Gość: koozoo IP: *.rsk.pl 28.06.02, 22:14 Mnie do głowy przychodzą Antonina, Adolfina, Anastazja, Teodozja, Teresa, Mariola... A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alla Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 12:05 Mój kumpel miał jamnika miniaturkę na którego wołał "Brytan". Natomiast mój wujek na swojego psa wołał po prostu "pies", gdyż uznał, że nia ma pomyłsu na fajne imie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:28 A nie wpadł ktoś na pomysł, aby na psa wołać np. "Kiciuś", a na kota "Pies"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agra1 Re: Najglupsze imiona dla psa... 28.07.02, 13:02 Gość portalu: MMPM napisał(a): > A nie wpadł ktoś na pomysł, aby na psa wołać np. "Kiciuś", a na kota "Pies"? ;- > ) Nie wpadłam, imiona mają inne, ale i tak czasem mi sie myli i wołam odwrotnie (pies, złaź ze stołu, kot przynieś piłeczkę). A w ogóle to wołane zbiorowo to są Psoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastula Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.nat.wsp.zgora.pl 31.07.02, 10:28 Jest wiele świetnych najgłupszych imion dla psa: Marchew (m.), Króliczek (m, f.), Kicia (f.), Kiciulek (m.), XX Zjazd KPZR (m.), Garsoniera (f.), Sublokator (m.), Słoniu (m.), Komplet Wypoczynkowy (m.), Materac ?Materac Dmuchany (m.), Poducha (f.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Najglupsze imiona dla... kota IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.06.02, 14:56 Jeśli chodzi o koty to moi sąsiedzi mają już chyba 10tego w ciągu 3 lat i każdy nazywał się... Kiciuś. Jakie to proste... Odpowiedz Link Zgłoś
petronela Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.06.02, 18:51 Gość portalu: koozoo napisał(a): > Mnie do głowy przychodzą Antonina, Adolfina, Anastazja, Teodozja, Teresa, > Mariola... > A Wam? To napewno imiona dla psa?? Odpowiedz Link Zgłoś
lubczakus Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 12:49 a ja znam dwie jamniczki o iminoach Samanta i Rita i to jest dla mnie porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 14:19 mój jeden pies to Frytka a drugi Baryła, kot jest z wyższych sfer i wołamy go Roderyk... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.06.02, 19:02 "Murzyn" - to ciagle jeszcze popularne imie dla psow o czarnej masci. Obok imion ludzkich - to chyba najglupsze co moze przyjsc do głowy wlascicielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antistia Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.acn.waw.pl 30.06.02, 20:45 Sonia, Amfibia i Amfetamina(ale to do kota) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 30.06.02, 22:12 #przedpoprzedni zwany byl Peniawa (od swej lwiej odwagi;) #poprzedni zwany byl Siersciuchem #obecnego nazwalam GD,czytaj: dzejdi(-->od Grubego Dupska) A Maja wabi swego Mietek;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Najglupsze imiona dla Kota. 30.06.02, 22:27 Hej, Kati! Jak tam śniadanka? Nie zjesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 01.07.02, 11:39 Na temat Ignatz , na temat prosimy....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedantka Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.19.* / *.thls.bbc.co.uk 04.07.02, 20:53 Gość portalu: kati napisał(a): > > #przedpoprzedni zwany byl Peniawa (od swej lwiej odwagi;) > #poprzedni zwany byl Siersciuchem > #obecnego nazwalam GD,czytaj: dzejdi(-->od Grubego Dupska) > A Maja wabi swego Mietek;) TO zle czytany. Nalezaloby czytac dzidi, bo dzejdi pisze sie JD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 12:53 z cyklu imion przewrotnych, proponuję Goliat i Samson dla jakiś miniaturek Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 13:07 i co drugi pies to Kubuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 01.07.02, 14:18 Mój pies ma na imię Rura, w dokumentach ma Rurosława, a reaguje też na Gienia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:21 najgłupsze imię to Burek Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:23 widzialam ratlerka na ktorego pani wolala Rambo - fuj Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:27 aha, a ja widziałem tą panią. Fuuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 217.153.91.* 01.07.02, 16:28 Te imiona uważam za fajne, ale że nie ma takiego wątka "Najfajniejsze imię dla psa" to dlatego zamieszcze je tutaj :))) 1. Browar 2. Kufel 3. Wampir (ma wystający ząb-kieł) :) 4. Ugryź (to imię uważam za wyjątkowo kreatywne, a właściciel tego psa to geniusz) :))) P.S. Te wszystkie imiona są prawdziwe ("znam" te psiaki) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 01.07.02, 20:09 Prawdopodobnie wygram bo mój pies nazywa się ALPAGA - zadziwiające ale od tego imienia powstało mnóstwo zdrobnień - m.in- Pasia, Pagier (Pagierek), Pastorek, Punia,Pasta, Alpen (bywa Alpengold), Pagro, i na koniec- Alpagozaurus. Na większość reaguje.PZDR>M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klockuzynba Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 00:34 kuzyna ma psa o imieniu Grami (od Gra mi na nerwach) Moja siostra nazwała kota Gańdzia, jak matka się dowiedziała, co to znaczy, to oddała kota znajomym (pod pozorem alergii na koty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulu Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:10 Jak wiadomo imie dla psa jest skuteczniejsze jesli zawiera 'r'. Dlatego do powyzszych dolaczam propozycje: BIMBER i BERET. Inne fajne imie to ARMIA - no bo jak to fajnie brzmi 'Armia do mnie!' albo 'Armia do nogi'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annowo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 31.07.02, 22:13 Gość portalu: tulu napisał(a): > Jak wiadomo imie dla psa jest skuteczniejsze jesli zawiera 'r'. Dlatego do > powyzszych dolaczam propozycje: BIMBER i BERET. Inne fajne imie to ARMIA - no > bo jak to fajnie brzmi 'Armia do mnie!' albo 'Armia do nogi'.. Mój pies nazywa się BIMBER i uważam, że jest to swietne imię dla wilczurka zwłaszcza gdy przy nieznajomych wołam :Tato, gdzie jest Bimber?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polinka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 01.08.02, 00:40 A mój kundelek nazywa się PAJDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: router:* / 192.168.0.* 24.03.03, 16:13 Gość portalu: J. napisał(a): > Te imiona uważam za fajne, ale że nie ma takiego wątka "Najfajniejsze imię dla > psa" to dlatego zamieszcze je tutaj :))) > 1. Browar > 2. Kufel > 3. Wampir (ma wystający ząb-kieł) :) > 4. Ugryź (to imię uważam za wyjątkowo kreatywne, a właściciel tego psa to > geniusz) :))) > > P.S. Te wszystkie imiona są prawdziwe ("znam" te psiaki) ;) moj chrzestny nazwal jednego psa wlasnie Ugryź (jako delikatna sugestia;))a drugiego Piorun to się nazywa keatywnośc w otoczeniu tych wszystkich Maxow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 213.255.126.* 02.07.02, 14:08 dodaj jeszcze rocky albo inny schwarzy. pani francesca z 2-go pietra ma takie male cos na tore wola czippetta wiec ja padam na podloge za kazdym razem jak wychodza na spacerek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cutup Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.proxy.aol.com 02.07.02, 13:54 George W. a drugie to Stupid Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Najglupsze imiona dla psa... 02.07.02, 15:46 Bubel - mieszka za płotem , porzadny pies, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala26 wcale nie glupie tylko pomyslowe IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 15:49 Znam pania ktora swoje dwa pieski nazwala: piesek - Ali suczka - Baba. Dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: wcale nie glupie tylko pomyslowe 02.07.02, 15:50 a gdzie rozbójnicy ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisy Re: wcale nie glupie tylko pomyslowe IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.02, 18:08 Niestety nie mam psiaka, ale mój kot nazywa się "Frugo" (bez żadnej pseudo- reklamy). Moja koleżanka ma kota, który zwie się "Masakra", a druga kumpela swego kota nazwała "Cinkciarz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.imit.kth.se 03.07.02, 03:48 kiedys nazwalam psa Cyta- zzarla mi polowe ksiazek. a moi znajomi Bajbus- pies jest niezle kopniety.(po ukrainsku bachor) kiedys na ui´licy ktos zawolal moje imie odwrocilam sie a to bylo do tlustego buldoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.07.02, 04:36 Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 09:15 slyszalem: "beton" i "dżihad" :) Odpowiedz Link Zgłoś
antistia Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 12:58 moja sąsiadka woła na swoją sukę: cycata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewr Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gwl.koszalin.tpnet.pl 03.07.02, 13:00 widziałam faceta, który wołał na boksera tyson ale najlepsze to widelec dla ratlerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okk Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 10:43 Bajbuzka, Luluza Odpowiedz Link Zgłoś
sze Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 13:57 moja znajoma miala jamniczka imieniem Azbest slyszalem o piesku imieniem Majkeldżekson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: PLWAR* / 217.153.60.* 03.07.02, 14:08 Mój sąsiad ma sunię, która nazywa się Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.szeptel.net.pl 04.07.02, 19:27 moja kolezanka miala psa, ktory sie nazywal Mentos, sasiedzi zato maja psa o imieniu Pikuś, jakie to proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.19.* / *.thls.bbc.co.uk 04.07.02, 20:58 Gość portalu: nick napisał(a): > moja kolezanka miala psa, ktory sie nazywal Mentos, sasiedzi zato maja psa o > imieniu Pikuś, jakie to proste Jak na swego kota Pickwicka tez czasem mowie Pikus, a na Micawbera - Mikus, a na Barkisa - Bartus. Odpowiadaja na wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 21:38 Kiedys u mnie w bloku mieszkał pies imieniem PIRAT. Wcale nie głupia nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 213.77.88.* 05.07.02, 09:42 Dżuma - małe czarne kudłate psisko z osiedla. Rambo - duży biały pudel z fryzura na lwa .. błe..... Odpowiedz Link Zgłoś
ekscelencja Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.07.02, 09:48 Ja wam powiem jak nazywaja sie jaszczurki mojego przyjaciela. Sa to: Boleslaw, Jolanta, Stanislaw, Ryszard, Grazyna, Maria i Marian. Jak na jaszczurki to skrajnie debilne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piston Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skorosze.2a.pl 05.07.02, 15:38 Moj stary w 1981 roku nazwal szczeniaka "Kryzys" i wyobrazacie sobie jak wychodzil z nim na spacer i tak na niego wolal? Polewka byla niesamowita. Nastepnego naszego psa (a wlasciwie suczke) nazwal z ang. "Lady". Potem juz ja mialem nazywac psy i nie bylo tak zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.avc.com.pl 12.07.02, 16:18 Moja koleżanka też miała Kryzysa (w tych samych latach) i był to nieobotycznie wielki bokser :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 158.75.15.* 13.07.02, 15:14 Znajomy ksiądz w latach 80-tych wołał swego psa Azyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpp Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.CHEM.CWRU.Edu 01.08.02, 01:45 Moj znajomy w stanie wojennym nazwal psa "Rezim", nie wiem czy mial przez to klopoty z wiadomym organem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ey.com.pl / 195.187.21.* 02.08.02, 15:48 Nauczycielka w licemum miala Krysysa i Reforme ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.zone.lub.pl / 10.7.1.* 05.07.02, 19:21 Hermenegilda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 06.07.02, 01:27 Psita - dla psa samca -jeden autentycznie sie tak nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sympatico.ca 06.07.02, 02:06 kwach, oleksys, kwasek, walesak, leppiejek, leppiejes, lezbijek, gachas kwaska, oleksia, kwasunia, lepperka......alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 64.9.159.* 06.07.02, 02:15 Ja kiedys mialem psa o imieniu BIGOS, bo rudy byl z takimi kropkami jak by go smola kto spryskal, tak mi sie skojarzylo z grzybami w bigosie. Glupie to imie bylo jak cholera i pies mi w szczecinie pod pociag na peronie wpadl.....i to dopiero byl Bigos!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miau Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 18:52 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja kiedys mialem psa o imieniu BIGOS, bo rudy byl z takimi kropkami jak by go s > mola kto spryskal, tak mi sie > skojarzylo z grzybami w bigosie. Glupie to imie bylo jak cholera i pies mi w sz > czecinie pod pociag na peronie > wpadl.....i to dopiero byl Bigos!!!!! To gdybyś mieszkał w moim mieście i chodził do mojego przybytku edukacyjnego to miałbys niezły bigos bo nasz katecheta wabi się tak samo. A dla psa... u mnie są Fuj, Fax, Berek, HIBER, powyższe Frytki i Baryły, szczyt wymyślności czyli Brutus oraz papuga na którą wołamy Wdowa albo Bieda Odpowiedz Link Zgłoś
breugnon Re: Najglupsze imiona dla psa... 06.07.02, 10:10 Ja jeszcze nie mam psa, ale jak go będę miał to będzie się nazywał ŻELBETON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZK Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.barczewo.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 11:51 Sierściuch - pasuje dla psa i dla kota! Tytan tak jedni wołają na ratlerka, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lot.pl 07.07.02, 22:16 piesek mojej siostrzyczki nazywa sie "obciach" a na moje przemile kocisko wolamy "amfa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 07.07.02, 22:20 Moi znajomi mieszkający w Angli nazwali psa DRESZCZ żeby anglicy nie mogli tego wymówić, mieli pomysł prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ekscelencja Re: Najglupsze imiona dla psa... 14.07.02, 21:24 Piękne imie dla psa to Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: TCZNT* / 213.17.193.* 08.07.02, 10:35 mam suke, ktora nazywam Lala. Mam niezly ubaw jak na ulicy za nia wolam: E, lala!... A znajomy ma dwa koty Hewlett i Packard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 09.07.02, 03:22 Moj owczarek nizinny nazywal sie MIETEK a moj perski kot ma na imie RICARDO i nie uwazam tych imion za glupie Odpowiedz Link Zgłoś