Gość: Dzidka Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 195.94.212.* 10.08.01, 15:55 Aż musiałam się pomacać. Ale nie, mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 10.9.97.* 10.08.01, 15:57 ale dlaczego ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 10.9.97.* 10.08.01, 16:00 Halo kobiety !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? 10.08.01, 16:07 no dobra, czasami nie nosza bo: tak im wygodnie chca byc sexy zapomna nalozyc, kiedy zaspia i spiesza sie do pracy wystarczy? a wogole, to Ty chcesz zeby nie nosily czy zeby nosily? bo jakos trudno mi cos wymyslec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 10.9.97.* 13.08.01, 10:02 no i co no i co dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.*.*.* 13.08.01, 11:37 Dzien Dobry Mysle, ze to sa wlasnie te powody, o ktorych wspomniala Moja Iwa :) Jako facet moge powiedziec, ze bardzo czesto nam sie to podoba... Co nie znaczy, ze ladny staniczek jest zawsze calkowicie zbedny. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 13.08.01, 14:00 pewnie nie chce im się prać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 195.205.213.* 13.08.01, 14:02 Może to Ty jesteś takim brudasem, otóż odp na pytanie brzmi - a po co zakrywać coś, co i tak za chwilę może być odsłonięte!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gola Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 213.186.69.* 13.08.01, 14:03 Bo nie mają obwisłego biustu. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikk Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 00:05 Gość portalu: Gola napisał(a): > Bo nie mają obwisłego biustu. Ale będą mieć jeśli będą chodzić bez biustonosza i opalać topless. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 13.08.01, 14:11 wypraszam sobie brudasa. Za krótko się znamy potrójny iksie, żebym potraktował to jako żart. niechęć do zakładania brudnego biusonosza świadczy o czystości, a niechęć do prania to juz bliżej lenistwa, ixi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 195.205.213.* 13.08.01, 14:17 Ale się tak od razu nie obrażaj!!! Niech Ci będzie. A co do znajomości, to znamy siędłużej niżCi się wydaje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrck Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 13.08.01, 14:19 zamienia się w słuch, wiesz coś Ixi czego ja nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 195.205.213.* 13.08.01, 14:25 A pisałeś no może do o. w sprawie "a mnie kto kocha?"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 195.116.214.* 13.08.01, 14:14 O przepraszam !! ja noszę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 23:57 Widzę że nie było mnie tylko tydzień a już ktoś używa mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sesz Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 14:22 Gość portalu: ??? napisał(a): > ??? nie nosimy ponieważ: niektóre z nas mogą sobie na to pozwolić nie powodując przy tym odczuć antyestetycznych; ponieważ od czasu do czasu fajnie jet polatać bez stanika; ponieważ jest to wygodne (jesli gabaryty nie są zbyt wielkie of kors); ponieważ niektóre bluzeczki są tak obcisłe, że oprócz piersi już nic się w nie nie mieści; poniewaz fajnie jest opalić się równiutko (to na plaży) i to takie luźne, nieobciskające, nieubierające, naturalne uczucie :))) A jaki jest efekt jeśli się przy tym trochę pobiega to chyba nie muszę wyjaśniać??? Czy muszę? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 13.08.01, 14:26 nie musisz, ale robisz totak obrazowo, ze proszę o jeszcze. A jak juz biegniesz, to twoje piersi wędruja posłusznie obie razem raz w lewo, raz w prawo, czu też czsem sie zderzają? Odpowiedz Link Zgłoś
leo100 Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? 13.08.01, 16:03 mreck, i Tys mi wypominal kiedys pewnego psa na kobitki... pozdro co do odpowiedzi, to i ja chetnie poczytam, chocby tylko dlatego, zeby mreckowi bylo razniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesz Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 16:06 Powiadamiam Cię uprzejmie,ze absolutnie się nie zderzają (wszak to nie zderzaki). A o ruchu w dół i w góre to nie pomyślałeś..., hm... A tak w ogóle to ruch ten (bardzo wnikliwie przedstawiony od strony fizycznej) możesz obejrzeć ogladająch niemal instruktażowy serial pt.: "Słoneczny patrol". Gorąco polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Leo bądź ze mną w tak ważnej chwili! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 07:13 bardzo gorąco w swoim imieniu i w imieniu Leo, który z obrzydzeniem przycupnął przy dziurce od klucza, dziękuję za przemawiajacy do wyobraźni wykład na temat cycuszków. Proszę o film instruktażowy z Twoim udziałem i szkolenie bezpośrednie z cyklu: pokazuję i objaśniam. Co tam cukiereczki za szybką, tu nie majami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sesz no no no IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 09:26 Widzę, że dać wam wykład, a już chcecie ... no własnie... Stanowczo odmawiam wzięcia udziału w jakimkolwiek filmie szkoleniowym czy też instruktażowym. jest to absolutnie wykluczone, ale wykładom nie mowię nie :)) A jeśli to tylko fikcja literacka i wykładów udziela mężczyzna? A poza tym seksistowski ton proszę sobie odpuscić!!!! Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy nas nie zdradzi!!! A Leo niech na oko uważa, wszak gdyby nagle coś (np. klucz) z dziurki się wysunęło.. Auććć!!! biedactwo jednookie :)) Trzymajta sie chłopaki. Filma na temat:(o)(o) nie budiet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: no no no IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 09:32 fiu, fiu? transseksualista z ekshibicjinistycznym zacięciem? nie wierzę, twoj post zdradza kobietę. co ja mówię KOBIETĘ. Zgoda na wykłady, tylko nie konwersatorium, raczej juz ćwiczenia, lub kto wie Labolara... tfu, laboratorium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 10.9.97.* 14.08.01, 09:43 i co dalej !!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 09:49 nastepny podglądacz. tfu, co za towarzystwo jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sesz Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 09:57 Podglądactwo czyli ten, no jak mu tam.. voyeryzm coś ostatnio w modzie <dziwne> nie powiem nie. Ale czy jestem absolutnie za? A może by tak.... eee, nieee To ja juz nie wiem. a w ogóle to słowo biustonosz jest nieładne, wolę już stanik albo nawet cyckova vygoda. Prawda, że brzmi lepiej? I nieco zmienia postać rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dlaczego kobiety nie noszą biustonoszy ??? IP: 10.9.97.* 14.08.01, 10:00 bardzo ciekawa dyskusja - prosze dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck rewelacja. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 10:08 potrójna małpo płci nieznanej, zasiadaj w lozy szyderców. proszę. jesteś już trzecim podglądaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sesz Re: rewelacja. (???) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 10:24 Mreck oświeć mnie plezee: kogo oni podglądają??? Ciebie??? Mnie?? Dyskusję?? Zaczyna mnie to przerażać (ale nie przerastać) !!! Czas by cos rzucic publiczności.. jakiś "ostry/zjadliwy" tekścik, by zaspokoic ich podglądające żądze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: rewelacja. (???) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 10:33 droga Sesz, taki facio, jak wchodzi na wątek, podoba mu się, a niewie jak zacząć, to chociaz chce pomachać. Miłe. jest publiczność. Ale nie reaguje, na zaczepki. Nie stać gostka na napisanie więcej niz jednej linijki, więc z zachowania wynika, ze to taki forumowicz-sprejowiec, pomaże coś i myśli, ze stworzył grafitti. Jeszce ukryje się za jakimś XXX i myśli: Jaki to ze mnie oryginał. Jaką mam fajna ksywę. nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: rewelacja. (???) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 11:25 Gość portalu: mreck napisał(a): > droga Sesz, taki facio, jak wchodzi na wątek, podoba mu się, a niewie jak > zacząć, to chociaz chce pomachać. Miłe. jest publiczność. Ale nie reaguje, na > zaczepki. Nie stać gostka na napisanie więcej niz jednej linijki, więc z > zachowania wynika, ze to taki forumowicz-sprejowiec, pomaże coś i myśli, ze > stworzył grafitti. Jeszce ukryje się za jakimś XXX i myśli: Jaki to ze mnie > oryginał. Jaką mam fajna ksywę. nie tak? Chyba jesteś trochę za ostry. Może kolega jest poprostu nieśmiały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sesz stop IP: *.tkchopin.pl 14.08.01, 17:54 wiem jedno! Podglądaczom-voyerystom mówię stop!!!!! gapić się gdzie indziej, bo w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: stop IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 07:35 po powrocie z przymusowej, przerwy chętnie wróciłbym do tematu, bo się tak ciekawie zaczynało. Myślę jednak, że poranek chociaż śliczny tak, nie jest najlepszą porą do pozbywania się staniczków, raczej wiele pań teraz je wkłada. Może zastanowimy się co właściwie faceci czują do biustu, skoro ostatnio korzystali z niego przed ukończeniem roczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: stop IP: 195.205.213.* 16.08.01, 08:19 xxx czuje się obrażony - otóż żaden to forumowicz - sprejowiec, jak go/ją nazwałeś kilka wieści wstecz. Stać XXX na napisanie więcej niż jednej linijki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 08:26 XXX jesteś kobietą! Tak sie gdzies na forum doczytałem. Wiem, że stac Ciebie na więcej niz jedna linijkę, i pochwalam, twoją kobiecą wstrzemięźliwość. Rozumiem, ze musisz oszczędzać klawiaturę. Też jestem zwolennikiem postów raczej krótkich, no bez przesady teeeek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx IP: 195.205.213.* 16.08.01, 08:29 Ojoj, zapomniało mi się, że już gdziś na forum się ujawniło to i owo. I nie jestem BEATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 08:33 mogłabyś brać udział w zawodach telegrafistów. Przechodzę na twój styl: czy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx IP: 195.205.213.* 16.08.01, 08:38 O nie, nie dam się zapędzić w kozi róg bo potem okaże się, że naobiecywałam Bóg wie co. Znając życie za chwilę poleciałyby pytania jak, z kim, gdzie, po co itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 08:41 z kim? ze mną, oczywiście, po co? powiem ci na uszko, jedynie jeszcze pozostaje "gdzie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx IP: 195.205.213.* 16.08.01, 08:47 Wyczuwam daleko posunięte podteksty... A ja takie nieśmiałe dziewczę jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 08:51 a ja już chciałem pozostać na tamtym watku, fujara jedna, no dobra narazie dotykam delikatnie twoją rączkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madameX Re: xxx IP: *.penetrator.com.pl 16.08.01, 08:55 Witam, witam! Ja tez bezczelnie podgladam. A co, nie mozna?! To moj pierwszy raz na "Forum" (no, prawie), wiec od czegos trzeba zaczac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx IP: 195.205.213.* 16.08.01, 08:57 Ale żeby tak zaczynać od bezczelnego podglądactwa, a fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 09:00 może mało je biedactwo? Kurde ja to mam szczęście, jak tylko dziewczyna w negliżu to sie zaraz pchają kibice. MadamX - uchyl woalki. Ixi załóż cos na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx IP: 195.205.213.* 16.08.01, 09:03 Jak dziewczyna w negliżu? - to tutaj jeszcze ktoś jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: xxx IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 09:06 ty miałaś być na tamtym wątku. zaczynamy od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madameX Wypraszam sobie! IP: *.penetrator.com.pl 16.08.01, 09:09 "Podgladactwo" bylo w cudzyslowie!!! Lepszym okresleniem jest obserwacja. Jako przedstawicielka plci tej samej nie mam przyjemnosci w kibicowawniu czyjemus biustowi!!! Sama taki posiadam, wiec nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Wypraszaj sobie! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 09:12 no!!! ośmieliło się biedactwo!!! Zaczyna od biustu. Przyznaj sie który numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypraszaj sobie! IP: 195.205.213.* 16.08.01, 09:16 Ale Ty mruku wstrętny jesteś, flirtujesz sobie z dwoma parami biustów na raz, pytasz raz o uszka, raz o rozmiary... Nieładnie, zdecyduj no się pan !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck proszę Ciebie, IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 09:18 Wybacz, ale jako samiec na diecie, pozaglądam do menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: proszę Ciebie, IP: 195.205.213.* 16.08.01, 09:20 A do jakiej Ty restauracji chadzasz, że od razu na wstępie podają rozmiary? Toż to jakiś bar mleczny - szybko i tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madameX Re: proszę Ciebie, IP: *.penetrator.com.pl 16.08.01, 09:21 Biedne, wyglodzone... Az mi sie zal zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck dlaczego kobiety chadzają parami? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 09:26 Bar mleczny? szybko tanio i wygodnie, po stosunku wciądnij spodnie? obie sie mylicie, gracie nie fer moje panie. we dwie na jednego bezbronnego mężczyznę! Może nikt sie na oko nie wyzna, a jednak mężczyzna. uzgodnijcie linię postepowania, bo inaczj pójde z Niekiką poczytać Rzczpospolitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madameX Re: dlaczego kobiety chadzają parami? IP: *.penetrator.com.pl 16.08.01, 09:46 Bo czasami musza bronic sie przed Meska Szowinistyczna Swinskoscia w czystej postaci, zagladajacej nam pod biustonosze (moj 75C). Tym razem jednak chcialysmy sie tylko troszke podroczyc, prawda xxx? Juz nie badz taki biedny - nie dosc, ze wyglodzony, to jeszcze napastowany (i to przez dwie na raz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madameX Pracusie IP: *.penetrator.com.pl 16.08.01, 10:00 Oho, wszyscy zabrali sie do pracy wlasnie wtedy, kiedy mnie zaczelo sie podobac. Zaczynam byc zazdrosna o ta Rzeczpospolita... Ok, to ja poczytam sobie Wyborcza i wracam do biurowej rzeczywistosci. Pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck madmuazel;) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 10:02 nie obrazaj się, zajrzyj tu do nas ponownie. Na razie odnotowałem mikroburzę, w oprogramowaniu i na chwilę znikam. Odpowiedz Link Zgłoś