Dodaj do ulubionych

po co jest TO FORUM

IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 14:11
sytuacja dojrzała do poważnej dyskusji programowej.
Odłużcie wiaderka, chowajcie łopatki, i załóżcie coś ciepłego bo sloneczko
dzisiaj blade.
Jest nas tu niezła gromadka, Niektórzy nie funkcjonują bez codziennej obecności
na forum, i zdążyli już powypowiadać sie na większości watków. Nie moga
przypomieć sobie nowych "pańskich skórek i innych oranżadek w proszku"
Pokrytykowali filmy, bohaterów seriali, piosenki, poopowaiadali dowcipy
pogadali po włosku i co dalej?
doszli pewnie do wniosku, że żadna poważna dyskusja na jakimkolwiek watku nie
jest mozliwa. I co z tego że ja (tzn ktoś) napisze że wg niego to jest głupie a
to nie, że lubi taki zakąntek kraju. I co? po ilus tam razach to sie nawet
czytać tego nie chce. Czy to oznacza że maja iść na odwyk? Czy dla ludzi z
wyobraźnią, brakuje tu miejsca?
Czy forum jest po to aby wejść i napisać: "nie lubię srtingów" lub "lubię
stringi" (stringi to pół biedy) czy spotkać sie z przyjaciółmi pogadać,
poprzekomarzać, i generalnie stworzyć nową wartość?
gadajcie?
Obserwuj wątek
    • rigel Re: po co jest TO FORUM 03.09.01, 14:17
      Mreck, a dlaczego tak powaznie. Przeciez to jest forum "na plaze", a stringi
      pasuja tu doskonale (mniam). Nie musisz obrazac sie na caly swiat (forum), bo
      jakis palant chce Ci troche dokopac. Bron sie, to potrafisz, albo go zignoruj
      totalnie. Dziwi mnie tylko, ze do tej pory jakos siedzial (ten palant) cicho, a
      moze to ja na niego nie wpadlem (na szczescie).
      Pozdrawiam
      ;-))))))
    • hansi Re: po co jest TO FORUM 03.09.01, 14:22
      Gość portalu: mreck napisał(a):

> sytuacja dojrzała do poważnej dyskusji programowej.
      > Odłużcie wiaderka, chowajcie łopatki, i załóżcie coś ciepłego bo sloneczko
      > dzisiaj blade.
      > Jest nas tu niezła gromadka, Niektórzy nie funkcjonują bez codziennej obecności
      >
      > na forum, i zdążyli już powypowiadać sie na większości watków. Nie moga
      > przypomieć sobie nowych "pańskich skórek i innych oranżadek w proszku"
      > Pokrytykowali filmy, bohaterów seriali, piosenki, poopowaiadali dowcipy
      > pogadali po włosku i co dalej?
      > doszli pewnie do wniosku, że żadna poważna dyskusja na jakimkolwiek watku nie
      > jest mozliwa. I co z tego że ja (tzn ktoś) napisze że wg niego to jest głupie a
      >
      > to nie, że lubi taki zakąntek kraju. I co? po ilus tam razach to sie nawet
      > czytać tego nie chce. Czy to oznacza że maja iść na odwyk? Czy dla ludzi z
      > wyobraźnią, brakuje tu miejsca?
      > Czy forum jest po to aby wejść i napisać: "nie lubię srtingów" lub "lubię
      > stringi" (stringi to pół biedy) czy spotkać sie z przyjaciółmi pogadać,
      > poprzekomarzać, i generalnie stworzyć nową wartość?
      > gadajcie?

forum jest do wszystkiego, od nazwania kotka, jak i do umówienia się na piffo,
      choc nie popieram jakiś tam koalicji i inych tego typu bzdur, bo mi się niedobrze
      robi. Forum jest też do tego, żeby ktoś kto pierwszy przywitał dzionek pozdrowił
      też innych i czekał spokojnie na odpowiedź. Przewaznie zgłaszają się sami swoi,
      choć nowo narodzeni też są mile widziani. A ty mreck, widzę że coś ci robala
      gryzie od środka? Chyba to nie jest z powodu że ktoś ci docina i niektórzy mu w
      tym pomagają, nawet jakaś łajza się podszywa podemnie.
      pzdr
      • Gość: forum Re: po co jest TO FORUM IP: *.man.lodz.pl 03.09.01, 14:33
        Mreck, czyżby jednak udało się "im" wyprowadzić Ciebie z równowagi? Bo tak się
        jakoś zasępiłeś...
        Forum, przynajmniej moim skromnym zdaniem, jest od tego, żeby sobie pogadac,
        trochę się poprzekomarzać,oraz wypowiedziec na szereg ważkich tematów.I tak ma
        zostać!!!
        :))
        • Gość: fuego Re: po co jest TO FORUM IP: *.man.lodz.pl 03.09.01, 15:16
          Gość portalu: forum napisał(a):

> Mreck, czyżby jednak udało się "im" wyprowadzić Ciebie z równowagi? Bo tak się
          > jakoś zasępiłeś...
          > Forum, przynajmniej moim skromnym zdaniem, jest od tego, żeby sobie pogadac,
          > trochę się poprzekomarzać,oraz wypowiedziec na szereg ważkich tematów.I tak ma
          > zostać!!!
          > :))
          A TO BYŁ MÓJ POST, TYLKO COŚ MI SIĘ NIE TEGO
          :)
    • kaczusia Re: po co jest TO FORUM 03.09.01, 14:35
      Ja na ogół nie zabieram głosu, ale bardzo lubię poczytać jak sobie rozmawiacie,
      a raczej lubiłam do czasu jak zaczęliście na siebie napadać. Zamiast wesoło,
      jest nieprzyjemnie, przynajmniej takie jest moje odczucie.
      • iwa100 Do wszystkich 03.09.01, 14:50
        Nie wszyscy chyba zdajemy sobie sprawe, do czego to forum jest.
        A z zalozenia jest ono do zabawy w najrozniejszej formie.
        Kazdy ma mozliwosc glosu, wyrazenia swojego zdania.
        Kazdy z nas ma prawo zgodzic sie z czyims zdaniem lub nie,
        ale nikt z nas nie ma prawa na atakowanie indywidualnie kogokolwiek
        na forum. Kazdy ma swoj wlasny styl wypowiedzi. Nie musimy sobie slodzic,
        nie musimy na siebie napadac.
        Jedna rzecz jest bardzo istotna i zawsze nalezy o niej pamietac:
        WSZYSTKO!!!! NA" FORUM NA PLAZE" NALEZY
        TRAKTOWAC Z PRZYMRUZENIEM OKA.
        Wrzucmy na luz,

Mreck, caluski dla Ciebie :-*****
        • Gość: jmt Re: Do wszystkich IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 14:55
          po co jest to forum? nikt nie wie, wiec nie ma obawy, ze ktokolwiek zapyta. to
          forum odpowiada zywotnym potrzebom naszego spoleczenstwa. ty wiesz co my robimy
          tym forum? my tym forum otwieramy oczy niedowiarkom, my mowimy to nasze, przez
          nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie slowo!

mis?
          • iwa100 Re: Do wszystkich 03.09.01, 14:59
            pytanie nie brzmi:" po co?" ale "czemu ma sluzyc?" i to jest clue calej sprawy

• Gość: jmt Re: Do wszystkich IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:02
              iwa100 napisał(a):

> pytanie nie brzmi:" po co?" ale "czemu ma sluzyc?" i to jest clue calej sprawy

ale brzmialo po co?!
              :-)
              • Gość: aniela Re: Do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 03.09.01, 15:09
                moze ułóżmy kodeks forum:) oddolnie wydajmy nakazy i zakazy postępowania o czym
                wolno o czym nie :) tzn zastrzegam że i tak brejkam wszystkie rule :)
              • Gość: hala Re: Do wszystkich IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 03.09.01, 15:19
                chyba nie ma po co dorabiac ideologii
                forum jest demokratyczne i kazdy moze napisac tu co chce, nawet gdy jest to
                glupie, plytkie, nielogiczne i malo ciekawe
                to nieomal kwitesencja demokracji
                choc koalicja anty-mreckowa to dosc obrzydliwy watek
                nawet jesli jest to zart to malo zabawny
        • chris_45 Re: Do wszystkich 03.09.01, 15:12
          Hmm....
          Sprawa jest poważna...
          Po co jest to forum ?
          Żeby nie umrzeć w pracy, poczytać o czym myślą inni ludzie, co ich interesuje,
          co śmieszy , co martwi...
          Są tu w gazecie inne tematy, ale ja wybrałem "plażę" bo tu było najlepiej -
          wszystkiego po trochu :
          wygłupy, kawały, porady sercowe i seksualne, przyjaźnie i koleżeństwo.
          I tak ma zostać !!! Tu jest naprawdę sympatycznie jeśli tylko chcemy !
          Wszystko zależy od nas samych.
          Ja np wskoczyłem na forum po raz pierwszy jako "rara" i dawałem ile się da o
          seksie - chyba wszyscy myśleli, że to jakiś erotoman albo co innego...
          Ale stwierdziłem, że lepiej rozmawiać z ludźmi normalnie - czasem robimy jaja a
          czasem wpadnie temat poważniejszy. Przeżyłem już tutaj różne historie, nawet
          mnie ludzie pocieszali ...i to było bardzo sympatyczne.
          Pewnie że czasem wskakują tu albo jakieś szalone dzieciaki albo kretyni którzy
          myślą, że jak ich nie widać to mogą tu na nas nasrać...
          Wszystko jest dla ludzi, tylko nie wolno przeginać (Tobie Mreck także, bo
          czasem Ci się zdarza - pamiętam coś o brzydkim zapachu z ust jakiejś
          internautki...).

Ale w sumie jest dobrze, mam chyba nawet kilkoro przyjaciół, jeśli można to tak
          nazwać - i to jest ta nowa wartość Mreck dla której warto tu zaglądać....

No widzicie - czasem jest trochę poważniej, co nie znaczy gorzej...
          • Gość: halon Po co darabiać IDEOLOGIĘ ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 15:28
            Jeśli ktoś chce szukać transcendentalnych powodów dla istnienia tego
            forum ,spieszę donieść , że takowych brak .Zostawmy to miejsce nieskażone
            ideologią , nie szukajmy sobie na siłę misji . Chociaż tu .
            • iwa100 sie wlasnie upieram :-)))) 03.09.01, 15:30
              ja chce misssssjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
              ja prosze, prosze.....
              chce jakas ideologieeeeee
              tera juz
              • Gość: aniela Re: sie wlasnie upieram :-)))) IP: *.mst.gov.pl 03.09.01, 15:41
                proponuję żebyśmy chwycili się za ręce i zaśpiewali.
                poczujemy współnote i misję :) reszta przyjdzie sama :)
    • rigel Re: po co jest TO FORUM 03.09.01, 15:47
      przeczytałem wszystkie posty i mysle, ze troche na sile chcecie stworzyc
      ideologie. Czy nie wystarczy Wam (nam), że na forum mozemy sie fajnie bawić,
      poznac ciekawych ludzi? Jak ktos wchodzi z butami, to zawsze mozemy go
      zignorowac, sam odejdzie.
      Nie zmieniajmy na sile czegos, co samo doskonale sie uklada ;-))))
      pozdrowienia dla wszystkich ;-))))))
    • batat Re: po co jest TO FORUM 03.09.01, 15:47
      Po co zaraz jakaś ideologia. Zwyczajnie - odskocznia od nawału obowiązków
      codziennych i ciekawe tematy. Najczęściej tylko czytam, tym razem jednak muszę
      się odezwać bo szukanie sensu w czymś co już istnieje jest niepotrzebne... :)
      Najlepiej jak jest jak jest.
      • Gość: leo100 Re: po co jest TO FORUM - mreck IP: *.*.*.* 03.09.01, 17:08
        No bardzo ladnie wszyscy tu piszecie o tych ideo i innych.
        Ja tylko powiem, iz uwazam, ze jesli tylko nie ma tu chamstwa i wulgaryzmow, to
        i wspolne ataki moga stac sie rowniez pewnego rodzaju rozrywka, ringiem
        intelektualnym. A wychodzi na to, iz mreck na tym ringu nie mialby zbyt duzo
        rywali, co jest godne podziwu.
        Ja go podziwiam. Sam nie mialbym z nim duzych szans.
        Mreck, nie rozczulaj sie, tylko badz soba. W tym jestes rewelacyjny! ;-)
        Jestem z Toba!
        • Gość: roro Re: po co jest TO FORUM - mreck IP: 217.8.191.* 03.09.01, 17:18
          mreck; ja tez jestem z toba. I zrzekam sie funkcji prezesa na twoja korzysc.
          • Gość: roro Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: 217.8.191.* 03.09.01, 17:23
            Wyluzujcie ;-))))).

To forum nie potrzebuje jakiejkolwiek ideologii.

Wszyscy moga pisac wszystko.
            I jesli komus nie podoba sie koalicja anty - nie powiem czyja, to po prostu nie
            zagladaja w ten watek.

Tymczasem najczestszym moim gosciem jest sam mreck. Dziwne.
            • hansi Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 06:20
              mreck, daj spokuj i wyluzuj się, bo cię jakiś palant chce zdołować
              • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 08:20
                Ja też myślę, że już czas żebyś wrócił do nas Mreck pod dawną postacią
                Chamów olewaj !
                No ! Odezwij się wreszcie...
                • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 08:36
                  myślę że czas wystawić mreckowi fakturę za niebanalną udaną kampanię
                  reklamową :))
                  • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 08:47
                    Będzie miał dobrą okazję 22.IX.
                    na spotkaniu, żeby się odwdzięczyć...
                    pifkiem
                    • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 08:55
                      aha dla prezesa i jego wiców i sekretarek i całęgo sztabu stylistów fryzjerów i
                      wizażysów którzy ulepili mrecka na obraz i podobieństwo tego kim się nam dziś
                      jawi ?:)
                      • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 09:00
                        Anielo - mała bestyjka z Ciebie... ;-\
                        i to z takim anielskim imieniem.... ;-)
                        • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:08
                          nienie źle mnie oceniasz:) po pozorach, po łepkach :) jakie imię taka dusza :))
                          • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 09:15
                            Trudno tu zajrzeć w duszę...
                            Czytam tylko znaczki, które stawiasz i tak mi się pomyślało...
                            Ale nie myśl, że mi się te Twoje znaczki nie podobają, Aniele...
                            • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:22
                              o tak do mnie mów :) ja nie będę schodzić z piedestału mącąc tylko powietrze
                              firankami rzęs ;))
                              • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 09:30
                                Nareszcie wiem "po co jest to forum"
                                Toż to czysta poezja...
                                Sama tak wymyślasz na poczekaniu...czy to jakieś "gotowce"
                                wypróbowane na innych samcach ? :-]
                                • Gość: hela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.*.*.* 04.09.01, 09:41
                                  Przepraszam, ze sie wtracowywuje. ale nie moge sie powstrzymac. Wasze adresy to
                                  znak z nieba , ze jestescie sobie bliscy. Sfery bankowe i sfery rządowe. Zycze
                                  sukcesow. Pa.
                                  • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:42

> znak z nieba , ze jestescie sobie bliscy. Sfery bankowe i sfery rządowe. Zycze
                                    > sukcesow. Pa.

mi najbliższe są sfery niebieskie :)
                                • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:41
                                  nene brzydzę się gotowcami :)
                                  • chris_45 Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich 04.09.01, 09:50
                                    Jezu ! a co w onych "gotowcach" jest aż tak obrzydliwego ?
                                    • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM - do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:54
                                      brudne odciski cudzych palców, ślady tłuszczu od frytek i rozlanej kawy :)
    • Gość: john doe Re: po co jest TO FORUM IP: *.*.*.* 04.09.01, 09:49
      zeby zabic nude
      • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 09:56
        Gość portalu: john doe napisał(a):

> zeby zabic nude

ewentualnie kukłę mrecka ;))) przez podpalenie ;)) (mreck, wiesz ze nie chodzi o
        Ciebie, chodzi o pieniądze ..:)

• chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:03
          Aniele - jesteś dzisiaj bardzo energiczna.
          Zawsze taka jesteś ?
          • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:04
            jestem na baterie :)) dzisiaj wymieniłam ;)
            • hansi Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:06
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> jestem na baterie :)) dzisiaj wymieniłam ;)

duracell???
              • chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:09
                Aniele - Twoja propozycja miejsca spotkania w dniu 22.IX.
                dała mi do myślenia...
                Czy Ty nie lubisz mężczyzn ?
                • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:13
                  hans: baterie słoneczne :)
                  chris: lubię :) i kobiety też :) i dzieci :) i zwierzęta :) przyjaźnie
                  nastawiona jestem :)
                  • chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:17
                    Gratuluję wyboru miejsca spotkania...
                    Czy to tylko dlatego, że nie zamierzasz przyjść ?

• Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:19
                      nienie nie tylko dlatego :) również dlatego że randkowałam tam w czasach kiedy
                      piękna i młoda byłam :))
                      • chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:21
                        Nadal przecież możesz randkować...
                        Przyjdziesz ???
                        • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:24
                          fakt. jak mawiał michnik, kiedys bylismy mlodzi i piekni a teraz jesteśmy tylko
                          piękni :)
                          to wypada w łykend, mogę więc w tym czasie wietrzyć płuca poza warszawą
                          niestety :(
                          • chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:28
                            Chyba powinnaś się zastanowić...
                            Czy nie warto "poświęcić" jednego weekendu, żeby poznać niewidzialnych ?
                            • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:31
                              jeszcze się Wam poprzyglądam :)) teraz odejdę kołysząc biodrami:) ale wrócę.
                              takie jak ja zawsze wracają ;))
                              • chris_45 Re: po co jest TO FORUM 04.09.01, 10:38
                                ...... i nie odpowiadają na pytania.... :-)
                                • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 16:12
                                  jakie było pytanie? bo się pogubiłąm :)
                                  • Gość: chris Re: po co jest TO FORUM IP: *.chello.pl 04.09.01, 17:42
                                    Czy nie warto poświęcić .....takie było
                                    • hansi Re: to forum jest po to żeby było 04.09.01, 17:56
                                      nie łam się mreck, zawsze mogło byc gorzej, nie?
                                      :-)
                                      • Gość: chris_45 Re: to forum jest po to żeby było IP: *.chello.pl 04.09.01, 17:58
                                        co jest - jeszcze w pracy ?
                                        • Gość: mreck Re: to forum jest po to żeby było IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:09
                                          Cicho tam paskudy. Pytałem przecież po co jest to forum.
                                          odpowiedx:
                                          ono jest po byku.
                                          a wy tu wiersze qrna piszeta. topiszta.
                                          • Gość: aniela Re: to forum jest po to żeby było IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 08:39
                                            aha i po to jest forum m.in. żeby wykreowac mrecka i rora. na kształt i
                                            podobieństwo gwiazd ich ulepić :))
                                            • chris_45 Re: to forum jest po to żeby było 05.09.01, 08:44
                                              Anielko - jak zwykle w dobrej formie, co ? :-D
                                              • Gość: aniela Re: to forum jest po to żeby było IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 08:46
                                                rano bateryjki jeszcze działają :))
                                                • Gość: jmt Re: to forum jest po to żeby było IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 09:22
                                                  wiem juz wszystko - forum jest dla odrywania mnie od przerwy na papierosa - jak
                                                  tak dalej pojdzie to rzuce...
                                                  • Gość: jmt Re: to forum jest po to żeby było IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 09:24
                                                    ...prace!
    • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 09:24
    • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 09:26
      chyba mnie zatkało ;)
      • Gość: mreck Re: po co jest TO FORUM IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 10:33
        materialistka anielka, włazi po mojej szacie na sam szczyt sławy. I walizke ma
        spakowana juz. Ale niezadrosny jestem onie. posune sie to cie też bedzie widać.
        aniela to sie świetnie rymuje:
        aniela szuka przyjaciela,
        anielka - konopielka,
        anielica - zakonnica
        nawet o zgrozo krynica, gdzie mewy tak głośno tupały.
        aniołek - fijołek
        anielisko - bagnisko, (to dla mnie)
        znajdxcie rym do Anielcia?
      • Gość: mreck Re: po co jest TO FORUM IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 10:33
        materialistka anielka, włazi po mojej szacie na sam szczyt sławy. I walizke ma
        spakowana juz. Ale niezadrosny jestem onie. posune sie to cie też bedzie widać.
        aniela to sie świetnie rymuje:
        aniela szuka przyjaciela,
        anielka - konopielka,
        anielica - zakonnica
        nawet o zgrozo krynica, gdzie mewy tak głośno tupały.
        aniołek - fijołek
        anielisko - bagnisko, (to dla mnie)
        znajdxcie rym do Anielcia?
        • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 10:42
          po Twojej szacie? ba :) po Twoim trupie nie wahałabym wdrapywać się na szczyty
          sławy :)
          • rigel Re: po co jest TO FORUM 05.09.01, 10:44
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> po Twojej szacie? ba :) po Twoim trupie nie wahałabym wdrapywać się na szczyty
            > sławy :)

Anielico, zostaw truchlo Mrecka w spokoju, bo zacznie Cie straszyc ;-))))
            Mreck, bylem troche ostry, ale to za chec strzelania do mnie ;-))))
            • Gość: aniela Re: po co jest TO FORUM IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 11:08
              nie taki mreck straszny jak go maluja ;)
              • Gość: kiciaf Re: po co jest TO FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 01:25
                Odświerzam.
                • Gość: kiciaf Re: po co jest TO FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 01:35
                  sorry odświeżam miało być...
                  • hansi Re: po co jest TO FORUM 15.04.02, 06:27
                    Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> sorry odświeżam miało być...
                    kiciafa spać nie może.... dzień dobry wszystkim

• Gość: kiciaf Re: po co jest TO FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 07:30
                      wiesz hansi, zawsze uważałam, że łatwiej zobaczyć wschód słońca czekając na
                      niego niż odpowiednio rano wstając... witaj ranny ptaszku.
                      • hansi Re: po co jest TO FORUM 15.04.02, 07:37
                        Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> wiesz hansi, zawsze uważałam, że łatwiej zobaczyć wschód słońca czekając na
                        > niego niż odpowiednio rano wstając... witaj ranny ptaszku.

czeeee kiciafko, jeszcze nie śpisz? A skąd wiesz że mój ptaszek jest ranny? Jakoś
                        nie widziałem na nim żdnym plastrów ani bandaży
                        • Gość: kiciaf Re: po co jest TO FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 07:40
                          niestety już wstałam, z trudem. czy wszyscy faceci zawsze są tak przeczuleni na
                          punkcie swojego ptaszka?
                          • mreck Re: po co jest TO FORUM 15.04.02, 07:54
                            czym odświeżasz? bryzą aby?
                            • aniela_ Re: po co jest TO FORUM 15.04.02, 09:29
                              umyję może zęby skoro Wy tacy swiezi dziś, odswietni..
                            • Gość: kiciaf Re: po co jest TO FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:20
                              może to bryza od morza a może tylko brise? Kto wie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka