fuego 14.02.02, 12:27 ...no właśnie-czy Simon Amman ma żonę??czy ktos wie? Bo ja sie nim chętnie zaopiekuję...;)))Miluśki jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:43 no?Cos nie tak?;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:44 Fuego!! ;)))) Milusi jest, fakt. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:48 A w tych okularkach sprawia wrażenie inteligentnego chłopaka...;) On ma lat 20, ja 19-w sam raz, nie sądzicie??;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:51 Pasuje jak ulał. Strasznie fajnie się cieszył wczoraj. Nie to co ta długa tyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:53 O Hannavaldzie mowa, co?? Takiego to pewnie złóżka się grabiami wyciąga;)))(tak mawiał mój facet od techniki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:55 A jasne. Intuicyjnie chyba nie znoszę tego anorektyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:58 Buźke ma całkiem przyjemną...ale te wystające kości...błłłłłe;))) No i zarozumialec z niego...;) Ale wracając do tematu...tacy młodzi faceci nie miewają żon, prawda??;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:06 Raczej nie miewają, ale niestety miewają dziewcznyny, a jakąś jedną tam wczoraj chwilę pokazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:09 To jego matka była...albo siostra co najwyżej;))) A zresztą jakieś koleżanki to on też pewnie ma...;))) A ja zostane jego zoną;)))Taki mam plan;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:12 Plan sądzę w pełni słuszny. ;)) To kiedy wyjeżdżasz do Szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:14 Jeszcze musze kupić jakąś odpowiednią kieckę;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:08 No tak, ale to już czas najwyższy, żeby sobie kogoś znaleźć...zresztą jak mnie zobaczy, to nie będzie chciał nikogo poza mną;))) Chris, jak zaprzeczysz, to Cie zabiję!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:09 chris_45 napisał(a): > tylko kochanki ;))))) Temu tylko jedno w głowie od rana. Idź wracaj do Anioła. Tu dziewczyny rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:10 zazdrosny jest, bo z nim to już nawet rozmawiać nie chcą;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:11 Jedną ma tylko śpiewkę na ustach od kilku dni. Nudne to juz. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:13 W pewnym wieku człowiek zapomina nawet, co przed chwila powiedział, więc sie powtarza;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:14 To może trzeba by go uświadomić wreszcie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:15 uświadamiać????Dzieci się uświadamia...dla Chrisa już za późno;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:17 Gość portalu: fuego napisał(a): > uświadamiać????Dzieci się uświadamia...dla Chrisa już za późno;)))))))) uświadomić, że nudny, że się powtarza, az do bólu zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:19 myslisz, że do Niego dotrze?????;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:25 nie pisz Krisa w zaimkach duzą literą, bo nie zasługuje na taki honor ;)) a czy dotrze? Hmmm, można spróbować od biedy. Nadzieje nikłe, ale czasem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:26 palec mi sie na shift omsknął;))))))))) A zgłaszasz się na ochotnika do uświadamiania??bo ja chyba nie skorzystam;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:30 niespecjalną mam ochotę, właśnie go wypędzam nizej, moze pójdzie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:35 czuję, ze to sie może udać;)))))))))) Uświadamianie Krisa nie jest tym, o czym marzę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:15 eh zawiść działa na mózgi jak żelasko ;))) bez urazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:16 aha, więc przyszłaś mi tu brudzić na wątku o Ammanie?;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:16 Zawiść?? Z powodu Krisa??? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:18 wszystko mi jedno gdzie bruzdze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:20 aha silver przysłon usta kiedy smiejesz się z pełną buzią :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:22 aniela_ napisał(a): > aha silver przysłon usta kiedy smiejesz się z pełną buzią :) Pełną buzią, aniele, ale po pokarm to ja się dopiero wybieram. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:23 Z Anieli dzisiaj mięso w menu???Łe, pachnie cokolwiek nieświeżo;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:26 Gość portalu: fuego napisał(a): > Z Anieli dzisiaj mięso w menu???Łe, pachnie cokolwiek nieświeżo;)))))))) Bo dziś same skrzydła poleca, cokolwiek zużyte, może przezute juz nawet? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:20 to juz wszyscy zauważyli;)))) Powiedz, zazdrość Cię tu przywlokła, co? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:26 i to ma być wątek o smarkatym ammanie ? czas oddzielić chłopców od mężczyzn ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:28 pech chciał zrobił sie wątek o Krisie... zmykaj pantoflarzu, sprzątać pióra z anielskich skrzydełek Fuego, przemyślałaś juz kwestię nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:29 Znaczy mojego po slubie???;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:32 Twojego po ślubie. Zmieniasz całkiem, zostajesz przy swoim czy też chcesz mieć oba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:34 Niby powinnam pamietać o korzeniach moich...więc wypadałoby miec oba. Ale moje obecne jest takie długie...no nie wiem, rozważę to jeszcze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:29 kris!!!"Amman" piszemy z dużej litery!!!Przez szacunek dla człowieka to piszemy, oraz przez wzgląd na zasady pisowni ;))))) A jesli o oddzielanie chodzi, to sądzę, że powinieneś się oddzielić;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:30 tak włąśnie fuego, zazdrość mnie tu przywlokła. powiedz mi tylko, czego miałabym zazdrościc bo nie wiem :) gołym nie widzę okiem niczego godnego zawisci mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:32 Zostanę żona mistrza olimpijskiego...tez bys chciałą, co??Ja sie nie zadowalam nędznym Krisem...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:35 ja się nie zadowalam małżeńswtem byle. małżeństwa wyszły z mody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:37 jestes niewolnicą mody Anielo...słabą kobietą(?) jesteś;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:39 tego już za wiele przegięłaś fuego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:40 chris, przestań!!!Do porządku się doprowadź... Zachowujesz się, jakbys wcale na plaży nie był;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:44 egzorcyzmy odprawiam, żeby was oboje wypędzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:45 niby nie, ale jakieś szkaradztwo się nad głowami unosi...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:44 ;)))Biedny Chris...myslał, że przygarnięty zostanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:50 czy Amman odpina narty w sypialni? wiesz fuego, może to szczegół, ale lepiej wiedzieć zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:06 Mreck - zdejmuję kapelusz z głowy .... Dawno się tak nie obśmiałem ! Fuego z dużej litery (zaciął mi się poprzednio Shift) jeździsz dzisiaj po mnie jak po łysej kobyle.. ale ja stary i doświadczony jestem, więc takie umizgi zniosę ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 14:09 No, ja myslę ;))bo Ty twardy facet jesteś. A propos, witaminki dzisiaj wziąłeś??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:18 Droga Fuego Biorę witaminki i inne różne, które mnie dobrze robią. W moim wieku życie smakuje najlepiej - kiedyś się przekonasz, choć nie w pełni, bo nie jesteś mężczyzną ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:20 O, szowinista;)))) Nie wiem, czy kobiety dożywają Twojego wieku;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:29 podobno dożywają - znane są takie przypadki, ale co to za życie a ja ciągle czerpię pełnymi garściami (wielkimi jak bochny). dekarz ;)))))) Ale za to Ty jesteś śliczna :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:31 Jesteś okropny, Kris...z taka ironią do mnie (i o mnie);))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:47 aha, chris jest okropny ;))) a ja sobie już idę, i chciałem podziękować za miłe towarzystwo. cze! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:51 pa, Mrech Happy Valentine`s day ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:52 ;)))Miało być oczywiście MrecK ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:04 Droga Fuego Zero ironii, zero wazeliny Po prostu jesteś śliczna - i wiesz o tym sama najlepiej. Amman jest już stracony dla sportu :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:12 Aniela ;)))))))))Jesteś boska;)))spadłam z krzesła ze śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:17 Ja też spadłem, bo podpadłem. Ech, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził ;)))) Aniela, jestem przekonany, że jesteś najpiękniejszą istotą skrzydlatą ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:21 Co Cie interesuje czy jakis tam Amman ma zone... Tobie wystarczam ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:23 Oj, zapomniałam...Ale to może dlatego, że W OGÓLE CIĘ NIE MA, GDY CIE POTRZEBUJĘ;))))))))TY MNIE JUZ NIE KOCHASZ :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:29 o kurcze odkrylas mnie:) Zartuje KSIEZNICZKO - nie obrazaj sie:) Ty tez mnie nie kochasz. Tylko dlatego ze zelu nie uzywam:( a ja naprawde chetnie bym sie zelikiem chlapnal, ale mam wlosy za krotkie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:30 słoneczko...Robaczku...Motylku...oczywiście, że Cie kocham...masz w końcu samochód;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:38 dobrze ze ja w Wawie bede studiowal Ty moj sepie najulubienszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:39 Eh...jestem Sępem miłości???;)))Moje Ty najukochańsze Złotko..."ich troje" specjalnie dla mnie cytujesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:41 nie mow mi o tym zespole, prosze. zrobie wszystko tylko nie mow i ich troje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:46 Mógłbys zatem wysłac do mnie maila...to mogłoby mnie uszczęśliwić;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:49 wysle... pozniej:) na razie mnie glowa boli i nie moge sie skoncentrowac na pisaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:51 chlip...chlip... Czy juz Ci mówiłam, że wyglądasz jak wokalista ICH TROJE????;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:53 wrrr.... zabije Misiu:) nie martw sie maila dostaniesz przed 18:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:57 aha, żebyś nie musiał drugi raz do mnie pisać, co??bo dobrze wiesz, że o 18 sobie idę...:(((( w takim razie nie musisz się wysilać wcale:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:00 poczekaj wredny zlosliwcze 15 minut. juz pisze... ah Ty to jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:04 Dziekuje, obejdę się, skoro to taki problem...chlip...chlip...znowu zepsułes mi cały dzień...I cannot take this any more:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:09 GORACY BUZIAK W NOSEK I W POLICZKI! TAKI MOKRY BUZIAK _ ON ZAWSZE HUMOR POPRAWIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:43 ekonometrie z elementami informatyki matko. tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:49 nene nie podrywam. ku świetlanej przyszłości chce go skierowac raczej. a ta ekonometria nie wygląda ponętnie w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:52 czuję jednak, że z tego mogą byc pieniądze...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:55 dobrze Fuego czujesz:) zreszta bardzo dobrze ze sie zazdrosna zrobilas hi, hi - nie zaprzeczaj, nie uwierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:56 nie zaprzeczam...na peniądze lecę, a Ty mi pieniędzmi pachniesz;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:58 no... przy slubie bede musial intercyze podpisac, bo zona na pewno bedzie chciala mnie oszukac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:59 ty sobie możesz podpisać...tylko jak ją do tego zmusiasz???;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:04 No własnie...nadal na niego lecisz? bo mi wygląda ze przestajesz... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:15 ciągle...ale póki co muszę sie zadowalac tym, co pod ręką;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:20 Fuego! Zabil Cie ktos kiedys?:) Tym co pod reka? Phi... masz maila wredny MISIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:22 Ależ Kochanie...proszę, zabij mnie, jesli tylko sprawi Ci to przyjemność;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:23 To choc tu moja Milosci! Choc to udusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:25 Duś, Kotku...tobie pozwalam na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:28 to moze Ci tetnice szyjna przegryze?:) Fajnie bedzie - w wampiry sie pobawimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:31 Jak Ty się zabawisz w wampira, to ja już nie będę miała okazji, niestety;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:32 wiesz mi ze bedziesz zadowolona nawet wtedy gdy tylko ja bede wampirem:))) mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:43 aha. Krwi chcesz mi upuścić...to podobno dobrze robi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:50 no... pogryze Cie troche, chcesz?:) Ale to juz jutro - bo spadam. Prosze! Nie krzycz ze tak szybkop ide, dobrze?:) Caluje goraco i soczyscie. Az Cie oplulem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:53 mi tez bylo przyjemnie:))) pa Wampirze! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:26 Amman nie ma zony, bo jest za mlody na zone... ;)) to raz! a dwa: to tak mnie uwielbiasz??? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:27 Niby jak? Ciebie uwielbiam...Amman bedzie moim mężem...czy cos tu sie nie zgadza?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:28 ciekawe, kto bedzie zazdrosny? Dzieciak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:31 zajmij sie soba Rigel. ja zazdrosny nie bede - jak juz wiesz ja mam przyszlosc zaplanowana... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:33 no widzisz, Fuego... na Dzieciaka nie mozesz liczyc, on ma przyszlosc zaplanowana, he he he ;)))) a ja Cie uwielbiam prawie tak samo jak Ty mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:33 to do mnie czy doRigla Fuego?! bo sie zly robie:))) sprawdzilas skrzynke???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:41 A Ty sprawdziłeś???? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:47 no, napisałam...nie za dużo, ale zawsze coś... Muszę się troche pozbierać, żeby napisać coś dłuższego Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:50 wiem, ja wyslalem Ci cała powiesc :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:47 tak - nawet Ci juz odpisuje! Bez przymusu to robie! - nie obrazaj sie:)))) A wiesz ze moge Cie teraz szantazowac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:49 o, świnio...nie odzywam się...możesz zamknąć okno, w którym piszesz do mnie wiadomość...nic juz od Ciebie nie chcę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:52 NIGDY tego nie powiem - zaufaj mi. Ale Ty obrazalska jestes no... Cmok! Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:56 wyjdź...idź już sobie stąd:( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:01 tak się tu krwisto zrobiło,że nawet nie wiem, czy powinnam zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:03 Dzieciak się już nie odezwie-to pewne...rozerwałam Go na strzępy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:05 mnie?Skądże...jak owieczka łagodna jestem;)) chyba, ze zrobisz mi świństwo jakieś-wtedy nie ręczę za siebie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:07 raczej nie planuję, ale kto wie co będzie, gdybyś mi w którymś miejscu zalazła za skórę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:12 nie zamierzam...przynajmniej chwilowo;))) wolę się znęcać na tej (dużo) brzydszej płci;))) Jak tam wycieczka do zakładu?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:20 Mile jestem zaskoczona, że zakład dał się załatwić w niespełna 2 minuty. To naprawdę jakaś niespotykana nowość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:22 Nie...niemożliwe to...no chyba, ze poszłaś tam wpłacić kupe pieniędzy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:27 A jednak i to bez pieniędzy nawet!!!! sama nie wierzyłam własnym oczom! zrobili tam jakieś migające cyferki, kto kiedy ma podejść do okienka, no i to nawet działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:29 łał...a w jakim to mieście te świecące cyferki???To sobie pójdę obejrzeć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:34 odpowiedź dostaniesz inną drogą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Czy ON ma żonę??? 15.02.02, 14:37 ON woli facetów, w dzień i w nocy, tak więc możecie wracać do powderroomów i zmywac te tony tapet, nic z tego nie wyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:34 E, coś Ci nie wierzę...ale mogę sobie w razie czego wąsy domalować;)))) Odpowiedz Link Zgłoś