Gość: rara IP: *.pekao.com.pl 12.07.01, 13:49 Czy ktoś już miał okoliczność ? Jak to się odbywa i za ile ? Może garść szczegółów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.pekao.com.pl 12.07.01, 16:06 No co nikt nie wie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Przydrożne panienki IP: *.acn.waw.pl 12.07.01, 19:46 aleś ty zboczony rara, najpierw te paienki z agencji a teraz tirówki kim ty jesteś do licha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x26 Re: Przydrożne panienki IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 08:06 Ja mialem przyjemnosc, laska 40zl (mozna targowac), sex 50zl, wszystko w gumce, ale niezle... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Przydrożne panienki IP: 195.116.249.* 16.07.01, 11:34 Rara, hmm mówisz, ze normalny porządny facet z Ciebie.Powiedziałabym,że taki jak wielu, ale chyba to Ty nie Monika powinieneś się zastanowić, kim jesteś;) Cóż potrafię zrozumieć, że faceci korzystają z agencji, że może każdemu zdarzyć sie romans, tyle sytuacji ile żywotów.Ale tak z czystym sumieniem namawiasz kogoś na zdradę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 08:37 Gość portalu: monika napisał(a): > aleś ty zboczony rara, najpierw te paienki z agencji a teraz tirówki kim ty > jesteś do licha Droga Moniko. Jestem normalnym porządnym facetem. Mam swoje słabostki jak każdy (Ty ich nie masz ?) Czy nigdy nie myślałaś o seksie z kimś nowopoznanym ? Naprawdę nigdy nie miałaś na to ochoty ? Bądź szczera choćby wobec siebie. Bo jeśli mi powiesz, że nie, to pomyślę, że coś z Tobą nie tak. Z wyrazami szacunku - rara Zapraszam do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przydrożne panienki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 02:09 a co "adidasem", to już nie problem? Dla mnie te "kwiaty przydrożnych lasów" to bardzo smutne polskie realia, nawet się z tego śmiać nie potrafię.Współczuję amatorom i tym paniom też.Pewnie by chcialy inaczej zarabiać na życie, ale im nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: Przydrożne panienki IP: *.*.*.* 16.07.01, 07:51 z tym "polskim reality" to raczej przesadziłeś - większość to rosjanki i bułgarki. Ale jak ktoś lubi buyć n-tym danego dnia (a może w ciągu godziny - to zależy od trasy) .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Przydrożne panienki - co mozna złapać - dr IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.07.01, 10:42 Powiem wam co można złapać: 1. W gumce: świerzb, wszawica łonowa, jak gumka pęknie, albo są drobne otarcia - a to zawsze. A po nieumiejętnym zdjęciu gumki i dotknięciu wydzieliną ranki na fiucie można złapać to co bez gumki pkt. 2 2. Bez gumki: HIV - dodatni wynik wydzie dopiero po ok. 1 miesiącu - kaplica sorry kiła - objawy po miesiącu - wrzód na fiucie da się leczyć rzeżączka - objaawy po 1-3 dniach - ropny wyciek z cewki da się leczyć rzęsistek pochwowy - u mężczyzn bezobjawowo, a u twojej partnerki (która nic nie wiedziała) niestety upławy da się lecvzyć zapalenia cewki wywołane przez Chlamydie, Ureaplasma - da się leczyć wirus zapalenia wątroby typu B ( jest na to szczepionka) wirus zapalenia watroby typu C ( sorry nie ma szczepionki, po 1-3 latach marskość wątroby jakbyś chlał 100 lat Wermahty, nie ma leczenia praktycznie) wirus opryszczki - pecherzyki jak na wargach, ale na fiucie - da się leczyć ale masz go do końca życia, może nawracać - sorry wirus brodawczkowtości - po kilku miesiącach latach może wyrosnąć ci na fiucie niezły kalafior - można leczyć laserem, ale nawraca Uwazaj: możesz nic nie złapać, a możesz przy dobrze sprzyjających warunkach złapać kilka tych miłych chorób. Poza tym te panny mają kilkunatu klientów w ciągu dnia - chcesz być po kimś, ja dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Przydrożne panienki IP: *.cu.com.pl 16.07.01, 10:55 pomijając aspekty medyczno-moralne, chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na wątek kryminalny. Nie wiem jaka, ale na pewno duża część z nich jest do tej "pracy" zmuszana i dokładnie rozliczna z dziennego "utargu" - i nie daj Boże żeby było mniej niż założył sobie opiekun. To są po prostu proste dziewczyny przywiezione tu z Bułgarii, czy Rumunii, które nawet za bardzo nie wiedzą jak z tej sytuacji wybrnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Przydrożne panienki IP: 10.179.30.* / 193.243.184.* 16.07.01, 11:05 Ludzie dajcie sobie z tymi panienkami spokuj! jak ja je widze to sie zastanawiam co to sa za faceci ktorzy z uslug tych panienek korzystja! ja bym ich nawet nie dotknal! Odpowiedz Link Zgłoś