12.01.04, 11:29
Są dni, kiedy mówię dość

Znów jestem obcy
Obcy Wam...
Obserwuj wątek
    • rennt.lola.rennt Re: Obcy 12.01.04, 11:32
      i sobie sam
    • ignatz Re: Obcy 12.01.04, 11:44
      A masz gdzies jakiś własny kąt choćby o te 10 godzin stąd?
      • brezly Re: Obcy 12.01.04, 11:49
        Nibywruk.
        Ale to takie moje 'zombki na piesku'.
        • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 12.01.04, 11:57
          zwachalam ze pelno w szkle i jestem!
          • brezly Re: Obcy 12.01.04, 11:59
            Lecz znowu nic w teatrze lalek. Life is brutal, ogolnie mowiac.
            • pierans Re: Obcy 12.01.04, 12:08
              ale dorosle dzieci maja czas
              • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 12.01.04, 13:02
                choc tu miejsca brak
              • Gość: viki2lav Re: Obcy IP: 213.255.126.* 12.01.04, 13:03
                takie czasy panie, ze nawet piec sie zrobil MartenSowski!

ludzie listy pisza...
                • chris_45 Re: Obcy 13.01.04, 15:59
                  Wciąz jestem obcy....
                  • pierans Re: Obcy 13.01.04, 16:17
                    Samotny moze raczej?
                    Aaaanka i te sprawy?
                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:17
                    obcy-osmy pasazer Nostromo?
                    • Gość: viki2lav Re: Obcy IP: 213.255.126.* 13.01.04, 16:53
                      takiej mi to sie wydaje, ze Ty na zycie patrzysz bez emocji
                      • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:01
                        gdy na dworze mroz,w nie przespana noc
                        ciepły koc.
                        • Gość: vajki tu lav Re: Obcy IP: 213.255.126.* 13.01.04, 17:02
                          w niebie same dziury
                          • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:06
                            wiec chodz pomaluj moj swiat,na zolto i na niebiesko,
                            niech na niebie stanie tecza,
                            malowana twoja kredka
                            • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 08:43
                              Wciąż bardziej obcy...
                              • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 08:51
                                decydujace starcie?
                                • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 09:31
                                  tak. z ciurem... :(
                                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 09:33
                                    pojawiasz sie i znikasz, i znikasz?

forum osiaga predkosc 50 postow na minute!!!! rany bozkie
                            • Gość: viki Re: Obcy IP: 213.255.126.* 14.01.04, 09:58
                              Gość portalu: mika napisał(a):

> wiec chodz pomaluj moj swiat,na zolto i na niebiesko,
                              > niech na niebie stanie tecza,
                              > malowana twoja kredka

zarazilam sie tym, spiewam bo musze!
                              • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 10:08
                                Jednego serca...
                                tak mało, tak mało...
                                Jednego serca
                                Trzeba mi na ziemi...
                                • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 10:13
                                  szkoda, ze ja swoje nosze w plecaku!
                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:31
                                    trzeba miec dwa serca, dwa serca trzeba miec,
                                    jedno ukryte w piersi drugie na dloni
                                    • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 10:38
                                      daj mi w tę noc...
                                      • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:42
                                        jozek, nie daruje ci tej nocy!
                                        • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 10:46
                                          spal żółte kalendarze
                                          • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 11:01
                                            szczegolnie te pozajaczkowane , co znow hilarego dziss obchodza? a moze zone
                                            bila c
                                            • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:52
                                              zolty jesienny lisc,
                                              prawdy mi cholernik nie powiedzial,
                                              a wiedział!
                                              • emusia Re: Obcy 14.01.04, 14:54
                                                a pamietasz? była jesien...
                                                • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 15:03
                                                  a dzieweczka w deszczowa jesien szła do laseczka...
                                                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:05
                                                    laseczka to w innym watku
                                                    beh 100 roznych rol...
                                                    nauczylo mnie zycie jak zyc
                                                  • emusia Re: Obcy 14.01.04, 15:09
                                                    nie placz wika bo tu miejsca brak na twe wikowe łzy.
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 15:12
                                                    a w stawie rybka plywa i na plazy nie bywa,
                                                    moze niezywa?
                                                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:14
                                                    tu zamiast rypki kontener piwa
                                                    lecz nic mi z tego bo to piwo Brezlego
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 15:19
                                                    wypijmy za błedy, za błedy na górze,
                                                    i za Brezlego tyz
                                                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:24
                                                    ja to i za i do!
    • emusia Re: Obcy 14.01.04, 12:59
      tylko weż nie slłuchaj przypadkiem gubpich bzdur telefonicznych wrozek zza 7
      morz. a ja bede zawsze tam gdzie ty a co. byleby mnie tylko kochali jak
      zapalniczka plomien.
      • pierans Re: Obcy 14.01.04, 13:16
        ale sa tylko trzy zapalki
        • emusia Re: Obcy 14.01.04, 13:20
          ale w korowodze zmysłów mozemy trwać niepokonani. i pamietajmy ze w
          marchewkowym polu jak warzywo tkwimy.
          • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 13:46
            co Ty dzisiaj jakbys z planety byla innej?

Chris, a moze ty chcialbys byc soba?
            • emusia Re: Obcy 14.01.04, 13:50
              e nie tylko wiatr odnowy wieje, i znow moge sie smiac.
              • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 13:55
                a co, ojciec bog wie gdzie?
                • emusia Re: Obcy 14.01.04, 13:58
                  yhy. a mi panokiec z palca zszedł. czas poznac co to seks.
                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 14:02
                    a mi to juz silnik rzezi ostatkiem sil
                  • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 14:03
                    emusia napisała:

> yhy. a mi panokiec z palca zszedł. czas poznac co to seks.

Koc wynies na dach!
                    • emusia Re: Obcy 14.01.04, 14:10
                      byleby egzamin miec.
                      • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 15:26
                        widziała morła cień....
                        • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:29
                          do kury wpil sie
                          • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 15:30
                            ten moreł, znaczy ?
                            • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:31
                              nie wiem czy znaczy ale skoro sie wpil do pewnie zostawi po sobie slad
                            • Gość: mreck Re: Obcy IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 15:33
                              obcy'n-dalasz sie m'oże'ł?
                              • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 15:35
                                hu? ja z pewna taka niesmialoscia przyznam sie ze tak
                                • chris_45 Re: Obcy 14.01.04, 16:07
                                  czy mnie jeszcze pamiętata ?
                                  dowód na to mi dajta !
                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:10
                                    zapomniales moj mily, zapomniales
                                    jak mnie w krzakach calowales
                                    • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 16:13
                                      a kto na £awce wycial serce?
                                      • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:21
                                        a wszystko to, bo ławki nie kochał
                                        wandal czy co?
                                        • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 16:27
                                          wanda_l zwana rypkom
                                          • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:31
                                            wanda i banda co niemca nie chcieli do wisly woleli
                                            • viki2lav Re: Obcy 14.01.04, 16:34
                                              Wisly Krakow???
                                              • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:43
                                                pod wawelskim grodem smok ogniem zionie,
                                                zjedzona czy utopiona wanda?
                                                o to jest pytanie
                                                • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 08:28
                                                  a to nie to samo, z glowy ja mamy a_miko!
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 09:19
                                                    a mika wronki gora!
                                                    wanda wiecej stadionu nie zdemoluje,hehehe
                                                  • chris_45 Re: Obcy 15.01.04, 09:58
                                                    Wciąż bardziej obcy tu
                                                    niby wróg...
                                                  • nioszka Re: Obcy 15.01.04, 10:04
                                                    Chris, cytujesz tylko czy stwierdzasz fakty?
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:05
                                                    lepszy wróg niz naprzykład przyjciel
                                                    co ci moze ukrasc gacie
                                                  • chris_45 Re: Obcy 15.01.04, 11:22
                                                    cytuję i stwierdzam...

żal nic tu nie pomoże
                                                    łzy Twoje i mój płacz...
                                                  • mreck Re: Obcy 15.01.04, 11:37
                                                    bo tu miejsca brak?
                                                  • chris_45 Re: Obcy 15.01.04, 11:40
                                                    na Twe babskie łzy
                                                    i chłodny mocz...
                                                  • mreck Re: Obcy 15.01.04, 11:42
                                                    chciałem ciepłym... nie wyszło.
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 11:41
                                                    nie placz chlopcze bo tu miejsca brak na twoje chlopiece lzy,
                                                    po plazy hula wiatr, zaraz oczy osuszy ci
                                                  • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 12:09
                                                    w wielkiej zyjecie wannie??
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 12:24
                                                    wypełzamy od czasu do czasu
                                                    zeby pojsc do lasu
                                                  • viki2lav Re: Obcy 15.01.04, 12:28
                                                    tylko harcerz taki gapa, ze az w pokrzywy wlazl
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 12:50
                                                    a stokrotka mu na to:
                                                    to nie ja byłam roza, i motyle tyz nie
                                                  • chris_45 Re: Obcy 15.01.04, 13:41
                                                    wciąż gram, śpiewam, jem i śpię...
                                                    tak naprawdę jednak nie ma mnie...

wciąż jestem obcy..
                                                  • brezly Re: Obcy 15.01.04, 13:45
                                                    Strangers in the night
                                                    Exchanging glances
                                                  • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 13:48
                                                    ty jednak jestes z marsa Brezly ;))

mnie i wladziowi wysockiemu na wenus wlasnie konie kradna! nakarju, i w saniach
                                                    menja galjopam...
                                                  • brezly Re: Obcy 15.01.04, 13:54
                                                    Znaczy, o Wysockim to musze powiedziec Jackowe epitafium dla mnie jest rzecz
                                                    fajnawa.
                                                    A dlaczego ja z Marsa, zapytalem ciekawie, wstydliwie chowajac przylgi pod butle
                                                    z amoniakiem zasilajaca aparat oddechowy.

Acha, wlasnei mi dowcip miejscowa ludnosc rzcuila:

Maz do zony: w tym roku wcale nie bylo lata.
                                                    Zon: bylo, ale akurat sie wtedy goliles.
                                                  • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 13:59
                                                    gdyz albowiem gdy ty kapuste ze swojej beczki wyciagasz w mojej sa sledzie! a
                                                    skad u was na marsie amoniak?(jesli to nie armaniak przy_Padkiem)

dobra ide zmienic dilera
                                                  • brezly Re: Obcy 15.01.04, 14:04
                                                    No wlasnie, nie na Marsie. A kapusta jest na Marsie?
                                                  • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 14:09
                                                    jak polaki som to i kapusta jest, kiszona od razu wyrasta! z podwojnym glabem ,
                                                    hyhy
                                                  • brezly Re: Obcy 15.01.04, 14:14
                                                    Acha, ale na pewno nie jest to sauerkraut?
                                                    Viki, to patrzy na poczatek jakiegos Douglasa Adamsa alla polacca. Wojny kapustowe?
                                                    Planeta zawsze na kacu? Te rzeczy?
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:04
                                                    duch ulicznego grajka jestes?
                                                  • Gość: v2l Re: Obcy IP: 213.255.126.* 15.01.04, 14:06
                                                    yhy, \nota bene ulicznym grajkom tez sie tutaj placi
                                                  • Gość: mika Re: Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:12
                                                    graj piekny cyganie,graj
                                                    za kopiejke mi pieknie graj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka