Dodaj do ulubionych

Czy ON ma żonę???

14.02.02, 12:27
...no właśnie-czy Simon Amman ma żonę??czy ktos wie?
Bo ja sie nim chętnie zaopiekuję...;)))Miluśki jest ;)
Obserwuj wątek
    • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:43
      fuego !!
      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:43
        no?Cos nie tak?;)))))))))
        • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:44
          Fuego!! ;))))
          Milusi jest, fakt. ;))))
          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:48
            A w tych okularkach sprawia wrażenie inteligentnego chłopaka...;)
            On ma lat 20, ja 19-w sam raz, nie sądzicie??;)
            • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:51
              Pasuje jak ulał.
              Strasznie fajnie się cieszył wczoraj. Nie to co ta długa tyczka.
              • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:53
                O Hannavaldzie mowa, co??
                Takiego to pewnie złóżka się grabiami wyciąga;)))(tak mawiał mój facet od
                techniki;))))
                • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 12:55
                  A jasne. Intuicyjnie chyba nie znoszę tego anorektyka.
                  • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 12:58
                    Buźke ma całkiem przyjemną...ale te wystające kości...błłłłłe;)))
                    No i zarozumialec z niego...;)
                    Ale wracając do tematu...tacy młodzi faceci nie miewają żon, prawda??;)
                    • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:06
                      Raczej nie miewają, ale niestety miewają dziewcznyny, a jakąś jedną tam wczoraj
                      chwilę pokazywali.
                      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:09
                        To jego matka była...albo siostra co najwyżej;)))
                        A zresztą jakieś koleżanki to on też pewnie ma...;)))
                        A ja zostane jego zoną;)))Taki mam plan;)
                        • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:12
                          Plan sądzę w pełni słuszny. ;)) To kiedy wyjeżdżasz do Szwajcarii?
                          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:14
                            Jeszcze musze kupić jakąś odpowiednią kieckę;))))))))
                    • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:06
                      tylko kochanki ;)))))
                      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:08
                        No tak, ale to już czas najwyższy, żeby sobie kogoś znaleźć...zresztą jak mnie
                        zobaczy, to nie będzie chciał nikogo poza mną;)))

Chris, jak zaprzeczysz, to Cie zabiję!!!:))))
                      • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:09
                        chris_45 napisał(a):

> tylko kochanki ;)))))

Temu tylko jedno w głowie od rana. Idź wracaj do Anioła. Tu dziewczyny
                        rozmawiają.
                        • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:10
                          zazdrosny jest, bo z nim to już nawet rozmawiać nie chcą;)))))))))))))))))))))
                          • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:11
                            Jedną ma tylko śpiewkę na ustach od kilku dni. Nudne to juz. ;)))))
                            • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:13
                              W pewnym wieku człowiek zapomina nawet, co przed chwila powiedział, więc sie
                              powtarza;)))))))))))

• e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:14
                                To może trzeba by go uświadomić wreszcie? ;)))
                                • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:15
                                  uświadamiać????Dzieci się uświadamia...dla Chrisa już za późno;))))))))
                                  • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:17
                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> uświadamiać????Dzieci się uświadamia...dla Chrisa już za późno;))))))))

uświadomić, że nudny, że się powtarza, az do bólu zębów...
                                    • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:19
                                      myslisz, że do Niego dotrze?????;))))))))))))
                                      • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:25
                                        nie pisz Krisa w zaimkach duzą literą, bo nie zasługuje na taki honor ;))
                                        a czy dotrze? Hmmm, można spróbować od biedy. Nadzieje nikłe, ale czasem?...
                                        • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:26
                                          palec mi sie na shift omsknął;)))))))))
                                          A zgłaszasz się na ochotnika do uświadamiania??bo ja chyba nie
                                          skorzystam;)))))))))
                                          • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:30
                                            niespecjalną mam ochotę, właśnie go wypędzam nizej, moze pójdzie ;)))))
                                            • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:35
                                              czuję, ze to sie może udać;))))))))))
                                              Uświadamianie Krisa nie jest tym, o czym marzę;)))
                              • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:15
                                eh zawiść działa na mózgi jak żelasko ;))) bez urazy :)
                                • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:16
                                  aha, więc przyszłaś mi tu brudzić na wątku o Ammanie?;)))))))))
                                • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:16
                                  Zawiść?? Z powodu Krisa??? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
                                  HA HA HA HA HA HA HA HA ....
                                  • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:18
                                    wszystko mi jedno gdzie bruzdze :)
                                    • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:20
                                      aha silver przysłon usta kiedy smiejesz się z pełną buzią :)
                                      • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:22
                                        aniela_ napisał(a):

> aha silver przysłon usta kiedy smiejesz się z pełną buzią :)

Pełną buzią, aniele, ale po pokarm to ja się dopiero wybieram. ;))))
                                        • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:23
                                          Z Anieli dzisiaj mięso w menu???Łe, pachnie cokolwiek nieświeżo;))))))))
                                          • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:26
                                            Gość portalu: fuego napisał(a):

> Z Anieli dzisiaj mięso w menu???Łe, pachnie cokolwiek nieświeżo;))))))))

Bo dziś same skrzydła poleca, cokolwiek zużyte, może przezute juz nawet? ;)))))
                                    • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:20
                                      to juz wszyscy zauważyli;))))
                                      Powiedz, zazdrość Cię tu przywlokła, co?
                                      • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:26
                                        i to ma być wątek o smarkatym ammanie ?

czas oddzielić chłopców od mężczyzn !
                                        • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:28
                                          pech chciał zrobił sie wątek o Krisie... zmykaj pantoflarzu, sprzątać pióra z
                                          anielskich skrzydełek

Fuego, przemyślałaś juz kwestię nazwiska?
                                          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:29
                                            Znaczy mojego po slubie???;)
                                            • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:32
                                              Twojego po ślubie. Zmieniasz całkiem, zostajesz przy swoim czy też chcesz mieć
                                              oba?
                                              • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:34
                                                Niby powinnam pamietać o korzeniach moich...więc wypadałoby miec oba. Ale moje
                                                obecne jest takie długie...no nie wiem, rozważę to jeszcze;)))
                                        • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:29
                                          kris!!!"Amman" piszemy z dużej litery!!!Przez szacunek dla człowieka to
                                          piszemy, oraz przez wzgląd na zasady pisowni ;)))))
                                          A jesli o oddzielanie chodzi, to sądzę, że powinieneś się oddzielić;)))))))))
                                        • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:30
                                          tak włąśnie fuego, zazdrość mnie tu przywlokła. powiedz mi tylko, czego
                                          miałabym zazdrościc bo nie wiem :) gołym nie widzę okiem niczego godnego
                                          zawisci mojej.
                                          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:32
                                            Zostanę żona mistrza olimpijskiego...tez bys chciałą, co??Ja sie nie zadowalam
                                            nędznym Krisem...;))))))))

• aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:35
                                              ja się nie zadowalam małżeńswtem byle. małżeństwa wyszły z mody
                                              • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:36
                                                aniela - żona niemodna :)))))
                                              • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:37
                                                jestes niewolnicą mody Anielo...słabą kobietą(?) jesteś;)))))))))
                                            • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:39
                                              tego już za wiele
                                              przegięłaś fuego !
                                              • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:40
                                                chris, przestań!!!Do porządku się doprowadź...
                                                Zachowujesz się, jakbys wcale na plaży nie był;))
                                              • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:40
                                                Kris! a kysz! a kysz!!!
                                                • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:43
                                                  czy to łysa góra? ;)
                                                  • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:44
                                                    egzorcyzmy odprawiam, żeby was oboje wypędzić
                                                  • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:45
                                                    niby nie, ale jakieś szkaradztwo się nad głowami unosi...;))))))
                                                • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 13:44
                                                  ;)))Biedny Chris...myslał, że przygarnięty zostanie;)
                                                  • mreck Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 13:50
                                                    czy Amman odpina narty w sypialni? wiesz fuego, może to szczegół, ale lepiej
                                                    wiedzieć zawczasu.
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:03
                                                    Dla mnie na pewno zdejmie;)))))
                                                  • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:09
                                                    nie ulega wątpliwości. :))))
                                                  • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:06
                                                    Mreck - zdejmuję kapelusz z głowy ....
                                                    Dawno się tak nie obśmiałem !
                                                    Fuego z dużej litery (zaciął mi się poprzednio Shift)
                                                    jeździsz dzisiaj po mnie jak po łysej kobyle..
                                                    ale ja stary i doświadczony jestem, więc takie umizgi zniosę ;)))))))
                                                  • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 14:09
                                                    No, ja myslę ;))bo Ty twardy facet jesteś. A propos, witaminki dzisiaj
                                                    wziąłeś??;)))
                                                  • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:18
                                                    Droga Fuego
                                                    Biorę witaminki i inne różne, które mnie dobrze robią.
                                                    W moim wieku życie smakuje najlepiej - kiedyś się przekonasz,
                                                    choć nie w pełni, bo nie jesteś mężczyzną ;)))))
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:20
                                                    O, szowinista;))))
                                                    Nie wiem, czy kobiety dożywają Twojego wieku;))))))))
                                                  • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:29
                                                    podobno dożywają - znane są takie przypadki, ale co to za życie
                                                    a ja ciągle czerpię pełnymi garściami (wielkimi jak bochny). dekarz ;))))))
                                                    Ale za to Ty jesteś śliczna :))))))))))
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:31
                                                    Jesteś okropny, Kris...z taka ironią do mnie (i o mnie);)))))))))))
                                                  • mreck Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:47
                                                    aha, chris jest okropny ;)))
                                                    a ja sobie już idę, i chciałem podziękować za miłe towarzystwo.
                                                    cze!
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:51
                                                    pa, Mrech
                                                    Happy Valentine`s day ;))))
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 14:52
                                                    ;)))Miało być oczywiście MrecK ;))))
                                                  • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:04
                                                    Droga Fuego
                                                    Zero ironii, zero wazeliny
                                                    Po prostu jesteś śliczna - i wiesz o tym sama najlepiej.
                                                    Amman jest już stracony dla sportu :))))))))))))))))
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:09
                                                    Eh, Chris...mów tak do mnie;)))))))
                                                  • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:09
                                                    chris lowelasie ;)
                                                  • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:12
                                                    Aniela ;)))))))))Jesteś boska;)))spadłam z krzesła ze śmiechu ;)
                                                  • chris_45 Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:17
                                                    Ja też spadłem, bo podpadłem.
                                                    Ech, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził ;))))
                                                    Aniela, jestem przekonany, że jesteś najpiękniejszą istotą skrzydlatą ;))))
                                                  • aniela_ Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 15:22
                                                    titi rzigolaczku ;)
    • Gość: dzieciak FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:21
      Co Cie interesuje czy jakis tam Amman ma zone... Tobie wystarczam ja:)
      • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:23
        Oj, zapomniałam...Ale to może dlatego, że W OGÓLE CIĘ NIE MA, GDY CIE
        POTRZEBUJĘ;))))))))TY MNIE JUZ NIE KOCHASZ :(((((((((((((
        • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:29
          o kurcze odkrylas mnie:) Zartuje KSIEZNICZKO - nie obrazaj sie:) Ty tez mnie
          nie kochasz. Tylko dlatego ze zelu nie uzywam:( a ja naprawde chetnie bym sie
          zelikiem chlapnal, ale mam wlosy za krotkie:))
          • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:30
            słoneczko...Robaczku...Motylku...oczywiście, że Cie kocham...masz w końcu
            samochód;))))))))
            • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:38
              dobrze ze ja w Wawie bede studiowal Ty moj sepie najulubienszy:)
              • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:39
                Eh...jestem Sępem miłości???;)))Moje Ty najukochańsze Złotko..."ich troje"
                specjalnie dla mnie cytujesz ;)))
                • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:41
                  nie mow mi o tym zespole, prosze. zrobie wszystko tylko nie mow i ich troje:)))
                  • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:46
                    Mógłbys zatem wysłac do mnie maila...to mogłoby mnie uszczęśliwić;))))
                    • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:49
                      wysle... pozniej:) na razie mnie glowa boli i nie moge sie skoncentrowac na
                      pisaniu;)
                      • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:51
                        chlip...chlip...
                        Czy juz Ci mówiłam, że wyglądasz jak wokalista ICH TROJE????;)))))))))
                        • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:53
                          wrrr....
                          zabije Misiu:) nie martw sie maila dostaniesz przed 18:))))
                          • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:57
                            aha, żebyś nie musiał drugi raz do mnie pisać, co??bo dobrze wiesz, że o 18
                            sobie idę...:((((
                            w takim razie nie musisz się wysilać wcale:((((((((((
                            • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:00
                              poczekaj wredny zlosliwcze 15 minut. juz pisze... ah Ty to jestes:)
                              • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:04
                                Dziekuje, obejdę się, skoro to taki problem...chlip...chlip...znowu zepsułes mi
                                cały dzień...I cannot take this any more:((((((((((
                                • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:09
                                  GORACY BUZIAK W NOSEK I W POLICZKI! TAKI MOKRY BUZIAK _ ON ZAWSZE HUMOR
                                  POPRAWIA:)
              • aniela_ Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:41
                co bedziesz studiował synu ?
                • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:43
                  ekonometrie z elementami informatyki matko. tak mysle...
                  • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:44
                    Anielo...nie podrywaj mi chłopa;))))))))
                    • aniela_ Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:49
                      nene nie podrywam. ku świetlanej przyszłości chce go skierowac raczej. a ta
                      ekonometria nie wygląda ponętnie w ogóle.
                      • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:52
                        czuję jednak, że z tego mogą byc pieniądze...;)))))
                        • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:55
                          dobrze Fuego czujesz:) zreszta bardzo dobrze ze sie zazdrosna zrobilas hi, hi -
                          nie zaprzeczaj, nie uwierze:)
                          • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:56
                            nie zaprzeczam...na peniądze lecę, a Ty mi pieniędzmi pachniesz;)))))))))))
                            • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:58
                              no... przy slubie bede musial intercyze podpisac, bo zona na pewno bedzie
                              chciala mnie oszukac:)))
                              • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:59
                                ty sobie możesz podpisać...tylko jak ją do tego zmusiasz???;)
                            • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 15:59
                              Aha.I na Ammana jeszcze lecę ;)))
                              • e.silver Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:04
                                No własnie...nadal na niego lecisz? bo mi wygląda ze przestajesz... ;))
                                • fuego Re: FUEGO!!! 14.02.02, 16:15
                                  ciągle...ale póki co muszę sie zadowalac tym, co pod ręką;)))))
                                  • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:20
                                    Fuego! Zabil Cie ktos kiedys?:) Tym co pod reka? Phi...
                                    masz maila wredny MISIU!!!
                                    • Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:22
                                      Ależ Kochanie...proszę, zabij mnie, jesli tylko sprawi Ci to przyjemność;))
                                      • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:23
                                        To choc tu moja Milosci! Choc to udusze:)
                                        • Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:25
                                          Duś, Kotku...tobie pozwalam na wszystko
                                          • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:28
                                            to moze Ci tetnice szyjna przegryze?:) Fajnie bedzie - w wampiry sie
                                            pobawimy:))))
                                            • Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:31
                                              Jak Ty się zabawisz w wampira, to ja już nie będę miała okazji, niestety;)))))
                                              • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:32
                                                wiesz mi ze bedziesz zadowolona nawet wtedy gdy tylko ja bede wampirem:)))
                                                mniam, mniam
                                                • Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:43
                                                  aha. Krwi chcesz mi upuścić...to podobno dobrze robi ;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:50
                                                    no... pogryze Cie troche, chcesz?:) Ale to juz jutro - bo spadam. Prosze! Nie
                                                    krzycz ze tak szybkop ide, dobrze?:) Caluje goraco i soczyscie. Az Cie
                                                    oplulem:)))
                                                  • Gość: fuego Re: FUEGO!!! IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:52
                                                    błeeeeeeeeeeeeeeee
                                                  • Gość: dzieciak Re: FUEGO!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:53
                                                    mi tez bylo przyjemnie:))) pa Wampirze!
    • rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:26
      Amman nie ma zony, bo jest za mlody na zone... ;)) to raz!
      a dwa: to tak mnie uwielbiasz??? :(((((
      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:27
        Niby jak?
        Ciebie uwielbiam...Amman bedzie moim mężem...czy cos tu sie nie zgadza?;)))
        • rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:28
          ciekawe, kto bedzie zazdrosny? Dzieciak???
          • Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:31
            zajmij sie soba Rigel. ja zazdrosny nie bede - jak juz wiesz ja mam przyszlosc
            zaplanowana...
            • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:31
              phi...:(
              • rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:33
                no widzisz, Fuego... na Dzieciaka nie mozesz liczyc, on ma przyszlosc
                zaplanowana, he he he ;))))

a ja Cie uwielbiam prawie tak samo jak Ty mnie ;)))
              • Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:33
                to do mnie czy doRigla Fuego?! bo sie zly robie:))) sprawdzilas skrzynke????
                • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:41
                  A Ty sprawdziłeś????
                  • rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:45
                    Fuego? a TY napisałaś??
                    • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:47
                      no, napisałam...nie za dużo, ale zawsze coś...
                      Muszę się troche pozbierać, żeby napisać coś dłuższego
                      • rigel Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:50
                        wiem, ja wyslalem Ci cała powiesc :))))))
                  • Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:47
                    tak - nawet Ci juz odpisuje! Bez przymusu to robie! - nie obrazaj sie:))))
                    A wiesz ze moge Cie teraz szantazowac?:)
                    • fuego Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 16:49
                      o, świnio...nie odzywam się...możesz zamknąć okno, w którym piszesz do mnie
                      wiadomość...nic juz od Ciebie nie chcę :(((
                    • Gość: dzieciak Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:52
                      NIGDY tego nie powiem - zaufaj mi. Ale Ty obrazalska jestes no... Cmok! Cmok!
                      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 16:56
                        wyjdź...idź już sobie stąd:(
                        • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:01
                          tak się tu krwisto zrobiło,że nawet nie wiem, czy powinnam zaglądać...
                          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:03
                            Dzieciak się już nie odezwie-to pewne...rozerwałam Go na strzępy;)
                            • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:03
                              Właśnie widzę ;))) mam się bać?
                              • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:05
                                mnie?Skądże...jak owieczka łagodna jestem;))
                                chyba, ze zrobisz mi świństwo jakieś-wtedy nie ręczę za siebie;))))
                                • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:07
                                  raczej nie planuję, ale kto wie co będzie, gdybyś mi w którymś miejscu zalazła
                                  za skórę ;))))
                                  • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:12
                                    nie zamierzam...przynajmniej chwilowo;)))
                                    wolę się znęcać na tej (dużo) brzydszej płci;)))
                                    Jak tam wycieczka do zakładu?;))
                                    • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:20
                                      Mile jestem zaskoczona, że zakład dał się załatwić w niespełna 2 minuty.
                                      To naprawdę jakaś niespotykana nowość!!!
                                      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:22
                                        Nie...niemożliwe to...no chyba, ze poszłaś tam wpłacić kupe pieniędzy;)))
                                        • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:27
                                          A jednak i to bez pieniędzy nawet!!!! sama nie wierzyłam własnym oczom! zrobili
                                          tam jakieś migające cyferki, kto kiedy ma podejść do okienka, no i to nawet
                                          działa.
                                          • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:29
                                            łał...a w jakim to mieście te świecące cyferki???To sobie pójdę obejrzeć;)))
                                            • e.silver Re: Czy ON ma żonę??? 14.02.02, 17:34
                                              odpowiedź dostaniesz inną drogą ;)))
    • mikmik Czy ON ma żonę??? 15.02.02, 14:37
      ON woli facetów, w dzień i w nocy, tak więc możecie wracać do powderroomów i
      zmywac te tony tapet, nic z tego nie wyjdzie :)))
      • Gość: fuego Re: Czy ON ma żonę??? IP: *.man.lodz.pl 15.02.02, 15:34
        E, coś Ci nie wierzę...ale mogę sobie w razie czego wąsy domalować;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka