hansi 04.09.01, 06:23 no i gdzie znowu jesteście? Jeszcze poduszka wam milsza niż przyjaciele z forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kojot Re: chyba dosyć spania, pora na forum IP: *.chello.pl 04.09.01, 06:48 o co Ci chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 06:56 jak nie wiesz o co chodzi to się prześpij Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 07:47 melduje sie, Hans przejales moja role dyzurnego pobudkowicza? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 07:50 rigel napisał(a): > melduje sie, Hans > przejales moja role dyzurnego pobudkowicza? ;-)))) wreszcie, myślałem że tylko będę słuchać wycia kojotów, reszty ludzi nie widac na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 07:53 pewnie robaczki jeszcze spia ;-)) jak pewnie sam zauwazyles, poczatek roku szkolnego spowodowal spadek napiecia na forum i nie nalezy spodziewac sie burzliwych dyskucji ;-))) albo ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:21 rigel napisał(a): > pewnie robaczki jeszcze spia ;-)) > jak pewnie sam zauwazyles, poczatek roku szkolnego spowodowal spadek napiecia > na forum i nie nalezy spodziewac sie burzliwych dyskucji ;-))) albo ;-((((( właśnie cos szkoła ma związek z intensywnością postów, czyżby nasi rozmówcy zaczęli chodzić do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:28 hansi napisał(a): > czyżby nasi rozmówcy zaczęli chodzić do szkoły? tak, a rodzice zalozyli szlaban na kompa, bo zobaczyli rachunki telefoniczne ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: chyba dosyć spania, pora na forum IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 08:32 a wy z powodu braku tematow zachodzicie na watki facetow z enigmatycznie brzmiacymi nickami-megapalantami - no i po co? netykieta enigamtycznych postraszyla ze nikt z nimi nie bedzie chcial rozmawiac - i tak trzymac! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:36 jest pewna roznica. my z nim nie dyskutujemy - nie ta liga, tylko skomentowalismy jego tzw. posty. mam nadzieje Hans, ze myslisz tak samo, dlatego pisalem w liczbie mnogiej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:37 cze chlopaki, jak mawial "stary" mreck, a wlasnie, widzial go kto? ja szukam tego bagiennego potwora, z wodorostem na twarzy, ktory zawsze mial cos "milego" do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:38 Cześć ! Słusznie - olać ich - to jedyny i najlepszy sposób. Kiedy Mreck wyjdzie z ukrycia (choć co prawda On też czasem przegina - jak myślicie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: chyba dosyć spania, pora na forum IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 08:35 rigel napisał(a): > hansi napisał(a): > > czyżby nasi rozmówcy zaczęli chodzić do szkoły? > > tak, a rodzice zalozyli szlaban na kompa, bo zobaczyli rachunki telefoniczne ;- > ))) > Dzieci trzeba do szkoły wyprawić, śniadanko przygotować itp. A tak poważnie to pierwszy raz wchodzę na forum o tak wczesnej porze. Jeszcze nawet na oczka nie bardo widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:36 Gość portalu: Kika napisał(a): > Jeszcze nawet na oczka nie bardo widzę. ... klinika ?????? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: chyba dosyć spania, pora na forum IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 08:39 rigel napisał(a): > Gość portalu: Kika napisał(a): > > > Jeszcze nawet na oczka nie bardo widzę. > > ... klinika ?????? ;-)))) > Ha, ha, ha baaardzo śmieszne. Ja poprostu jestem śpiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 mreck 04.09.01, 08:42 mreck, wroc i przywal tak jak nalezy, bo tu nudno a jak nie wygrzebiesz sie z tego dna taki jak nalezy, to ja sie wezme za ciebie i to lepiej w porownaniu do tych glaskan w bialych rekawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUEGO Re: mreck IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 09:50 iwa100 napisał(a): > mreck, > wroc i przywal tak jak nalezy, bo tu nudno > a jak nie wygrzebiesz sie z tego dna taki jak nalezy, > to ja sie wezme za ciebie i to lepiej w porownaniu > do tych glaskan w bialych rekawiczkach. > IWO SETNA! NIE STRASZ MRECKA (BO ON I TAK SIE NIE BOI), TYLKO PRZEJDŹ OD SŁÓW DO CZYNÓW! BO INACZEJ FORUM UMRZE :( MASZ MISJĘ DO WYKONANIA!! JAK TO JEST MIEĆ MISJĘ, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ogólnospożywczy 04.09.01, 09:51 ale cicho się znowu porobiło, nie można was nawet na moment zostawić. Czy wszyscy spakowali kredki do tornistrów i poszli pobierać nauki? A mooże wszyscy zatopili nosy w kawciach czy herbatkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: ogólnospożywczy IP: 195.205.69.* 04.09.01, 09:58 Nie- nie wszyscy poszli edukowac sie, nie dla wszyskich koniec wakacji.Ja jeszcze troszku popracuje, by za pare dni "podsmazyc sie" na sloneczku i pochlupac w wodzie! Pozdr. wszystkich ciezko pracujacych! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ogólnospożywczy 04.09.01, 09:59 mam podobno misje i ideologie juz od wczoraj, ale zupelnie jej nie czuje i tu jest problem. cholera, moze ja sie niepotrafie identyfikowac z grupa??? kolege M. probuje wywabic z trumienki juz od dawna, ale zupelnie sie nie daje. Moze jak ogolnie sciagniemy majtki to sie w koncu obudzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ogólnospożywczy IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 10:03 aha albo posmerajmy go osikowym kołkiem. na filmach zawsze działało. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ogólnospożywczy 04.09.01, 10:08 iwa100 napisał(a): > Moze jak ogolnie sciagniemy majtki to sie w koncu obudzi??? no jak chcecie sciągnąć majteczki, nie ma sprawy, ale ja nie będę, dobrze? J atylko popatrzę, albo zacznę od patrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ogólnospożywczy 04.09.01, 10:13 nie ma patrzenia, jak sciagamy to wszyscy razem i juz. co to za wylamywanie sie??? ja tylko popatrze... dobre sobie.. tu nie o patrzenie chodzi ale o wyciagniecie mrecka spod ziemi hansi, a dlaczego nie chcesz sciagac? moze nie masz co sciagac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: iwa100 IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 10:17 iwa100 napisał(a): > nie ma patrzenia, jak sciagamy to wszyscy razem i juz. > co to za wylamywanie sie??? > ja tylko popatrze... dobre sobie.. > tu nie o patrzenie chodzi ale o wyciagniecie mrecka spod ziemi > hansi, a dlaczego nie chcesz sciagac? > moze nie masz co sciagac???? Czy aby ściąganie majteczek pomoże? Tu trzeba podjąć bardziej radykalne środki, że sie tak wyrażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez sciagania 04.09.01, 10:37 prosze bez obrazy moralnosci, Mreck jak bedzie chcial (mogl?) to na pewno wyjdzie na powierzchnie, a Wy zaczynacie sie bawic troche nieladnie, bez prowokacji pliiiiz ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 10:41 jaka obraza moralnosci???? moze ty z Czestochowy jestes? :-)))) mreck lubi sciaganie majtek, a ja lubie mrecka ps. mam nadzieje ze mreck pojawi sie szybciej niz nastapia wirtualne Chalupy na plazy.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 10:47 nie jestem z Częstochowy ale ściąganie odradzam, bo dosyć chłodno jest, tak jakby ;-))))) zaraz zleci sie tu jakies robactwo chętne oglądać to i owo (owo to hansa) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 10:53 jestem w szoku!!!!! proponuje sciaganie majtek, a faceci odradzaja i prosza, zeby nie, bo jest zimno albo, ze sie robactwo zleci!!! no ja sie chyba juz nie podniosepo tej klesce, a sciagac majtki na lezaco? jest troche..... no, nie ten.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: a moze jednak sciaganie? IP: 213.77.14.* 04.09.01, 10:59 iwa100 napisał(a): > proponuje sciaganie majtek, może za łatwo to poszło i dlatego faceci nie chcą ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:12 Gość portalu: rigel napisał(a): > może za łatwo to poszło i dlatego faceci nie chcą ;-)))) sciaganie majtek nie jest dla Was, tylko dla mrecka :D Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:18 iwa100 napisał(a): > sciaganie majtek nie jest dla Was, tylko dla mrecka :D ale siłą rzeczy my też tu jesteśmy, więc ryzykujecie, że i my załapiemy się na to, co jest niby przeznaczone tylko dla Mrecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 11:23 rigel napisał(a): > ale siłą rzeczy my też tu jesteśmy, więc ryzykujecie, że i my załapiemy się na > to, co jest niby przeznaczone tylko dla Mrecka NIE MA TAKIEJ MOZLIWOŚCI :) JAK DLA MRECKA, TO DLA MRECKA I JUŻ!!! pS. IWO100, CIESZE SIĘ, ŻE JEDNAK NIE OZOSTALAS W TYM SZOKU, BO PRZECIEŻ I TAK FORUM ZDZIESIĄTKOWANE...JAKBY JESZCZE CIEBIE UBYLO, TO...NIE, WOLE O TYM NIE MYŚLEĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:24 a to my (męska część forum) juz się nie liczymy? jeśli tak, to ... zastanowię się jeszcze ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: a moze jednak sciaganie? IP: 19.150.112.* 04.09.01, 11:28 fuego, czy my sie juz kiedys nie spotkalysmy? bladym switem????? jesli tak to caluski dla Ciebie, jesli nie, to tez caluje w szoku jestem ale z forum nie pojde, wiec jesli ktos na to liczyl, to moze sie pozegnac z ta nadzieja najwyrazniej wirtualne sciaganie bielizny przeraza niewinnych facetow na tym forum az strach pomyslec co sie dzieje na TYM drugim swiecie???? :-))) na mrecka znajde inny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 11:35 Gość portalu: Iwa napisał(a): > fuego, czy my sie juz kiedys nie spotkalysmy? > bladym switem????? > jesli tak to caluski dla Ciebie, jesli nie, to tez caluje > w szoku jestem ale z forum nie pojde, wiec jesli ktos na to > liczyl, to moze sie pozegnac z ta nadzieja > najwyrazniej wirtualne sciaganie bielizny przeraza > niewinnych facetow na tym forum > az strach pomyslec co sie dzieje na TYM drugim swiecie???? :-))) > na mrecka znajde inny sposob No jasne!! Tak mi się z kimś ten charakter pisma kojarzył i nie wiedziałam z kim :))Całuję również A panowie cos niewinnieją, to fakt...trzeba sie tylko zastanowić, czy to dobrze, czy też źle... Inny sposób na mrecka? Może osuszyć to jego bagienko?Nieeeeeeee.....to musi być cos mocniejszego (ale co mocniejszego może być od zdejmowania majtek?) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:38 Gość portalu: fuego napisał(a): > Inny sposób na mrecka? Może osuszyć to jego bagienko?Nieeeeeeee.....to musi być cos mocniejszego (ale co mocniejszego może być od zdejmowania majtek?) zimne piwko Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:49 Mnie osobiście żadna ilość piwa ani nic innego, nie byłoby w stanie odwrócić mojej uwagi od powoli i seksownie zdejmowanych majteczek ze ślicznego tyłeczka. Spróbujcie to sobie wyobrazić.... a potem to piwo. No i co ? A może piwo przedtem ! (to jest jakieś wyjście z sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:43 fuego, masz racje, zniewiescialosc facetow czuc wszedzie.... ;-))) mocniejszy sposob na mrecka to ja juz mam, ale nie zrobie tego na forum, bo znowu podniesie sie larum ze strony meskiej czesci naszego forum i potem powiedza, ze ja prowokatorka jestem i prowadze niewinne, nieuswiadomione meskie owieczki na zepsucie i rzez... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:46 Iwa, a dasz rade poprowadzic na rzez dwie owieczki na raz? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:51 z jedna owieczka nie bedzie problemu, ale skad niby ta druga? przeciez wszystkie meskie owieczki siedza teraz ze strachu w krzakach, obgryzaja kopytka czy raciczki i obalaja zimne piwka dla dodania sobie animuszu.;-) Obawiam sie rowniez, ze podczas prowadzenia na rzez, obie owieczki moglyby wyzionac ducha i wyciagnac raciczki i wtedy nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 11:53 nie wszystkie owieczki siedzą w krzakach ;-))) a druga to miał byc Mreck ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:00 oooo, wylazly owieczki z krzakow?? juz sie nie boja??? no i jak, warto bylo pchac sie w chaszcze a teraz wylazic ze zmierzwionym futrem??? fe, brzydkie owieczki, i jeszcze z piwem w racicy....:-)) mreck owieczka?????? no nie, on to jest prawdziwy baran, sciagania majtek sie nie boi. wiec skad az dwie owieczki chetne na rzez???? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 12:22 iwa100 napisał(a): > oooo, wylazly owieczki z krzakow?? juz sie nie boja??? > no i jak, warto bylo pchac sie w chaszcze > a teraz wylazic ze zmierzwionym futrem??? > fe, brzydkie owieczki, i jeszcze z piwem w racicy....:-)) > mreck owieczka?????? no nie, on to jest prawdziwy baran, > sciagania majtek sie nie boi. > wiec skad az dwie owieczki chetne na rzez???? ;-))) No nie, teraz to ja chyba padnę...boją sie zdejmowania majtek, ale rzezi już nie? no cos podobnego...mój świat stanął na głowie, a właściwie to wywinął ze trzy fikołki i dopiero stanął na głowie!! Czy ktos potrafi to wszystko odkręcić? Rigel, to przez Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:27 ciesze sie, ze na cos sie przydalem ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 12:29 rigel napisał(a): > ciesze sie, ze na cos sie przydalem ;-))))))) grrrr.Jeszcze sie odkuję, zobaczysz!!!! a wtedy zapłaczesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:33 jakos nie bardzo sie boję ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:34 owieczka sie przydala, a jakze...... czuje sie znacznie lepiej fuego, nie denerwuj sie, bedzie dobrze obie sie odkujemy i juz, trzeba tylko wymyslec jakis okrutny sposob na .... zwierzatka hodowlane ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 12:39 iwa100 napisał(a): > owieczka sie przydala, a jakze...... > czuje sie znacznie lepiej > fuego, nie denerwuj sie, bedzie dobrze > obie sie odkujemy i juz, > trzeba tylko wymyslec jakis okrutny sposob na .... > zwierzatka hodowlane ;-))) Rigel udaje twardziela, ale i z tym sobie poradzimy... Wiem Rigel, że masz co do tego wątpliwości, ale przyjdzie taki dzien, że załatwimy Cie na cacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:44 jaki z niego twardziel jak majtek sie boi???? owca, prawdziwa meska owca i to w skorze malego jagniecia, beeeeeee...;-))) a sposobow na zrobienie na cacy jest wiele Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a moze jednak sciaganie? 04.09.01, 12:45 Gość portalu: fuego napisał(a): > ale przyjdzie taki dzien, że załatwimy Cie na cacy ;) bede czekal niecierpliwie, ale cos mi sie zdaje, ze tylko tak straszycie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: a moze jednak sciaganie? IP: 19.150.112.* 04.09.01, 13:04 rigel napisał(a): > bede czekal niecierpliwie, ale cos mi sie zdaje, ze tylko tak straszycie ;-))) straszymy, straszymy, ale na straszeniu sie nie skonczy tylko my mamy troche obaw, czy po zastosowaniu kilku drastyczniejszych sposobow ktokolwiek zostanie przy zyciu, nie wspomianajac nawet o jakiejs podchmielonej strachliwej owcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUEGO Re: a moze jednak sciaganie? IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 13:41 rigel napisał(a): > bede czekal niecierpliwie, ale cos mi sie zdaje, ze tylko tak straszycie ;-))) > HA! MAM CIĘ, RIGEL!MÓJ KOMP WYSTĄPIŁ Z WASZEJ ZMOWY!!!!!(JAKBYS NIE WIEDZIAŁ O CO CHODZI, TO ZERKNIJ DO WĄTKU "IWA,RATUNKU!!" NA RAZIE CIĘ TYLKO STRASZYMY, ALE DO CZASU...JEDYNE CO CIE MOŻE URATOWAĆ, TO NASZA LITOŚĆ! NO CHYBA, ŻE CIĘ NIE URATUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Iwy i Fuego 04.09.01, 20:12 macie szczescie, ze zalatwiliscie mi blokade dostepu do forum, bo bym z wami pogadal bardziej na czasie, ale tym razem sie wam udalo. wyjasniam wiec teraz: nie bylem i nie jestem podchmielony, nie boje sie tak bardzo jak sadzicie i nie jestem owieczka, juz raczej baranek ;-))) a dyskusja z Wami to dla mnie przyjemnosc, mam nadzieje ze ze wzajemnoscia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba dosyć spania, pora na forum 04.09.01, 08:42 może odrobina gimnastyki Ci pomoze? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś