Dodaj do ulubionych

Przydrożne panienki

IP: *.pekao.com.pl 12.07.01, 13:49
Czy ktoś już miał okoliczność ?
Jak to się odbywa i za ile ?
Może garść szczegółów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.pekao.com.pl 12.07.01, 16:06
      No co nikt nie wie ????
      • Gość: monika Re: Przydrożne panienki IP: *.acn.waw.pl 12.07.01, 19:46
        aleś ty zboczony rara, najpierw te paienki z agencji a teraz tirówki kim ty
        jesteś do licha
        • Gość: x26 Re: Przydrożne panienki IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 08:06
          Ja mialem przyjemnosc, laska 40zl (mozna targowac), sex 50zl, wszystko w gumce,
          ale niezle... :-)
          • Gość: soniczek Re: Przydrożne panienki IP: 195.116.249.* 16.07.01, 11:34
            Rara, hmm mówisz, ze normalny porządny facet z Ciebie.Powiedziałabym,że taki
            jak wielu, ale chyba to Ty nie Monika powinieneś się zastanowić, kim jesteś;)
            Cóż potrafię zrozumieć, że faceci korzystają z agencji, że może każdemu zdarzyć
            sie romans, tyle sytuacji ile żywotów.Ale tak z czystym sumieniem namawiasz
            kogoś na zdradę?:)
        • Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 08:37
          Gość portalu: monika napisał(a):

> aleś ty zboczony rara, najpierw te paienki z agencji a teraz tirówki kim ty
          > jesteś do licha

Droga Moniko. Jestem normalnym porządnym facetem. Mam swoje słabostki jak każdy
          (Ty ich nie masz ?) Czy nigdy nie myślałaś o seksie z kimś nowopoznanym ?
          Naprawdę nigdy nie miałaś na to ochoty ? Bądź szczera choćby wobec siebie.
          Bo jeśli mi powiesz, że nie, to pomyślę, że coś z Tobą nie tak.
          Z wyrazami szacunku - rara
          Zapraszam do rozmowy

• Gość: x Re: Przydrożne panienki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 02:09
            a co "adidasem", to już nie problem? Dla mnie te "kwiaty przydrożnych lasów" to
            bardzo smutne polskie realia, nawet się z tego śmiać nie potrafię.Współczuję
            amatorom i tym paniom też.Pewnie by chcialy inaczej zarabiać na życie, ale im
            nie wyszło.
            • Gość: kac Re: Przydrożne panienki IP: *.*.*.* 16.07.01, 07:51
              z tym "polskim reality" to raczej przesadziłeś - większość to rosjanki i
              bułgarki.
              Ale jak ktoś lubi buyć n-tym danego dnia (a może w ciągu godziny - to zależy od
              trasy) ..........
        • Gość: r Re: Przydrożne panienki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 10:53
    • Gość: dr Re: Przydrożne panienki - co mozna złapać - dr IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.07.01, 10:42
      Powiem wam co można złapać:
      1. W gumce:
      świerzb, wszawica łonowa, jak gumka pęknie, albo są drobne otarcia - a to
      zawsze. A po nieumiejętnym zdjęciu gumki i dotknięciu wydzieliną ranki na
      fiucie można złapać to co bez gumki pkt. 2

2. Bez gumki:
      HIV - dodatni wynik wydzie dopiero po ok. 1 miesiącu - kaplica sorry
      kiła - objawy po miesiącu - wrzód na fiucie da się leczyć
      rzeżączka - objaawy po 1-3 dniach - ropny wyciek z cewki da się leczyć
      rzęsistek pochwowy - u mężczyzn bezobjawowo, a u twojej partnerki (która nic
      nie wiedziała) niestety upławy da się lecvzyć
      zapalenia cewki wywołane przez Chlamydie, Ureaplasma - da się leczyć
      wirus zapalenia wątroby typu B ( jest na to szczepionka)
      wirus zapalenia watroby typu C ( sorry nie ma szczepionki, po 1-3 latach
      marskość wątroby jakbyś chlał 100 lat Wermahty, nie ma leczenia praktycznie)
      wirus opryszczki - pecherzyki jak na wargach, ale na fiucie - da się leczyć ale
      masz go do końca życia, może nawracać - sorry
      wirus brodawczkowtości - po kilku miesiącach latach może wyrosnąć ci na fiucie
      niezły kalafior - można leczyć laserem, ale nawraca

Uwazaj: możesz nic nie złapać, a możesz przy dobrze sprzyjających warunkach
      złapać kilka tych miłych chorób. Poza tym te panny mają kilkunatu klientów w
      ciągu dnia - chcesz być po kimś, ja dzięki.
    • Gość: rara Re: Przydrożne panienki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 10:52
      • stone99 Re: Przydrożne panienki 16.07.01, 11:04
        Cze rara,nieźle zatyka co?
    • Gość: kierowca Re: Przydrożne panienki IP: *.cu.com.pl 16.07.01, 10:55
      pomijając aspekty medyczno-moralne, chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na wątek
      kryminalny. Nie wiem jaka, ale na pewno duża część z nich jest do tej "pracy"
      zmuszana i dokładnie rozliczna z dziennego "utargu" - i nie daj Boże żeby było
      mniej niż założył sobie opiekun. To są po prostu proste dziewczyny przywiezione
      tu z Bułgarii, czy Rumunii, które nawet za bardzo nie wiedzą jak z tej sytuacji
      wybrnąć.
      • Gość: Andy Re: Przydrożne panienki IP: 10.179.30.* / 193.243.184.* 16.07.01, 11:05
        Ludzie dajcie sobie z tymi panienkami spokuj! jak ja je widze to sie
        zastanawiam co to sa za faceci ktorzy z uslug tych panienek korzystja! ja bym
        ich nawet nie dotknal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka