Dodaj do ulubionych

Kadra bez Łągiewki i Rasiaka

IP: 217.83.179.* 12.11.06, 20:00
masakra bez rasiaka nie ma po co jechac do brukseli. czy ten benhaker oszalal?
Obserwuj wątek
    • Gość: dr kra Kadra bez Łągiewki i Rasiaka IP: *.80-202-98.nextgentel.com 12.11.06, 20:01
      szkoda grzegorza
      • Gość: Chris Re: Kadra bez Łągiewki i Rasiaka IP: *.hsd1.nj.comcast.net 12.11.06, 20:17
        Rasiak byl jednym z najlepszych zawodnikow w konfrontacji z Portugalia. Szkoda
        ze go zabraknie.
      • Gość: Endy Re: Kadra bez Łągiewki i Rasiaka IP: *.tvgawex.pl 12.11.06, 21:09
        Pewnie że szkoda - wszystkie pojedynki główkowe wygrywał Rasiak...
        • Gość: hrb Uszaszowski Skonczyc z tymi pojedynkami !! Kupa,Panowie !!!!! IP: 61.68.165.* 12.11.06, 23:01
          A jak zabraknie wlasnej kupy, to pozyczyc.
      • triclosan [...] 12.11.06, 21:13
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • munch2 Re: Kadra bez Łągiewki i Rasiaka 12.11.06, 20:19
      To chyba Matusiak będzie w pierwszej jedenastce:) A tak poza tym- pomyliliście Brożków, bo to Piotr strzelił:)
    • Gość: W Re: Kadra bez Łągiewki i Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:10
      A gdzie Szałachowski?
    • Gość: Kazek Łągiewka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.11.06, 22:29
      Do tej pory byłem spokojny o wynik. Ale jak dowiedziałem się o zatruciu
      pokarmowym Łągiewki to dostałem drgawek. Bardziej wierzę w niego, niż w
      Radomskiego. Coś to powinno kibicom tłumaczyć. Przecież zostało jeszcze kilka
      dni. Dlaczego wyperswadowano mu przyjazd na zgrupowanie? Wydaje mi się, że ktoś
      chce pomieszać szyki Beenhakkerowi. Niedługo Łągiewka będzie podstawowym
      zawodnikiem naszej reprezentacji!
    • Gość: seba Taaak??? Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:50
      A co ten Rasiak takiego zrobił dla naszej drużyny??? Przecież on jest zupełnie
      zbędny, nie umie grać, jest wolny, podaje niecelnie i w dodatku do tyłu.
      Raz,fuksem, Mu się udało podać Smolarkowi,bo kopnął na oślep i akurat doszło.
      Przecież NIGDY nie strzelił bramki w meczu o punkty, smieszni jesteście. On jest
      parodią napastnika.
      • Gość: masz w twarz Re: Taaak??? Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:59
        Zbędny to jesteś ty zapchlony gó..arzyku.
        • Gość: hrb Uszaszowski I po co go obrazasz,skoro mowi to, co mysli ? IP: 61.68.167.* 13.11.06, 03:44
          Rasiakowi polamali zebra, bo gra w prymitywnej lidze angielskiej, do ktorej
          niestety najlepiej pasuje.
    • Gość: reks Boruc podał pilke przeciwnikowi,i pścił szmatę IP: 62.89.80.* 13.11.06, 11:18
      Jeżeli po dalekiej centrze przeciwnik strzela bramkę glową z 5 m to jest to
      szmata i tyle.Taką puscił ulubieniec warszawki dziennikarskiej z Blonskim na
      czele.Podobne puszcza w co drugim meczu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka