Dodaj do ulubionych

to znowu ja wróciłem

17.08.04, 11:56
:) Cieszycie sie . Sprawdziłem morza nie ma . to co sie tam znajduje to
dziwna niezrozumiała substancja . A najlepiej sie jedzie samochodem w
okloicach miasta G... polecam zabrac cos do czytania lub szachy (chociaż
szachami to troche czuć jak policja zatrzyma) .
Obserwuj wątek
    • oxycort Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 11:58
      Aha. Cium. Już wróciłeś?
      ~~
      ox
      • viki2lav Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 11:59
        to G juz jest miastem??????
        • pieranka Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:01
          zmiany zmiany zmiany
          • viki2lav Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:02
            na 3 zmiany znaczysie?
            • pieranka Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:05
              jak już to już!
              • tiresias Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:12
                ateny 2004
                zawody 4 x 15 km krytym heńkiem
                • oxycort Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:25
                  Liżąc serdecznie palec Mariola leniwie przerzucała stronice plażowej
                  lektury: ‘Determinacja inicjacji, a denuncjacja policji’. Nieopodal grzebał w
                  piachu Leon, łypiąc na nio spode łba opryskliwie.
                  ~~
                  ox
                  • pieranka Re: to znowu ja wróciłem 17.08.04, 12:28
                    Czy czujesz się ważny? Bo jesteś już lekko opryskliwy - spytała Mariola
                    niewinnym głosem pacząc z ukosa i zawczasu
                    • tiresias a tymczasem we łbie 17.08.04, 12:36
                      pogoda.onet.pl/0,223,38,miasto.html
                      poszła na plaże? czy boczy się w pokoju?
                      cium ciumaj, druhu oxyderiuszu
                      ---
                      z głębokiego dołu w piasku wystawały już tylko różowiutkie piętki leona.
                      mariola nałożyła kolejno tubkie faktora na bujne piersi, wprost rozrywające
                      delikatno koronkie prawie niewidocznego staniczka, po czym spojrzała szyderczo
                      na grupkę spoconych mężczyzn, która w międzyczasie zgromadziła się przy jej
                      kocyku, udając, że właśnie patrzo jak płynie statek rusałka na borholm...

• pieranka Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 12:43
                        Śnieg: 0.0 mm - przynajmniej to pociesza
                        • tiresias Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 12:47

• pieranka Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 12:48
                            Muszę powiedzieć, że znajduję cię ostatnio pobudzonym jakiś takim, prawda?
                      • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 12:50
                        Tam na plaży jest 300 osób na metr kw sprwadzilem . Trzeba sie połozyć na kims
                        inaczej nie da rady :)
                        • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:01
                          o! to ja porpsze kocyk z dekarza!
                          • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:31
                            od dekarza to papą i dachówką ciagnie moze lpiej na mokrego włocha sie połozyć
                            albo hutnika z Myslowitz
                            • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:33
                              alez! czemu szkalujesz dekarzy?! jestes tu nowy czy co? ;)))
                              • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:40
                                no nie czgos widac nie wiem tajemniczego jak sekret
                                • pieranka Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:46
                                  Dekarz to taki ratownik, ale dostępny cały rok, i musi, dosłownie, musi mieć
                                  rękę jak nie przymierzajac dekarz.
                                  w dużym skrócie.
                                • tiresias Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 13:47
                                  decz-ko przegiełeś, frościaku
                                  • Gość: heniek.frost Re: a tymczasem we łbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:55
                                    no co :(
                                    • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:01
                                      eno, skad miales wiedziec ze my, biale kobiety z wyzszych sfer (im wyzej tym
                                      blizej dachu)przepoadamy za klasa robotnicza, glownie dekarska, co wyposazona
                                      jest w dlonie jak bochny. n o skad niby?:)
                                      • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:10
                                        no mógl mi ktos powiedziec a nie tak leże i leże
                                      • Gość: v2l Re: a tymczasem we łbie IP: 82.112.197.* 17.08.04, 14:12
                                        i po ruśtowania gibko śmiga
                                        • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:13
                                          nie to ce heniek, tylko lezy i lezy ;)
                                          • kwik Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:15
                                            ale chyba nie kwiczy? :)
                                            • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:16
                                              hehe, a tp Ty! czyzby Cie wzial za kocyk?:)
                                              • brezly Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:23
                                                Propozycje dzialu PR w sprawie 'Dekarz'

'Z dekarzem blizej do nieba'
                                                'Dekarz: w pol drogi do aniolow'
                                                'Z dekarzem zajdziesz wyzej'
                                                'Dekarz widzi wiecej'
                                                'Twoj dachowiec potrzebuje dekarza'
                                                'Z dekarzem osiagniesz szczyty'
                                                'Dekarz - korona rzemiosla'
                                                'Himalaj - dekarz swiata' (wykorzystac piesn 'Himalaj jest piekny, Himalaj
                                                uroczy'. Dopisek reczny: Rysiu, to Hawaj. Drugi dopisek reczny: A Malaj? Trzeci
                                                dopisek, pierwszym charakterem pisma: Malaj to z piesni stalinowskich, ten
                                                target tego nie skojarzy).
                                            • Gość: v2l Re: a tymczasem we łbie IP: 82.112.197.* 17.08.04, 14:17
                                              czemu miaoooby nie kwiczec;)
                                            • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:18
                                              nic mi nie udowodnicie to zaczerwienienie oczu to od słonca jest bo okularów
                                              nie wziołem
                                              • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:18
                                                chuchnij!
                                                • kwik Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:19
                                                  pil mleko. by byc duzym.
                                                  • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:23
                                                    aha Heniek z domu Linda
                                                  • pierans Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:23
                                                    abo Gruchała, kto wie.
                                                  • Gość: v2l Re: a tymczasem we łbie IP: 82.112.197.* 17.08.04, 14:25
                                                    a Pazury oba ma?
                                                  • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:27
                                                    co ty wiesz o Heńku Angela :)
                                                  • kwik Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:28
                                                    moze tak: wszystkie henki to orly, sokoly?
                                                  • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:29
                                                    wlasnie. moze by tak stala sie wreszcie jasnosc w temacie MArioli. od dawna
                                                    bowiem podejrzewam ze jestes mariolą.
                                                  • heniek.frost Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:34
                                                    jestem zawodowcem
                                                    info.onet.pl/965271,69,item.html
                                                  • aniela Re: a tymczasem we łbie 17.08.04, 14:35
                                                    yyy znaczy dziekuje, nie, ja nie tancze. a czaczy to juz bynajmniej (hyhy
                                                    zauwazyliscie> znow nawiazalam!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka