on Arce w całej rundzie wiosennej 3 punkty w meczu z Wisłą. Reszta jego goli była bez znaczenia, najważniejsze trafienia notowali - muszę cię zmartwić - Polacy. Dodając do tego mecz Arki z Polonią Bytom i spektakularnie przestrzeloną na pustą bramkę przez murzyna okazję w doliczonym czasie gry, po której w przeciągu kilku minut padł gol wyrównujący, sytuacja zmienia się o chociażby 90 stopni. Kolejne 90 to jego głupota umysłowa, niezdyscyplinowanie taktyczne, czyli to, z czym murzyni mają największe problemy. Wpływ to miało niewątpliwie ogromny, tylko trzeba oglądać całe mecze, a nie skróty lub same bramki. On ich utrzymał? Pewnie rozpaczasz, że w Polonii nie ma murzyna żadnego, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Piraci znów w Bundeslidze! 19.05.10, 20:53 Dobrze, że w Polsce nie ma klubu zboczeńców i różnej maści ćpunów. Zresztą długo taki klub by nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Piraci znów w Bundeslidze! 19.05.10, 21:34 fc-inter napisał: > Dobrze, że w Polsce nie ma klubu zboczeńców i różnej maści ćpunów. Zresztą > długo taki klub by nie istniał. ty tez dlugo na millentor bys nie istnial.........;-) a nie tylko JEDZ DO DREZDNA SIE NAPIER......C jak widac bydlo jest wszedzie takie same. Bydlo jest kosmopolitycze I NAWET O TYM NIE WIE !!!!!! BUAAAAAAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gits Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.chello.pl 20.05.10, 18:29 Bardzo mi się podoba wniosek o kosmopolityzmie bydła:). Nigdy w ten sposób na to nie spojrzałem. Naprawdę świetne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.echostar.pl 19.05.10, 22:45 Nie generalizuj, bo nie świadczy to dobrze o Tobie. Dodam, że jestem heteroseksualistą bez nałogów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Piraci znów w Bundeslidze! 20.05.10, 05:25 Gość portalu: K.G. napisał(a): > Nie generalizuj, bo nie świadczy to dobrze o Tobie. Dodam, że jestem > heteroseksualistą bez nałogów. Pozdrawiam. JA TEZ JESTEM heteroseksualistą bez nałogów ALE LESBIJKA KTORA BYLA WTEDY DLA MNIE NAJPIEKNIESZA KOBJETA NA SWIECIE DALA MI KOSZA.......od tej pory rozumiem homisiow....,-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.chello.pl 19.05.10, 23:02 >>Dobrze, że w Polsce nie ma klubu zboczeńców i różnej maści ćpunów. Zresztą długo taki klub by nie istniał. << No tak W Polsce są za to kluby skupiające faszyzujących debili, którzy zioną nienawiścią do wszystkiego co odmienne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter75 Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.belf.cable.ntl.com 20.05.10, 00:18 wolnosc,tego slowa nie znasz chyba...przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wolę fanów ćpunów, punków, IP: *.range86-134.btcentralplus.com 20.05.10, 11:40 transwestytów, pedałów, "zboczeńców" niż polskich debili, sprawnych umysłowo inaczej. Mam nadzieję że dni Twoich "idoli", troglodytów z Legii, czy innych wioskowych, chamskich stadionów są POLICZONE! A tak między nami już, jak ktoś tak ostro i otwarcie atakuje "ćpunów i zboczeńców" to, zwykle sam nim jest, tylko potrzebuje uwiarygodnienia! No to jak zrobisz mi laseczczkę misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.superkabel.de 20.05.10, 18:40 a ty tylko po bozemu? troszke fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parko-narko Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:01 Co Ty wiesz o zabijaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Re: Piraci znów w Bundeslidze! 22.05.10, 23:57 > Dobrze, że w Polsce nie ma klubu zboczeńców i różnej maści ćpunów. Zresztą > długo taki klub by nie istniał. jakby nie było ćpunów, to z czego by żyli nazi-kibole w większości klubów, zajmujący się dilerką. Litości, troszkę kontaktu z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: konfituryi znów w Bundeslidze! 19.05.10, 21:16 Gość portalu: KIBOL Z ŻYLETY napisał(a): > hahahha anitifa i tyle w tym temacie, niech gejoluby cieszą dupy, że Dynamo > Drezno/Berlin, ani Chemik Lipsk nie grają w Bundeslidze, bo by standardowo był > wpierdol na wyjeździe zaliczany (i żadne garniturki by im nie pomogły :D) > ps.a polskim kibicom szajs pauli radze zrobić zrzutkę na fanę ze stalinem, albo > mao, wtedy będziecie mieli szacun na hamburskim skłocie co ma piernik do wiatraka ????? ale nie warzne.....o Dynamo u gory napisalem !!!!!! bydlo w 3ciej generacji. A jak nie ma komu wpierd.... TO SAMI SIE NAWZAJEM NAPIER........TO FAKT !!!!!!!! i co ty na to ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Z ŻYLETY konfitury znów w Bundeslidze! IP: 91.176.29.* 19.05.10, 21:36 ja na, że po 3 nie pisze się ciej, bo każdy kto umie używać języka polskiego i ma choć trochę ilorazu inteligencji zorientuje się, że chodzi ci o trzecią generację, a nie trzy generację...ale ty jak widocznie nie masz ani jednego, ani drugiego co do reszty bełkotu to nie skomentuje, może oprócz zachęty do przystopowania z ćpaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: konfitury znów w Bundeslidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 08:05 widać, że ty umiesz używać "języka polskiego"... szkoda, że nie język polski... No, ale co ja mogę wiedzieć, widać nie jestem takim prawdziwym patriotom jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gits Re: konfitury znów w Bundeslidze! IP: *.chello.pl 20.05.10, 18:25 W dodatku nie jesteś PRAWDZIWYM POLAKIEM!! Tylko PRAWDZIWI POLACY mają śmietnik pod zlewem, tępią lewactwo (wszystkich wkoło) i głosują na jedynego uczciwego polityka - Jarosława Kaczyńskiego. A jak jeszcze są kibicami z żylety, to pełnia szczęścia. Takich Polaków Polska potrzebuje!! Brawo KIBICU Z ŻYLETY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucs Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 21:27 Ja, wir sind lokisten moerdern und faschisten ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Bayern IP: *.chello.pl 19.05.10, 21:46 A znowu mało kto wie, ze srodowiska kibicow Bayernu sa bardzo pdobne do tych z St. Pauli. rownierz odwarcie glosza tolerancje, sa mocno lewicowe i antyfaszystowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aax Re: Bayern IP: *.chello.pl 19.05.10, 21:54 Ciekawi mnie czy teraz kibice Bayernu nawiążą jakias wspolrpace z kibicami pauli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: Bayern IP: *.chello.pl 19.05.10, 23:06 Mi sie wydaje że te kluby są przynajmniej zaprzyjaźnione np jak St Pauli było na skraju bankructwa to zdaje się że Bayern zagrał z nimi mecz benefitowy z którego cały dochód był przeznaczony na ratowanie klubu z Hamburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Bayern IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:30 zgadza sie...zebranow ponad 100tys ojro...a deficyt budzetowy wynosil wtedy 1,85mln...bańke dorzucil burgermeister reszte zzebrali kibicie z roznych akcji,benefitow,koszulek etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s80 Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.centertel.pl 19.05.10, 21:46 extra... nareszcie :))) wielki klub, wielcy ludzie, wielkie serca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
byton2 Piraci znów w Bundeslidze! 19.05.10, 21:59 www.youtube.com/watch?v=So_PUMTVdvg Dla polskich supportersów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:24 A moj sasiad grał w St.Pauli ; ) Grali bodajże w pucharze przeciwko bayernowi to tez gral ; P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.10, 22:10 Szkoda, że autor artykułu nie napisał, iż ten alternatywny klub sprzedaje na swoim stadionie loże dla VIPów po 80.000 euro każda, że tak jak w krytykowanym przez nich konsumpcyjnym świecie dzieli ludzi wg ich statusu materialnego. Dziwne, że w zestawieniu z "prawicowymi chuliganami" nie pojawiła się informacja o specjalnej trybunie dla chuliganów szczycących się przywiązaniem do ideologii komunizmu, Cała "alternatywna" otoczka i story St. Pauli to teraz tylko czysty biznes i marketing. To normalne, że klub działa jak przedsiębiorstwo, tylko ta hipokryzja klubu i ślepo zapatrzonych w niego ludzi są śmieszne. No cóż, pewnie autor artykułu nie przeczytał o tym w Wikipedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek St. pauli to tylko biznes IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.10, 22:12 Szkoda, że autor artykułu nie napisał, iż ten alternatywny klub sprzedaje na swoim stadionie loże dla VIPów po 80.000 euro każda, że tak jak w krytykowanym przez nich konsumpcyjnym świecie dzieli ludzi wg ich statusu materialnego. Dziwne, że w zestawieniu z "prawicowymi chuliganami" nie pojawiła się informacja o specjalnej trybunie dla chuliganów szczycących się przywiązaniem do ideologii komunizmu, Cała "alternatywna" otoczka i story St. Pauli to teraz tylko czysty biznes i marketing. To normalne, że klub działa jak przedsiębiorstwo, tylko ta hipokryzja klubu i ślepo zapatrzonych w niego ludzi są śmieszne. No cóż, pewnie autor artykułu nie przeczytał o tym w Wikipedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: St. pauli to tylko biznes IP: *.chello.pl 19.05.10, 23:07 Do Maciek: A myślałem, że wszechpolska hołota to już przeszłość... no cóż jakies niedobitki się jednak ostały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud od kiedy prawda to hołota ? IP: 62.233.251.* 20.05.10, 07:06 od kiedy prawda to hołota ? sam odpowiem sobie na to pytanie od 1945 na wschod od berlina teraz zwanego istambułu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: od kiedy prawda to hołota ? IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:50 czyli i ja i ty i wiekszosc z forum to hołota tak? chyba ze ty zapierda**lasz na zmywaku w irlandi?? a Hamburg lezy na zachod od berlina wiec hołota nie jest...bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: St. pauli to tylko biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 09:21 Możesz jaśniej? Jakimi słowami wg Ciebie zasłużyłem na miano wszechpolskiej hołoty, a właściwie niedobitka po niej? Wiesz na jakich zasadach funkcjonuje klub St Pauli? Z czego czerpie dochody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: St. pauli to tylko biznes IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:54 kibicuje im 12 lat ale z checia sie dowiem czegos nowego o ich dochodach bo zawiewa mi tu sensacja..czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gits Re: St. pauli to tylko biznes IP: *.chello.pl 20.05.10, 18:35 Zastanawiam się, czy wykazałeś się brakiem pomyślunku czy czytania ze zrozumieniem, że od razu odrzucasz zarzuty Maćka. Nie wiem ile w nich prawdy, ale należałoby się przynajmniej wysilić i to sprawdzić, bo znając życie, każdy medal ma awers i rewers, więc Maciek brzmi dość wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: St. pauli to tylko biznes IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:49 sprawdziłem...w wikipedii o tym nic nie ma wiec nie przeczytal...a skad ty masz dane o lozach za 80tys. ?? bo bylem tam kilka razy i widzialem kilka takich miejsc ktore mozna nazwac by lozami i sa one dla dyrekcji klubu wiec podejrzewam ze nie sa na sprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.zabrze.net.pl 19.05.10, 22:13 I dobrze. Niech będą kluby i prawicowe i lewackie. Jest wtedy ciekawie. Tak jest w Niemczech, Włoszech a nawet a w Anglii. Jak ktoś ma poglądy lewicowe to załóżcie taki klub w Polsce i kibicujcie mu. Powodzenia mimo iż takich poglądów nie mam, ale chcę by różne środowiska kibicowały klubom piłkarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------+-------- Piraci znów w Bundeslidze! IP: 93.179.207.* 19.05.10, 22:17 Polska nie jest protestancka, to i dzielnice rozpusty nie powstają. Moim zdanem, to jedna z lepszych cech katolicyzmu, choć cenię sobie wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekumaty u nas podobny squad ma chyba tylko Zagłębie Wałbrz IP: *.sattom.pl 19.05.10, 22:58 alias "THOREZ" , kmwtw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: u nas podobny squad ma chyba tylko Zagłębie W IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:53 Wkra Żuromin i swojego czasu Orkan Sochaczew...jak najbardziej anty nazi ekipa...mam jesczze ich szale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BastionPrawicy Piraci znów w Bundeslidze! IP: 87.204.84.* 20.05.10, 00:00 Lewackie bydło chce do Europy ?? Bardzo dobrze ... Gdańsk czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmm Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.chello.pl 20.05.10, 09:20 Nie ośmieszaj tego pięknego miasta, Pedale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmm Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.chello.pl 20.05.10, 09:22 Gość portalu: BastionPrawicy napisał(a): > Lewackie bydło chce do Europy ?? Bardzo dobrze ... Gdańsk czeka :) Nie ośmieszaj tego pięknego miasta, Pedale.... oIoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KYOKs Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: 84.38.160.* 20.05.10, 14:37 a CZEKA, BO GDANSK ZAWSZE BYł LEWACKI - FEDERACJA ANARCHISTYCZNA, RUCH SPOłECZEńSTWA ALTERNATYWNEGO I MOCNE ZAŁOGI PUNX - Twierdza, sharp skins..że o lewakach z solidarności i roku 80 nie wspomne. idz cynku na tą wieśniacką lechię i hajluj z kolegami, utwierdzaj sie w przekonaniu ze gdansk jest wasz...chyba że chodzi o napis na szaliku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:58 hahaha...gdansk zawsze niemiecki koleszko:P Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_blaze Piraci znów w Bundeslidze! 20.05.10, 00:40 100 komentarzy i nie pojawilo sie nazwisko polskiego olimpijczyka srebrnego medalisty z Barcelony Dariusza Szuberta??? Nie moge sie doczekac meczu Celtic - St. Pauli w Glasgow (rewanzu za wczoraj!). Warto dodac, ze najbardziej zaprzyjazniony z Celticem Glasgow polski klub Legia Warszawa, nie ma zadnych pamiatek w sieciach oficjalnych sklepow Celticu, St Pauli ma je od 1999r. Ot taka dygresja.. Inspirujacy artykul, troche na poziomie "Mac Parjadki", ale ok w koncu troche miodu na oczy polskich kibicow zmeczonych polska ekstraklasa (sic!) pzdro sant666 od purysty ortograficznegoe ;) ciekawe info i linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:56 ja wspomnialem Szuberta....zapomnialem tylko imienia..co do reszty 100% sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty nazi Piraci znów w Bundeslidze! IP: 85.222.87.* 20.05.10, 01:53 Łysa pała, znak pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Piraci znów w Bundeslidze! 20.05.10, 11:30 gratulacje dla pauli. tak na marginesie, jest podobny klub, znacznie mniej popularny ale pod wzgledem panujacego klimatu wsrod kibicow bardzo podobny. i wlasnie awansowal do 3 ligi niemieckiej :) - babelsberg 03. dla kibicow z polski nie majacych ochoty na ogladanie meczu w towarzystwie roznej masci prawicowych oszolomow zapraszamy serdecznie do poczdamu-babelsbergu. tuz obok berlina. wkrotce strona po polsku: www.babelsberg03.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: 62.233.251.* 21.05.10, 08:20 polskie brudasy u niemca na służbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:52 powiedz to 2mln polakom na sluzbie u angoli na zmywakach...jesli sam taM NIE BYLES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrewSzombry Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.bimsplus.com.pl 20.05.10, 07:29 St.Pauli rulez !!!! niszcz nazizm !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Ten klub to dno IP: *.3s.pl 20.05.10, 10:00 Typowy przykład stoczenia się piłki nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyoks Re: Ten klub to dno IP: 84.38.160.* 20.05.10, 14:40 przykładem stoczenia sie piłki nożnej to może być ekstraklasa s.a. polska a nie klub bundesligi z zapełnionym stadionem matołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Pieprzone homotubisie. IP: *.autocom.pl 20.05.10, 10:08 Mam nadzieję że pedalski klub zleci szybciej niż awansował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Pieprzone homotubisie. IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.10, 20:46 teoretycznie kolego szybciej nie zleci...musi minac sezon...ale co ty mozesz wiedziec o tym hetero polaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miq Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.icpnet.pl 20.05.10, 15:07 Całym sercem za St. Pauli i Kolejorzem Punks not Dead!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.ip.netia.com.pl 07.07.10, 10:28 Kolejorz? Naćpane karki, zakompleksione łyse ćwoki niepotrafiące po polsku złożyć zdania, zakompleksiałe, wrogie wszelkiej odmienności towarzystwo - to jest Twój klub? Do kogo jest Tobie bliżej punku.. Kryterium terytorialne kibicowania to jest spadek po czasach plemiennych. Ja wolę kibicować ludziom którzy mają odwagę być oryginalnymi. Swoją drogą szkoda że nie ma takich klubów jak St. Pauli w Polsce. I pewnie nigdy nie będzie, bo byłby ostrzał: z Torunia, z PiS-u albo od łysych ćwoków. Odpowiedz Link Zgłoś
st-pauli Re: Piraci znów w Bundeslidze! 09.07.10, 11:01 co ty chlopcze wiesz o St Pauli, byles na wyjazdach jak grali w Regionalliga, ku... teraz jestes wielki fun bo awansowali do Bundesligi co? a od Kolejorza sie odpie...cwoku, boli cie ku... ze jeden klub w Polsce moze cos osiagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Dlaczego krytyczny post jest usuwany? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.10, 15:33 Niestety mój post o St pauli - jak wygląda w rzeczywistości został usunięty... Dlaczego nie piszecie o lożach jakie sprzedaje się na stadionie millentorn za 80.000 euro każda - sprzedawane są koncernom, firmom, biznesowi. Dlaczego nie piszecie o specjalnym sektorze, na trybunie po prawej stronie od wejścia na stadion, którą okupują chuligani odwołujący się do ideologii lewicowych? St Pauli to biznes, marketing! Abre los ojos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Piraci znów w Bundeslidze! IP: *.zone4.bethere.co.uk 12.07.10, 22:33 St Pauli to esencja futbolu. Beztroska zabawa na meczu, relax , wiernosc druzynie na dobre i na złe . a przede wszystkim idace pod prąd wszechobecnej komercji w futbolu. To jedyny znany mi klub w ktorym "dusza" wygrywa z pieniadzem. Jesli są w Europie inne takie to chetnie sie dowiem ktore. A flagi Che Gevary , sympatie lewicowe gazetki propedalskie to niepotrzebne skazy .... Ech wierze ze dozyje ze na Millerntorn odpuszczą sobie polityke na trybunach . Bylem 2 razy na St Pauli 12 lat temu i cos czuje ze nadchodzi czas by znowu tam sie pojawic. Odpowiedz Link Zgłoś