Dodaj do ulubionych

Koalicja anty- stringowa.

IP: 195.116.167.* 04.09.01, 12:23
Ludzie!!! Mam dośc dyktatury wciskających się w tyłek majtek. A właściwie to
nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat facetów o
wybujałym temperamencie, którzy gapią się na dupy oceniając kobiety po tym czy
noszą stringi czy nie. Zawiążmy grupę protestacyjną.
Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 12:28
      Gość portalu: dina napisał(a):

> Ludzie!!! Mam dośc dyktatury wciskających się w tyłek majtek. A właściwie to
      > nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat facetów o
      >
      > wybujałym temperamencie, którzy gapią się na dupy oceniając kobiety po tym czy
      > noszą stringi czy nie. Zawiążmy grupę protestacyjną.

A jak sie nosi stringi to też sie można zapisać? No bo chodzi w końcu o
      ideologię, nie? O to, żeby oceniali po wewnętrzu (i-jak to ktoś kiedys słusznie
      zauważył-nie chodzi o długość jelit i wielkość wątroby). Więc może koalicja
      powinna mieć inną nazwę, bo stringów się nie wyrzeknę :))))))

• Gość: Kika Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 12:40

> Ludzie!!! Mam dośc dyktatury wciskających się w tyłek majtek. A właściwie to
      > nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat facetów o
      >
      > wybujałym temperamencie, którzy gapią się na dupy oceniając kobiety po tym czy
      > noszą stringi czy nie. Zawiążmy grupę protestacyjną.
      Dina jestem za , a nawet przeciw jak mawiał pewien pan. Stanik mi przeszkadza i
      jego noszenie ograniczam do minimum, a co dopiero stringi. Czasem gdy ubieram się
      w obcisłą sukienkę to się zmuszam do noszenia tego okropieństwa. Brrr
      Ale mam za to kilka par koronkowych majteczek, które nie mają gumek poza tą w
      pasie i wcale się pod strojem nie odznaczają. Łyso wam faceci?

• Gość: Gucio Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 194.181.183.* 04.09.01, 12:48
        Gość portalu: Kika napisał(a):

> Gość portalu: dina napisał(a):
        >
        > > Ludzie!!! Mam dośc dyktatury wciskających się w tyłek majtek. A właściwie
        > to
        > > nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat face
        > tów o
        > >
        > > wybujałym temperamencie, którzy gapią się na dupy oceniając kobiety po tym
        > czy
        > > noszą stringi czy nie. Zawiążmy grupę protestacyjną.
        > Dina jestem za , a nawet przeciw jak mawiał pewien pan. Stanik mi przeszkadza i
        >
        > jego noszenie ograniczam do minimum, a co dopiero stringi. Czasem gdy ubieram s
        > ię
        > w obcisłą sukienkę to się zmuszam do noszenia tego okropieństwa. Brrr
        > Ale mam za to kilka par koronkowych majteczek, które nie mają gumek poza tą w
        > pasie i wcale się pod strojem nie odznaczają. Łyso wam faceci?
        >

dlaczego nam ma byc lyso? mnie problematyka stringow ani grzeje ani ziebi. dla
        mnie to mozecie sobie nosic nawet reformy. co to za wariactwo z tymi stringami?
        przeciez i tak widomo, ze stringi/reformy ida na bok... a pozostaje gola prawda.
        • Gość: ana Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 195.205.69.* 04.09.01, 13:16
          Mysle ze kazda z nas powinna nosic takie majtusie - w jakich czuje sie dobrze, ktore dobrze wygladaja
          pod obcisla kiecka lub upietymi spodniami. Moda jest moda i nie mozna bezkrytycznie poddawac sie
          jej ( wielka pupa, stringi i przezroczysta sukienka). A faceci-coz-napatrzyli sie biedacy na fotki, reklamy
          zgrabnych pup w stringach i marza.....
          • Gość: hela Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.*.*.* 04.09.01, 13:23
            Panowie chodzcie w stringach. Porzuccie wasze gacie do kolan.
            • Gość: ana Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 195.205.69.* 04.09.01, 13:28
              hela- odwolaj te slowa! Widok faceta z zarosnietym tylkiem-dodam-duzym tylkiem przez srodek
              ktorego przebiega paseczek/sznureczek-rzucilby na kolana- z pozalowania!
              • Gość: hela Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.*.*.* 04.09.01, 13:33
                Ana, dlaczego ad razu myslisz o najgorszym ? A moze to jest zgrabna, muskularna
                pupcia ? Widzialam piekne meskie stringi na manekinie w sklepie. Wygladaly
                bosko. Z przodu woreczek z tylu paseczek.
                • Gość: ana Re: do heli IP: 195.205.69.* 04.09.01, 13:46
                  Coz-zgrabna, meska pupa-w stringach jest o.k. Szkoda tylko, ze musze je ogladac w wystawowych
                  sklepach.Na ulicy-szarosc, beznadziejnosc ( w wiekszosci-oj duuuuuzej wiekszosci przypadkach).
                  • Gość: madziap Re: do heli IP: 212.160.165.* 04.09.01, 13:53
                    A ja zawsze bylam przeciwna takim wynalazkom i dzis ubralam sobie raz pierwszy.
                    I co? Bardzo milo!
                  • Gość: aga Re: do heli IP: *.kbn.gov.pl 16.10.01, 13:56
                    Na ulicach rzeczywiscie facetow w stringach nie widzialam, zakryli czy co?

Za to malemu zonkowi takowe kupilam - zgrabna pupa i tak dalej tez - wyglada calkiem, calkiem :))
        • Gość: Art Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.netblok.media-com.com.pl 04.09.01, 15:01
          macie problemy jak kurwa mać durne baby
          • Gość: ana Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 195.205.69.* 04.09.01, 15:05
            Problemy moze masz sam ze soba,a na pewno ze slownictwem ( o! zazdroszcze ci tej elokwencji).
            Stary - nie badz taki spiety-wyluzuj sie!!!!
            • Gość: FUEGO Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:09
              Gość portalu: ana napisał(a):

> Problemy moze masz sam ze soba,a na pewno ze slownictwem ( o! zazdroszcze ci te
              > j elokwencji).
              > Stary - nie badz taki spiety-wyluzuj sie!!!!

WIDZISZ, ANA, TO JEST JAKAS EPIDEMIA...
              LUDZIE, WŁĄCZCIE LUZ!!! ROK SZKOLNY SIĘ ZACZĄŁ CO PRAWDA, ALE ŻEBY OD RAZU TAK
              SIĘ STRESOWAĆ?

• Gość: inka Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.gate.pl 04.09.01, 15:16
      Na całym świecie stringi są już kompletnie nie modne. Jednak w naszej prowincji
      ciągle wzbudzaja takie emocje...
      • Gość: mreck Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:24
        do waszej koalicji przystapić nie mogę, bo sie roro zapisze do przeciwnej i
        jeszcze bedzie nauczał, że stringi nakłada sie przez głowę,
        ale swoje zdanie na temat stringów ujawnię: wolę jak kobieta jest bez stringów.
      • Gość: fuego Re: DO INKI IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:28
        Gość portalu: inka napisał(a):

> Na całym świecie stringi są już kompletnie nie modne. Jednak w naszej prowincji
        >
        > ciągle wzbudzaja takie emocje...

WIDZISZ, SĄ JESZCZE LUDZIE, KTÓRZY NIE PODĄŻAJĄ, JAK STADO BARANÓW, ZA MODĄ. ALE
        WIDOCZNIE W "WIELKIM ŚWIECIE", W KTÓRYM SIE OBRACASZ TAKIE POSTĘPOWANIE JEST
        NIEMODNE

• Gość: inka Re: DO FUEGO IP: *.gate.pl 04.09.01, 16:07
          My jesteśmy stadem baranów podążających za modą, tyle że zawsze co najmniej o
          rok później niż reszta świata.
      • Gość: facet Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 193.0.117.* 07.09.01, 18:54
        Moje drogie, po co się męczyć? Może by W OGÓLE nie zakładać majtek (o ile się
        nie mylę to upowszechniły się one dopiero w XX wieku).
    • batat Re: Koalicja anty- stringowa. 04.09.01, 15:24
      Luz ogolnie jest pozytywny - nawet w majtkach bez wzgledu na to czy w stringach
      czy w reformach.
    • batat Re: Koalicja anty- stringowa. 04.09.01, 15:25
      bez stringow czy wogole bez?
      • Gość: mreck Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:36
        jeżeli myślisz o tym samym co ja to lepiej wiejmy. :)))))))
    • batat Re: Koalicja anty- stringowa. 04.09.01, 15:47
      boisz sie czy co? Ja tam lubie troche namieszac....
      • Gość: mreck Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:50
        czy ja sie boję, ja? Ja mam koloooosaaalllnnneeegggooo pietra. I dlatego,
        obślinie się, ale zostanę. Zobacze jak z nimi będziesz wojował. A jest tu pare
        zawodniczek. Utłuką Ciebie samyni biustonoszami, po stringi nawet nie siegną. :)
        • Gość: fuego Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:53
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> czy ja sie boję, ja? Ja mam koloooosaaalllnnneeegggooo pietra. I dlatego,
          > obślinie się, ale zostanę. Zobacze jak z nimi będziesz wojował. A jest tu pare
          > zawodniczek. Utłuką Ciebie samyni biustonoszami, po stringi nawet nie siegną. :
          > )

oj, Mreck, a gdzie męska solidarność?

• batat Re: Koalicja anty- stringowa. 04.09.01, 15:59
          To kiepsko bo ja tez nosze stringi...
    • Gość: HUGO Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 217.8.161.* 04.09.01, 15:55
      Jako męska szowinistyczna świnia przychylam sie do pomysłu koalicji
      antystringowej. Koniec końców większość z Was (kobitki) prezentuje się lepiej
      bez stringów niż w nich.
      • Gość: fuego Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:56
        Gość portalu: HUGO napisał(a):

> Jako męska szowinistyczna świnia przychylam sie do pomysłu koalicji
        > antystringowej. Koniec końców większość z Was (kobitki) prezentuje się lepiej
        > bez stringów niż w nich.

Nie podburzaj, nie podburzaj...i tak nie będzie okładania biustonoszami :)

• Gość: ewcia Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:43
      zgadzam sie,chociaz sama nosze stringi,ale wtedy kiedy chce,a nie kiedy jakis
      zakompleksiony typ sobie tego zyczy...
      • Gość: Nigers Re: Koalicja anty- stringowa. do ewki IP: *.eds.de 04.09.01, 19:13
        Dlaczego zakompleksiony? Wystarczy typ, moze na niektorych facetow stringi
        dzialaja jako dodatkowy afrodyzjak czy po prostu dla nich kobietyw stri. sa
        bardziej sexy? PZDR
        • Gość: mreck Re: Koalicja anty- stringowa. do ewki IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 07:46
          męska solidarność w obliczu takiego przeciwnika? Nie istnieje. i gdyby przyszło
          co do czego, to bata pierwszy byś porzucił męskie szeregi i w stringach czy bez
          nurknął w jakieś wirtualne krzaczki, i słowo daję, rozdziawił byś japę i czekał
          na ciag dalszy a nie zastanawiał się w czym ona sie obnosi. samce są stworzone
          do konkurencji a nie do solidarności (bez polityki!)
          a z modą to jest tak, że pierwsi i ostatni co w tym chodzą wygladają śmiesznie.
        • Gość: ... Re: Koalicja anty- stringowa. do ewki IP: 212.160.144.* 10.10.01, 13:29
    • Gość: analis Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 217.153.6.* 05.09.01, 10:11

> nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat facetów
      Oj, żeby to był tylko dyktat facetów...
      Coś mi się wydaje, że kobiety często z powodu kobiet. Najlepszym dowodem na to
      była kwitnąca moda "żelazkowa", która - o dziwo! - ma jeszcze swoje miasta azylu.
      • Gość: Kika Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 19:26
        Gość portalu: analis napisał(a):

> Gość portalu: dina napisał(a):
        >
        > > nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat face
        > tów
        > Oj, żeby to był tylko dyktat facetów...
        > Coś mi się wydaje, że kobiety często z powodu kobiet. Najlepszym dowodem na to
        > była kwitnąca moda "żelazkowa", która - o dziwo! - ma jeszcze swoje miasta azyl
        > u.
        O qrcze, co to jest moda żelazkowa????? Proszę o pilną odpowiedź.

• Gość: analis Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:38
          Gość portalu: Kika napisał(a):

> Gość portalu: analis napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: dina napisał(a):
          > >
          > > > nie chodzi o stringi , które sama noszę od czsu do czasu ale o dyktat
          > face
          > > tów
          > > Oj, żeby to był tylko dyktat facetów...
          > > Coś mi się wydaje, że kobiety często z powodu kobiet. Najlepszym dowodem n
          > a to
          > > była kwitnąca moda "żelazkowa", która - o dziwo! - ma jeszcze swoje miasta
          > azyl
          > > u.
          > O qrcze, co to jest moda żelazkowa????? Proszę o pilną odpowiedź.
          >
          Moda zelazkowa polega na noszeniu zelazek przytroczonych do nog zamiast lekkiego
          i wygodnego obuwia. Forma zbiorowego masochizmu w imie wzorconasladownictwa i
          elitoprzynaleznosci.
          PS. Odpowiedzi beda pilne, jak gospodarze zastosuja znane juz mechanizmy
          powiadamiania przez e-mail o odpowiedzi.
    • oxycort Re: Koalicja anty- stringowa. 08.09.01, 10:42
      Same stringi mi nie przeszkadzają (a wręcz przeciwnie!). To co naprawdę mnie w
      nich uwiera, to fakt, iż tak bezkrytycznie przyjęto tą angielską nazwę. Nie
      mozna by tu, korzystając z okazji - ukuć czegoś rdzennie swojskiego?
      Proponuję "sznur w rowie".
      • Gość: analis Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:41
        wyszlo ci tak rdzennie, ze az podworkowo i siermieznie. obawiam sie, ze jednak
        sie nie przyjmie...
        • Gość: Druss Re: Koalicja anty- stringowa. IP: 62.233.138.* 18.10.01, 13:09
          A może d...włazy??? Może mniej siermiężnie, bardziej dosadnie, ale za to z dużą
          precyzją i dbałością o realizm.
          PZDR
    • Gość: ela Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.hkn.g.bonet.se 14.10.01, 19:21
      ja nienawidze stringow, wciskaja mi sie w pupe i nie moge dac kroku, jestem bardzo delikatnej
      natury!
      nosze ostatnio duze majty z koronkami o nogawkami!
      bardzo to mezczyzn podnieca! maja cos do roboty zanim zdejma te majty a i wyobraznia dziala!
      • oxycort Re: Koalicja anty- stringowa. 15.10.01, 08:46
        A w ilu je ściągają?
        • Gość: nick Re: Koalicja anty- stringowa. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 12:25
          POPIERAM. JESTEM MEZCZYZNA ALE NIE LIBIE JAK MOJA NARZECZONA NOSI STRINGI,
          CHOCIAZ ONA UWAZA ZE JEST TO SEKSI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka