oxycort 01.10.04, 17:28 E, nawet gadać mi się o tym nie chce... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:42 Aha, w obejściu porządek zaprowadzić wypada. Tylko, po co się zastanawiam? I tak tego nie docenię... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:44 Yyyy, to może obejrzę telewizję lepiej? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:45 yhy, co nowego w klanie potem nam powiesz na przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:48 mi to od początku musi opowiedziec. ale dokładnie poproszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:54 Aha, weźcie ode mnie ten kielich goryczy najlepiej gdyż nastrój mi się drastycznie niepolepsza od świadomości tego co nieuchronne. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:56 cccoco jaki kielich bo przysnołem Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 17:59 aha. to zamknij oczy, jak będziesz sprzątał, może łatwiej Ci pójdzie, jak nie będziesz musiał na to patrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 18:06 Próbowałem zamykać bez sprzątania. Ulga bardzo doraźna jest jednak. Czuję że nie tędy droga. Dajcie mi zapałki może. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 20:39 taka naprzykład ja nigdy nie sprżatałam. i co ciekawsze żyje. może ty tez sprobuj? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 20:59 o taka ja też. Newer. I prawie nie choruję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 21:08 Aha, nieporządek przekroczył stan alarmowy i niespodziewanie wtargnął do łóżka (szczęściem baldahim dzielnie znosi wypukłość menisku). A poza tym mój bałagan szlachetniejszym mi się wydaje. Puszki i butelki, a nie jakieś tam ...waciki! (pfff) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 21:21 a masz swje pieluchy? bo ja gdzies na samym dnie chyba mam... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 21:33 Szczerze to nie wiem. Dwa razy się przeprowadzałem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 21:46 z ym balaganem? bo jak nie to moj balagan na pewno lepszy bo starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:01 A przychodzili do Ciebie z panowie w żółtych skafandrach takimi foliowymi tunelami? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:03 pewnie, juz nawet brudzia z nimi piłam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:12 Mylisz MPO ze służbami epidemiologicznymi. Ci drudzy bowiem słabo się integrują idąc w gości. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:14 mpo? a slyszklaes piosenke o smieciareczce? jak nie to posluchaj: www.mpo.com.pl bedzies spiewal przez 2 miesiace przy goleniu i nie tylko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:31 Teraz nie mogę, bo słucham akurat albumu: the virgin suicides, (track 08 - highschool lover) Nieno, dwa miesiące? Chylę czoła. Ja aż tak, to się jeszcze nie zapuściłem. Trzeba Ci zatem wiedzieć, iż w pewnych sytuachach opalarka czy lutlampa znacznie skuteczniejsze są od brzytwy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:36 ale czy mozna się ich chwytać przy tonięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 22:50 Aha, mam jeszcze trzy płyty do przesłuchania na dziś, toteż nie toń jeśli nie musisz, gdyż nie przybędę Ci na od_siecz. P.S. Wiesz, że dobrą muzykie poznasz niezawodnie po stopniu zwiotczenia mojej kibici? Taktak! Im muzyka lepsza, tym kibić gwałtowniej mi wiotczeje. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wątek o sprzątaniu 01.10.04, 23:25 w sensie nie uratujesz mnie? co z ciebie za dzentelmen? chyba pojde spac bez ciuma w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Wątek o sprzątaniu 02.10.04, 00:14 Dżentelmeni wyginęli. Zazwyczaj fatalnie deponowali swoje geny (te wątłe, blade mimozy), oczywiście o ile jeśli wcześniej nie zginęli w pojedynku... -- Mariolka wprost kipiała zdrowiem i energio. Rzemienie od gorsetu z niewyprawionej skóry dzika złowrogo zatrzeszczały, gdy schyliła się by poprawić suspensorium. Zalany krwią Leon poddał szusto rundkie walkowerem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c A ja posprzatałem .. 02.10.04, 23:31 ... w komputerze domowym. Nowy modem sobie założyłem i teraz "J23 z domu nadaje" Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: A ja posprzatałem .. 03.10.04, 00:20 o? ja tez sprzatam. juz jakies 5 giga upchnelam na plytach. nawet nie wiecie jakie to jest meczace przy zepsutej nagrywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A ja posprzatałem .. 03.10.04, 23:24 yhy ja tez brudną robotę cudzymi rekoma wole wykonać. zeby mnie nie namierzyly sluzby. noco? specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: A ja kogos sprzatne 01.11.04, 19:53 zdmuchne potem dymek z lufy, futeral zamkne i mam spokoj a gosc wieczny odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: A ja kogos sprzatne 01.11.04, 19:53 sluzby specjalne ze szkol specjalnych? Odpowiedz Link Zgłoś