Gość: ubanus IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 13:19 Poszukuję hodowców wiewiórek w celu wymiany doświadczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejek Re: wiewiórki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 21:28 ^^ to proste, trzeba je rozpieszczac! dawac im duzo czekoladek i chipsow. mnie tak karmia i prosze jaka jestem fajna wiewiora... papa buziaczki 102! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-tolo Re: wiewiórki IP: 217.8.179.* 18.07.01, 14:32 ^^ tak tak, kejka ma absolutna trafnosc. to bardzo dobre zwierzatko jest i nieprawda, ze rozpieszczone, zwlaszcza, ze czasami nawet cos zostawi ;D a tak naprawde to nie wiem jak sie hoduje wiewiorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycek Re: wiewiórki IP: *.ar.lublin.pl 18.07.01, 15:54 Gość portalu: kejek napisał(a): > to proste, trzeba je rozpieszczac! dawac im duzo czekoladek i chipsow. > mnie tak karmia i prosze jaka jestem fajna wiewiora... no co z tego ze fajna jak rozpuszczona? no i przydaloby sie je po powietrzu powozic, robi sie od tego bardziej puszyste futerko, czego nie da sie powiedziec o diecie opartej na czekoladkach i chipsach ( wiem bo wlasnie testuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczep Re: wiewiórki IP: 157.25.86.* 18.07.01, 14:58 w parku widzialem pare takich chodowcow z wiewiorkami ale wszyscy byli jacys zdretwiali lub raczej zeswierkowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjeata Re: wiewiórki IP: 195.205.190.* 25.07.01, 16:11 nie hoduje wiewiorek , hodowałam kiedyś zołwie ale mi pozdychały moge ci tylko powiedzieć ,ze wiewiory są wporzo nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Problem do rozwiązania IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:15 Dlaczego niektórzy mówią na wiewiórki : WEWIÓRKI ??!! Czy to jakiś regionalizm ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: wiewiórki IP: 213.77.32.* 02.09.01, 23:52 Czesc - tez jestem z Mielca, zapraszam do częstszych odwiedzin na forum MIELEC Czesc Odpowiedz Link Zgłoś