Dodaj do ulubionych

uffffffff, przeżyłam!!!

IP: *.man.lodz.pl 11.03.02, 17:09
...poniedziałek przeżyłam...jestem wielki maczo...;)))
Dzieciak, nie przyniosłam Ci wstydu...możesz być ze mnie dumny;)))
całuski dla wszystkich

PS.trzymajcie za mnie jutro kciuki (kolokwium z matmy...błeeeeeeeeeee)
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: uffffffff, przeżyłam!!! 11.03.02, 17:18
      Gratulacje!!
      Jak kostium się spisał?? :))
      Sprawdź, jeśli możesz, czy to co wysłałam dotarło, bo mi skrzynka robi różne
      numery ostatnio i juz sama nie wiem, co dochodzi, a co nie :))

• rigel Re: uffffffff, przeżyłam!!! 12.03.02, 07:37
      tez jestem z Ciebie dumny Fuego..:))))
      a kciuki zawsze trzymam za Ciebie
      • _tequila_ Re: uffffffff, przeżyłam!!! 12.03.02, 08:45
        hej ranne ptaszki!
        Fuego - gratulacje,
        jest tu ktos?
        • tato! Re: uffffffff, przeżyłam!!! 12.03.02, 09:21
          No pewnie.
          Ranny Tato
          • Gość: dzieciak Re: uffffffff, przeżyłam!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 09:47
            ranny Tato? pewnie skaleczyles sie przy robieniu sobie sniadania:)
            • tato! Re: uffffffff, przeżyłam!!! 12.03.02, 10:03
              Śniadanie jadam na obiad, a wtedy nie jestem już ranny.
    • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 11:35
      Wyłaź wreszcie z tego koła!!! Jak mozna tak pisać i pisać???
      • rigel Re: Fuego! 12.03.02, 11:38
        skad pewnosc, ze Fuego pisze cokolwiek???? moze siedzi i gryzie dlugopis w
        bezsilnej zlosci i niewiedzy?????
        • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 11:40
          bystre dziewczę jest, poradzi sobie ;)))))
          • rigel Re: Fuego! 12.03.02, 11:41
            bystre to fakt.... az zadziwiajaco bystre.... ;))))))))
            • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 11:46
              noo, to z matematyką sobie poradzi :))
              • rigel Re: Fuego! 12.03.02, 12:19
                a jak sobie poradzi z matematyką, to moze przyjma ją do CBŚ????
                • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 12:36
                  Czarnych Beretów Śwadron?? :)))))
                  • rigel Re: Fuego! 12.03.02, 12:37
                    w czarnym bedzie Fuego do twarzy.... ;))
                    • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:10
                      Rigel...ze smiercią mi do twarzy, wiesz???
                      Na własnej skórze to poczujesz, jeśli nie dostanę maila;)))

fuego cierpliwa inaczej;)
                      • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 16:22
                        cześć niecierpliwa! co słychać?
                        • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:22
                          wszystko ok...wiosna w głowie zamiast matmy...ale co zrobić...;))
                          • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 16:25
                            odebrałaś pocztę? :))
                            • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:27
                              odebrałam, właśnie odpisuję...
                              A w ogóle to nie chce mi się nic robić...co to za radość uczyć się o kosztach
                              alternatywnych przedsiębiorstwa, gdy na dworze słońce...mam chyba rację,
                              prawda??;)
                              O! Odebrałam dzisiaj indeks...oficjalnie zaliczyli mi pierwszy semestr i mogę
                              teraz uczyć się dalej;)))
                              • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:29
                                podziekowalabys Smarkulo.... albo powiedz przynajmniej, ze te kciuki moge juz
                                puscic.... ;)))
                                • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:31
                                  nie nie, nie puszczaj...wyniki dopiero za tydzień;)))
                                  • Gość: rigel do Fuego IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:32
                                    to na cholere Ci indeks?????
                                    chyba, zeby wpisac w nim, ze nie zaliczylas..... ;)))
                                    • Gość: fuego Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:37
                                      chyba musimy sobie wyjaśnić, za co trzymałes te kciuki...bo kolokwium z matmy
                                      nie zalicza się już do sesji...indeks odbiera się, żeby go mieć z
                                      powrotem...ale Ty już pewnie nie pamiętasz, jak to jest...;))))
                                      • Gość: rigel Re: do Fuego IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:41
                                        kciuki trzymam generalnie za Ciebie.... za jedno kolo z matmy nie chcialoby mi
                                        sie fatygowac... ;)))
                                        • Gość: fuego Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:43
                                          w takim razie sorry Rigel, ale już do końca życia będzie musiał dziobać
                                          klawiaturę nosem;)))))
                                          • Gość: rigel Re: do Fuego IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:50
                                            nic nie bede musial

trzymaj sie Fuego, musze znikac....
                                            daj znac jak sie doszukasz maila
                      • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:28
                        alez Fuego... Tobie do twarzy jest ze wszystkim i we wszystkim....
                        a maile to wyslalem juz tak dawno, ze o nim zapomnialem! naucz sie korzystac z
                        kilku skrzynek, a potem napadaj na niewinnych ludzi.... ;)
                        • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:29
                          Rigel...głupoty gadasz...wysłałam do Ciebie wczoraj maila...odpisałeś??
                          • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:31
                            ja mialbym nie odpisac TOBIE???????
                            obrazony jestem, wieeeesz? :(
                            • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:35
                              no to gdzie ta wiadomość, co??No gdzie???Może Ci się tylko wydawało, że
                              odpisałeś...;))
                              • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:36
                                poszlo na wp.pl
                                • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:39
                                  aaaaaaaaa, a dlaczego tam???Cos Ci się pomyliło???A może Ci się nie chciało
                                  zmienić adresu...eh, Rigel, z Tobą to się nie ma zycia jak z bajki;))))
                                  • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:42
                                    Cichosza Fuego.... nie musisz tak się chwalic... ;)
                                    • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:44
                                      że niby czym się chwalę???
                                      • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:45
                                        Cicho masz byc, powiedzialem.... ;)
                                        • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:47
                                          ja jak dziecko jestem...jak mi sie czegoś zabrania, to robię to z szerokim
                                          uśmiechem na twarzy...i z premedytacją;))

I w ogóle Rigel...za kogo Ty mnie masz???(Zaczynam Ci urządzać scenę, więc
                                          uważaj;))))
                                          • Gość: rigel Re: Fuego! IP: *.zicom.pl 12.03.02, 16:51
                                            nie dzialaja na mnie Twoje babskie sceny........
                                            jak moze zauwazylas juz wyzej... wlasnie znikam
                                            caluski Fuego
                                            • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:52
                                              dżentelmen od siedmiu boleści;)))))

całuski Rigel
                                              pa
                                              • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 16:54
                                                mam jeszcze czekać na odp czy mogę iść sobie do domu dziś?

Silver dotąd cierpliwa
                                                • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 16:59
                                                  piszę...ale lepiej idx do domu...co masz siedzieć w pracy??Idź na spacer
                                                  lepiej. Mój mail będzie znacznie mniej interesujący niż wiosenne powietrze. :))
                                                  • e.silver Re: Fuego! 12.03.02, 17:02
                                                    wedle zyczenia Szanownej Pani ;)))
                                                    zaistnieję pewnie jeszcze w sieci wieczorem, zatem mniemam, że odbiorę dzis
                                                    jeszcze co dla mnie :)))
                                                    pozdrawiam ciepło z południa
                                                    pa pa
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego! IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 17:03
                                                    Ja również pozdrawiam
                                                    do odstukania i zobaczenia na forum...zaczerpnij wiosny i słońca:)
                                                    pozdrowionka
                                                    pa
                                                  • Gość: Friend frame's coordinator:) IP: 19.150.112.* 12.03.02, 17:08
                                                    everything's ok?
                                                  • Gość: fuego Re: frame's coordinator:) IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 17:13
                                                    jes, of kors, maj frend;)
                                                  • Gość: Friend Re: frame's coordinator:) IP: 19.150.112.* 12.03.02, 17:18
                                                    ajem gled :))going holm sol tu si ja lejter, my Monster :)
                                                  • Gość: fuego Re: frame's coordinator:) IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 17:20
                                                    si ja. ikspekt meil...yt is biing riten;)))
                                                    aj hołp tu wisit ju sun...bi ełer, ok?
                                                  • Gość: Friend Re: frame's coordinator:) IP: 19.150.112.* 12.03.02, 17:26
                                                    nol problem, ajem lajting for jor majl end ju, maj diiiir;)
                                                    if not, aj lil kom tu si ju and lil brejk jor leg end somfing mor;)

• Gość: fuego Re: frame's coordinator:) IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 17:31
                                                    ol rajt, noł problem...suner or lejter aj łil kam...ływ or ływałt maj legs and
                                                    ader parts of maj bady;))))))
                                                  • piotr_c Re: frame's coordinator:) 12.03.02, 17:31
                                                    Cześc Fuego

Tyko tak wpadłem aby ci życzyc powodzenia. Pamietam jak to bywało, za moich
                                                    czasów ....

Sam pod stosem ciurków leżę i kwiczę, moze w przyszłym tygodniu coś się
                                                    przejaśni.
                                                  • Gość: fuego Re: frame's coordinator:) IP: *.man.lodz.pl 12.03.02, 17:33
                                                    w sumie jest "lajtowo", jak to się teraz mawia;)))
                                                    Troszke olewam wszystko, ale sobie obiecuje, że w końcu się wezme za
                                                    siebie...suner or lejter;))))
                                                  • Gość: Friend Re: frame's coordinator:) IP: 19.170.210.* 15.03.02, 13:59
                                                    maj dir, no czense tu mejk e re for ja. meil is ded tudej.
                                                    sory, allold to kil mi, bat aj hew gud njus, hew maj kar bek:))
                                                    hew e najs likend, kis for ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka