roro_ 26.06.02, 18:53 Kto? Co? - pitolenie Kogo? Czego? - pitolenia Komu? Czemu? - pitoleniu Kogo? Co? - pitolenie Z kim? Z czym? - z pitoleniem O kim? O czym? - o pitoleniu Wołacz: O! Nie pitol!!! lub: O! Ja pitole!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia! Re: Wątek o pitoleniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:55 korepetycje z j.polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 26.06.02, 18:59 Bez urazy Roro, ale swą strukturą przypominasz Don Quichote'a, co to z wiatrakami chciał walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: Wątek o pitoleniu 26.06.02, 19:00 Chętnie, bo przez to przebywanie na plazowym forum juz zapomnialem jak sie po polsku poprawnie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: matematyka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:59 8 razy uzyto słowo pitolić . Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: matematyka 26.06.02, 19:01 Ja z zadnymi wiartakami nie walczę. Ja już z nikim nie walczę. Nic nie warto. Żyć nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: matematyka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 19:02 roro deprecha? O nie,ignazt będzie śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: matematyka 26.06.02, 19:03 Ha ha! Ktoś mnie wołał! Mata cośta chcieliśta: Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Moze jeszcze ktoś kawki? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 19:04 co ty roro,kawę zamiast krwi masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 26.06.02, 19:06 Ciutkę historii: aniela_@poczta.gazeta.pl 06-11-2001 08:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując aha ja czuję że mogłabym pitolić nie na temat, zupełnie obok tematu się ślizgać nie docierając do sedna. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 26.06.02, 19:10 Ja to mam dar. Wszyscy sie mnie boją. No, może nie mnie, ale efekt jest ten sam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 08:41 aha ignatz nagrywasz nas na dyktafon moze? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 09:24 Cyberdyktafon. O ile dobrze szukałem, to jest to pierwsze uzycie słowa "pitoilić". Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 09:40 aha jestem pramatką ale nie dostałam nawet ćwierć tantiema. a. bezinteresowna Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 09:48 To był cytat, za to nie ma tantiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 10:27 nene nie odrwacaj kota smierdzaca czescia w mim kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 10:18 aniela_ napisał(a): > aha jestem pramatką ale nie dostałam nawet ćwierć tantiema. > > a. bezinteresowna aha , pramatka Ewa też nie dostaje tantiem za te miliardy powtórzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 10:22 aha wtedy nie bylo prawa. w kazdym razie nie bylo prawa stanowionego :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 05:04 roro_ napisał(a): > Ja z zadnymi wiartakami nie walczę. Ja już z nikim nie walczę. Nic nie warto. > Żyć nie warto. Ależ warto ! :o) Vinceris ! - tak sformułuj hasło, choć może nie wyrażone imperatywnie :) ( Drugoosobowa forma gramatyczna bynajmniej nie determinuje użycia tego zwrotu, to nie ktoś zachęca do "walki", raczej sam sobie powtarzaj to słowo, jako rodzaj zaklęcia :) ) Viva donkiszoteria ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro_ Re: Wątek o pitoleniu IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 27.06.02, 11:28 phi. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 21:53 Czasami mam wrażenie, że wywołuję skutek przeciwny od zamierzonego. A tutaj... Zaskakująca bystrość! :) Tak, czytając Twój post, właśnie to miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wątek o pitoleniu 27.06.02, 23:59 "Miałaś"? Ej, jaki masz kolor włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Wątek o pitoleniu 28.06.02, 13:32 pitolić or nie pitolić - dys ys e kłeszczion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro_ Re: Wątek o pitoleniu IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 28.06.02, 14:06 hansi napisał(a): > pitolić or nie pitolić - dys ys e kłeszczion Nie pitol Hansi. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Wątek o pitoleniu 28.06.02, 23:57 Te! Doprawdy nie wiem, dlaczego z tym pytaniem, dotyczącym liczby czasownika :o) nie zwróciłeś się do roro_ ? (R-r-rrrany! Dzięki Tobie mógłby zaistnieć nowy wątek, nie?) PS. Jeśli masz blond szopę na głowie możesz się spokojnie śmiać z łysych - choć mnie i jedno i drugie zdaje się być komiczne i tragiczne.... -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avant Re: Wątek o pitoleniu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 00:36 mnie? [że zapytam nieskromnie :)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avant Re: Wątek o pitoleniu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 00:41 :) Odpowiedz Link Zgłoś