Dodaj do ulubionych

Fajnie tu...

IP: 195.205.69.* 12.04.02, 12:28
jest, bo kiedy pot wycieram w nawale pracy
czasami ( rzadko-niestety ) udaje mi sie wpasc na plaze i
przez lornetke pogapic sie na Mrecka, Tequile, Aniele itd.,
fajnie jest conieco podsluchac ...
Ale dzis Iw uzyczywszy mi swego pomaranczowego
recznika-strasznie sie rozpycha i nie chce sie ani posunac ani
dac napic sie coli.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Fajnie tu... 12.04.02, 12:39
      czesc An... moge uzyczyc Ci swojego starego recznika... troche podniszczony
      jest, powycieranyw forumowych bojach, ale na dzis bedzie jak znalazl... ;))
      • aniela_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 12:47
        sie pozmieniało... :) na chwilę tylko służbowo wyszłam, na statek. ;)
        • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 12:49
          dobrze ze to nie byl ostatni prom
          bo jak bys wrocila?
          • chris_45 Re: Fajnie tu... 12.04.02, 12:52
            Aniele, jak już weszłaś (służbowo na statek)
            to może na początek zebrania parę słów o sobie
            zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy
          • Gość: aniela_ Re: Fajnie tu... IP: *.mst.gov.pl 12.04.02, 12:56
            na skrzydlach co dala mi je mlodosc
            • iw1 Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:00
              no wiesz... rozpycham się? wypraszam sobie, an ;)
              • Gość: an Re: Fajnie tu... IP: 195.205.69.* 12.04.02, 13:07
                Iw, a dasz sie napic coli?
                Strasznie maly ten twoj recznik....
                • the_ladybird Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:12
                  Dziewczęta, tam leżaczki wygodne stoją a Wy o ręcznik się kłócicie?
                  • Gość: an Re: Fajnie tu... IP: 195.205.69.* 12.04.02, 13:20
                    Nie widze? Gdzie????
                    Czy kolo Rigla a moze w poblizu Anieli?
                    A parasolki tez sa?
                    • iw1 Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:22
                      może zorganizujmy takie kosze plażowe? to by było coś!
                      no dobrze, an - ale tylko łyka...
                      • Gość: aniela Re: Fajnie tu... IP: *.mst.gov.pl 12.04.02, 13:32
                        plażową siatkówkę zorganizujcie :) ja popatronuję, bo to mi idzie najlepiej ;)))
                        • rigel Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:36
                          Gość portalu: aniela napisał(a):

> plażową siatkówkę zorganizujcie :) ja popatronuję, bo to mi idzie najlepiej ;))
                          > )

taaaak.... i niby zbeirzesz wszystkie zegarki, lancuszki itp... niby to w celu
                          przechowania.... ;))))
                          • Gość: an Re: Fajnie tu... IP: 195.205.69.* 12.04.02, 13:54
                            Ja tam bizuterii nie nosze.
                            Lancuszki, zegarki - tego na plaze nie zabieram.
                            Proponuje wybrac sklad 2 druzyn; 2 kapitanow: ja moge byc
                            jednym z nich ( skromnie)....

• basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:55
                              ja przyniosę piłkę
                              • e.silver Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:58
                                ja Wam pokibicuję spod kolorowego parasola
                              • basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:59
                                odnową biologiczną mogłaby się zająć tequila;)
                                • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:00
                                  cos sugerujesz?
                                  • basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:02
                                    ..ciii...tak po znajomości..jakieś...płyny ..poprawiające krażenie
                                    • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:06
                                      tzw srodki dopingujace :))
                                      • basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:08
                                        dozwolone* oczywiście;)

* od lat 18

• _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 13:57
                              ja chce gwizdek...
                              • Gość: an Re: Fajnie tu... IP: 195.205.69.* 12.04.02, 14:04
                                jak nie chcecie grac to nie :(((((
                                • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:07
                                  jak to nie chcemy!
                                  wiesz najpierw trzeba przygotowac zaplecze i omowic szczegoly.. :)
                                  • basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:09
                                    ..zjeść beczkę soli żeby lepiej poznać przeciwników,a po soli pić się
                                    chce ...no trochę to potrwa;)
                                    • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:14
                                      nie wiem czy damy rade rozegrac ten mecz jak wszyscy beda mieli dluugie biale
                                      brody...
                                      • basia! Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:18
                                        to może od razu zacznijmy uczyć się grać w szachy?
                                    • Gość: aniela Re: Fajnie tu... IP: *.mst.gov.pl 12.04.02, 14:19
                                      ukrasc kilka koni wespół ...
                                      • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:22
                                        to moze usiadzmy i poczekajmy...
                                        • the_ladybird Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:51
                                          Na co czekacie?
                                          Może siądę i poczekam z Wami, co? Tak, dla towarzystwa?
                                          • _tequila_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:56
                                            ja osobiscie czekam na fajrant i ide ladowac baterie sloneczne,
                                            skonczyl mi sie ciurek a tu nikogo nie ma
                                            • the_ladybird Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:57
                                              Mi się też skończył... Ufff.... Pot z czoła ocieram. Ech, ta dzisiejsza
                                              młodzież....
                                              Fajna jest, a co!
                                          • rigel Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:57
                                            to gramy czy nie?ja i tak wygram... prosze o jakąś nagrodę :)))
                                            • the_ladybird Re: Fajnie tu... 12.04.02, 14:59
                                              To może w ogóle bez zawodów, tylko nagrody rozdajmy? Aniela jako patron medale
                                              rozda, piwo się poleje (mocniejsze trunki też) i po kłopocie.
                                              • aniela_ Re: Fajnie tu... 12.04.02, 15:01
                                                nene muszą być trudy i ciernie, aspera muszą być. tak mówi starorzymskie
                                                przysłowie ludowe.
                                                • the_ladybird Re: Fajnie tu... 12.04.02, 15:04
                                                  Ostatnio młodzieńca przystojnego nieziemsko widziałam:
                                                  per asperam ad astram na ramieniu miał wyszyte...
                                                  • Gość: an Re: do rigla IP: 195.205.69.* 12.04.02, 15:22
                                                    Rigel- jak czujesz ze wygrasz,
                                                    to chce byc w twojej druzynie.
                                                    Nagrody zgarniemy wszysssssstkie.
                                                    Ale podzielimy sie pozniej nimi. (serduszko mam ja dobre)
                                                  • the_ladybird Re: do rigla 12.04.02, 15:24
                                                    Rigel se poszedł. ergo...
                                                  • Gość: an Re: do rigla IP: 195.205.69.* 12.04.02, 15:30
                                                    Nie ma z kim pograc:(((
                                                    Ide do domu.
                                                    Bez nagrody:((((

Zanosi sie chyba na deszcz-tym bardzie uciekam z plazy
                                                    Pa.
                                                  • rigel Re: do rigla 12.04.02, 15:52
                                                    Gość portalu: an napisał(a):

> Rigel- jak czujesz ze wygrasz,to chce byc w twojej druzynie.

ja nie czuję, ja to wiem.... hm.... nie wiem co na Twoja obecnosc w mojej
                                                    druzynie powiedza inni... wlasciwie to inna... ;)))))

• the_ladybird Re: do rigla 12.04.02, 15:55
                                                    Nie wiem, co na cokolwiek powiedzą inni, ale Twoje zdolności budzą we mnie
                                                    coraz większy podziw... Dziś też pożyczyłeś laptopa z komórką? ;)
                                                  • rigel Re: do rigla 12.04.02, 15:59
                                                    the_ladybird napisał(a):

> Dziś też pożyczyłeś laptopa z komórką? ;)

tak, ale od jakiegos innego gostka.... ucze sie to wszystko obslugiwac od nowa :))
                                                  • the_ladybird Re: do rigla 12.04.02, 16:03
                                                    A co z tamtym? Wyrzuciłeś czy sprzedałeś z zyskiem?

Miłego weekendu! Idę sobie do domku :)
                                                  • rigel Re: do rigla 12.04.02, 16:05
                                                    tamten ktos pozyczyl sobie ode mnie.... :)))

milego weekendu Biedroneczko :))))
                                                  • Gość: an Re: fajnie tu IP: 195.205.69.* 15.04.02, 13:13
                                                    Co tak zrobilo sie cicho-u licha!!!
                                                    Aniela sie wzrusza, nanta udziale porad,
                                                    kiciaf - prowadzi dysputy z wyzej wymienioną,
                                                    mreck-od czasu do czasu daje znak zycia,
                                                    odwaznej ( iw ) - chyba nie brakuje odwagi
                                                    A slonce coraz bardziej przygrzewa....
                                                  • e.silver Re: fajnie tu 15.04.02, 13:38
                                                    Gość portalu: an napisał(a):

> Co tak zrobilo sie cicho-u licha!!!
                                                    > Aniela sie wzrusza, nanta udziale porad,
                                                    > kiciaf - prowadzi dysputy z wyzej wymienioną,
                                                    > mreck-od czasu do czasu daje znak zycia,
                                                    > odwaznej ( iw ) - chyba nie brakuje odwagi
                                                    > A slonce coraz bardziej przygrzewa....

An, czuję się ominięta :(((
                                                  • Gość: an Re: do e.silver IP: 195.205.69.* 15.04.02, 14:27
                                                    Zupelnie niepotrzebnie!!!
                                                    Srebro mi blizsze niz zloto.
                                                  • e.silver Re: do e.silver 15.04.02, 14:29
                                                    cudnie ;)
                                                  • vita_y Re: fajnie tu 15.04.02, 15:27
                                                    Jest mi bardzo smutno.
                                                    Nikt nie chce sie ze mna bawic:(((
                                                  • gagatek3 Re: fajnie tu 15.04.02, 15:37
                                                    a to dlaczego ?
                                                  • Gość: an Re: fajnie tu IP: 195.205.69.* 15.04.02, 15:44
                                                    vita_y napisał(a):

> Jest mi bardzo smutno.
                                                    > Nikt nie chce sie ze mna bawic:(((

A cozes ty za jeden/na?
                                                    Dziewczynka czy chlopczyk?
                                                    I co robisz tu bez opieki?
                                                  • vita_y Re: fajnie tu 15.04.02, 15:52
                                                    Nie przyjde tu wiecej.
                                                    Jest nudno, nic sie nie dzieje.
                                                    Anieli opieka by sie przydala,
                                                    a tu czlowiek sam zdany na siebie.
                                                    Nic tu po mnie.
                                                  • gagatek3 Re: fajnie tu 15.04.02, 15:54
                                                    Pa! Nie załamuj się spróbuj ponownie ;)
                                                  • aniela_ Re: fajnie tu 15.04.02, 15:57
                                                    aha moge strozem Vitay byc. za drobną opłatą ;) przez jezdnie przeprowadzic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka