Gość: lubicszczakowianke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:02 SZCZAKOWIANKA SZCZAKOWA JAWORZNO to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Zraniony Kezman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:01 Kto to napisał?Po pierwsze mecz odbył się na stadionie Stamford Bridge a jak wiadomo to stadion Chelsea a nie WHU.Po drugie z artykułu wynika, że tylko kibice "Młotów" zostali aresztowani co nie jest prawdą.Mam nadzieję, że nim następnym razem gazeta coś napisze to wcześniej sprawdzi czy aby nie ma przeklamań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Kto to napisał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:02 Kto to napisał?Po pierwsze mecz odbył się na stadionie Stamford Bridge a jak wiadomo to stadion Chelsea a nie WHU.Po drugie z artykułu wynika, że tylko kibice "Młotów" zostali aresztowani co nie jest prawdą.Mam nadzieję, że nim następnym razem gazeta coś napisze to wcześniej sprawdzi czy aby nie ma przeklamań. Odpowiedz Link Zgłoś
lamps Re: Kto to napisał? 31.10.04, 01:57 Autor artykułu się na pewno wybroni, że przecież dlatego napisał: "Chelsea pokonała na wyjeździe West Ham United", bo miał na myśli, że był to wyjazd West Hamu (na stadion Chelsea). ;) A poza tym jeśli ktoś rzuca monetą, to ja bym na wszelki wypadek sprawdziła kibiców Romy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kto to napisał? 31.10.04, 01:10 lamps napisała: >> A poza tym jeśli ktoś rzuca monetą, to ja bym na wszelki wypadek sprawdziła > kibiców Romy. ;) szczególnie tych z loży VIP-ów... Odpowiedz Link Zgłoś