calineczka79 02.12.04, 00:08 Co sądzicie o dr Złotnickimi (czy jakoś tak z ursusa) albo o Jędrzejczyku z Burakowa? A może polecacie kogoś innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagusik Re: up 06.12.04, 10:24 Ja mieszkam w Ursusie i o żadnym homeopacie nie słyszałam Wiesz coś więcej? A o tych,o których tutaj się mówi - patrz lista pozdro Odpowiedz Link
altu Re: up 06.12.04, 13:55 tez nie slyszalam, zeby na Ursusie byl jakikolwiek homeopata. moze jutro sobie wieczorkiem runde zrobie, dla orientacji. ale przeprowadzilam "wywiad srodowiskowy" i tez nikt nie slyszal.. Odpowiedz Link
calineczka79 Re: up 06.12.04, 18:59 Dziwne?? Nic nie pokręciłam (no mogłam najwyżej nazwisko przekręcić) - może ten pan już się zwinął? To był chyba ursus gołąbki ale ulicy nie pamiętam. Odpowiedz Link
jagusik Re: up 06.12.04, 19:31 uuuu... pana nie znam, ale miejsce zrobiło na mnie bardzo nieprofesjonalne wrażenie i sobie odpuściłam na starcie. Odpowiedz Link
altu Re: up 07.12.04, 10:20 przejade sie na Gołąbki. zapytam w aptece.. tam zawsze wiedzą o lekarzach, jacy są w pobliżu.. dam znać.. Odpowiedz Link