Dodaj do ulubionych

Najglupsze imiona dla psa...

IP: *.rsk.pl 28.06.02, 22:14
Mnie do głowy przychodzą Antonina, Adolfina, Anastazja, Teodozja, Teresa,
Mariola...
A Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alla Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 12:05
      Mój kumpel miał jamnika miniaturkę na którego wołał "Brytan". Natomiast mój
      wujek na swojego psa wołał po prostu "pies", gdyż uznał, że nia ma pomyłsu na
      fajne imie :)
      • Gość: MMPM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:28
        A nie wpadł ktoś na pomysł, aby na psa wołać np. "Kiciuś", a na kota "Pies"? ;-)
        • agra1 Re: Najglupsze imiona dla psa... 28.07.02, 13:02
          Gość portalu: MMPM napisał(a):

> A nie wpadł ktoś na pomysł, aby na psa wołać np. "Kiciuś", a na
          kota "Pies"? ;-
          > )
          Nie wpadłam, imiona mają inne, ale i tak czasem mi sie myli i wołam odwrotnie
          (pies, złaź ze stołu, kot przynieś piłeczkę). A w ogóle to wołane zbiorowo to
          są Psoty.
      • Gość: nastula Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.nat.wsp.zgora.pl 31.07.02, 10:28
        Jest wiele świetnych najgłupszych imion dla psa: Marchew (m.), Króliczek (m,
        f.), Kicia (f.), Kiciulek (m.), XX Zjazd KPZR (m.), Garsoniera (f.), Sublokator
        (m.), Słoniu (m.), Komplet Wypoczynkowy (m.), Materac ?Materac Dmuchany (m.),
        Poducha (f.).
    • Gość: Rafał Re: Najglupsze imiona dla... kota IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.06.02, 14:56
      Jeśli chodzi o koty to moi sąsiedzi mają już chyba 10tego w ciągu 3 lat i każdy
      nazywał się... Kiciuś. Jakie to proste...
    • petronela Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.06.02, 18:51
      Gość portalu: koozoo napisał(a):

> Mnie do głowy przychodzą Antonina, Adolfina, Anastazja, Teodozja, Teresa,
      > Mariola...
      > A Wam?

To napewno imiona dla psa??

• lubczakus Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 12:49
        a ja znam dwie jamniczki o iminoach Samanta i Rita i to jest dla mnie porazka
    • pani-i-toto Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.06.02, 01:22
      Raróg
    • Gość: if Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 14:19
      mój jeden pies to Frytka a drugi Baryła, kot jest z wyższych sfer i wołamy go
      Roderyk...
      • alterego Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.06.02, 19:02
        "Murzyn" - to ciagle jeszcze popularne imie dla psow o czarnej masci. Obok
        imion ludzkich - to chyba najglupsze co moze przyjsc do głowy wlascicielowi.
    • ignatz Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.06.02, 20:12
      Wąglik
      • ignatz Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.06.02, 20:12
        albo Ciurek :)
      • Gość: antistia Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.acn.waw.pl 30.06.02, 20:45
        Sonia, Amfibia i Amfetamina(ale to do kota)
        • Gość: kati Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 30.06.02, 22:12

#przedpoprzedni zwany byl Peniawa (od swej lwiej odwagi;)
          #poprzedni zwany byl Siersciuchem
          #obecnego nazwalam GD,czytaj: dzejdi(-->od Grubego Dupska)
          A Maja wabi swego Mietek;)
          • ignatz Re: Najglupsze imiona dla Kota. 30.06.02, 22:27
            Hej, Kati! Jak tam śniadanka? Nie zjesz mnie?
            • Gość: kati Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 01.07.02, 11:39
              Na temat Ignatz , na temat prosimy....;)
          • Gość: Pedantka Re: Najglupsze imiona dla Kota. IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.19.* / *.thls.bbc.co.uk 04.07.02, 20:53
            Gość portalu: kati napisał(a):

>
            > #przedpoprzedni zwany byl Peniawa (od swej lwiej odwagi;)
            > #poprzedni zwany byl Siersciuchem
            > #obecnego nazwalam GD,czytaj: dzejdi(-->od Grubego Dupska)
            > A Maja wabi swego Mietek;)

TO zle czytany. Nalezaloby czytac dzidi, bo dzejdi pisze sie JD
    • oxycort Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 12:53
      z cyklu imion przewrotnych, proponuję
      Goliat i Samson dla jakiś miniaturek
      • _tequila_ Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 13:07
        i co drugi pies to Kubuś...
    • Gość: sandwich Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 01.07.02, 14:18
      Mój pies ma na imię Rura, w dokumentach ma Rurosława, a reaguje też na Gienia.
      • basia! Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:21
        najgłupsze imię to Burek
        • _tequila_ Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:23
          widzialam ratlerka na ktorego pani wolala Rambo - fuj
          • oxycort Re: Najglupsze imiona dla psa... 01.07.02, 14:27
            aha, a ja widziałem tą panią.
            Fuuuuuuj
            • Gość: J. Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 217.153.91.* 01.07.02, 16:28
              Te imiona uważam za fajne, ale że nie ma takiego wątka "Najfajniejsze imię dla
              psa" to dlatego zamieszcze je tutaj :)))
              1. Browar
              2. Kufel
              3. Wampir (ma wystający ząb-kieł) :)
              4. Ugryź (to imię uważam za wyjątkowo kreatywne, a właściciel tego psa to
              geniusz) :)))

P.S. Te wszystkie imiona są prawdziwe ("znam" te psiaki) ;)
              • Gość: martynka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 01.07.02, 20:09
                Prawdopodobnie wygram bo mój pies nazywa się ALPAGA - zadziwiające ale od tego
                imienia powstało mnóstwo zdrobnień - m.in- Pasia, Pagier (Pagierek), Pastorek,
                Punia,Pasta, Alpen (bywa Alpengold), Pagro, i na koniec- Alpagozaurus. Na
                większość reaguje.PZDR>M
                • Gość: klockuzynba Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 00:34
                  kuzyna ma psa o imieniu Grami (od Gra mi na nerwach)
                  Moja siostra nazwała kota Gańdzia, jak matka się dowiedziała, co to znaczy, to
                  oddała kota znajomym (pod pozorem alergii na koty)
              • Gość: tulu Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:10
                Jak wiadomo imie dla psa jest skuteczniejsze jesli zawiera 'r'. Dlatego do
                powyzszych dolaczam propozycje: BIMBER i BERET. Inne fajne imie to ARMIA - no
                bo jak to fajnie brzmi 'Armia do mnie!' albo 'Armia do nogi'..
                • Gość: annowo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 31.07.02, 22:13
                  Gość portalu: tulu napisał(a):

> Jak wiadomo imie dla psa jest skuteczniejsze jesli zawiera 'r'. Dlatego do
                  > powyzszych dolaczam propozycje: BIMBER i BERET. Inne fajne imie to ARMIA - no
                  > bo jak to fajnie brzmi 'Armia do mnie!' albo 'Armia do nogi'..

Mój pies nazywa się BIMBER i uważam, że jest to swietne imię dla wilczurka
                  zwłaszcza gdy przy nieznajomych wołam :Tato, gdzie jest Bimber?:))))
                • Gość: polinka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 01.08.02, 00:40
                  A mój kundelek nazywa się PAJDA
              • Gość: mimi Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: router:* / 192.168.0.* 24.03.03, 16:13
                Gość portalu: J. napisał(a):

> Te imiona uważam za fajne, ale że nie ma takiego wątka "Najfajniejsze imię
                dla
                > psa" to dlatego zamieszcze je tutaj :)))
                > 1. Browar
                > 2. Kufel
                > 3. Wampir (ma wystający ząb-kieł) :)
                > 4. Ugryź (to imię uważam za wyjątkowo kreatywne, a właściciel tego psa to
                > geniusz) :)))
                >
                > P.S. Te wszystkie imiona są prawdziwe ("znam" te psiaki) ;)
                moj chrzestny nazwal jednego psa wlasnie Ugryź (jako delikatna sugestia;))a
                drugiego Piorun to się nazywa keatywnośc w otoczeniu tych wszystkich Maxow....
          • Gość: viki2lav Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 213.255.126.* 02.07.02, 14:08
            dodaj jeszcze rocky albo inny schwarzy. pani francesca z 2-go pietra ma takie
            male cos na tore wola czippetta wiec ja padam na podloge za kazdym razem jak
            wychodza na spacerek!
    • Gość: cutup Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.proxy.aol.com 02.07.02, 13:54
      George W. a drugie to Stupid
      • kwiatka Re: Najglupsze imiona dla psa... 02.07.02, 15:46
        Bubel - mieszka za płotem , porzadny pies, nie powiem.
    • Gość: Mala26 wcale nie glupie tylko pomyslowe IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 15:49
      Znam pania ktora swoje dwa pieski nazwala:
      piesek - Ali
      suczka - Baba.
      Dobre co?
      • kwiatka Re: wcale nie glupie tylko pomyslowe 02.07.02, 15:50
        a gdzie rozbójnicy ? ;-)
      • Gość: Sisy Re: wcale nie glupie tylko pomyslowe IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.02, 18:08
        Niestety nie mam psiaka, ale mój kot nazywa się "Frugo" (bez żadnej pseudo-
        reklamy). Moja koleżanka ma kota, który zwie się "Masakra", a druga kumpela
        swego kota nazwała "Cinkciarz".
    • Gość: kk Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.imit.kth.se 03.07.02, 03:48
      kiedys nazwalam psa Cyta- zzarla mi polowe ksiazek.
      a moi znajomi Bajbus- pies jest niezle kopniety.(po ukrainsku bachor)
      kiedys na ui´licy ktos zawolal moje imie odwrocilam sie a to bylo do tlustego
      buldoga.
      • Gość: MM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.07.02, 04:36
        Wiktor
        • tuli_pan Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 09:15
          slyszalem: "beton" i "dżihad" :)
          • antistia Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 12:58
            moja sąsiadka woła na swoją sukę: cycata
          • Gość: ewr Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gwl.koszalin.tpnet.pl 03.07.02, 13:00
            widziałam faceta, który wołał na boksera tyson ale najlepsze to widelec dla
            ratlerka
      • Gość: okk Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 10:43
        Bajbuzka, Luluza
    • oxycort Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 13:05
      Keczup i Proboszcz
    • sze Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 13:57
      moja znajoma miala jamniczka imieniem Azbest

slyszalem o piesku imieniem Majkeldżekson
    • Gość: lolek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: PLWAR* / 217.153.60.* 03.07.02, 14:08
      Mój sąsiad ma sunię, która nazywa się Marcin
    • marcinryg Re: Najglupsze imiona dla psa... 03.07.02, 14:10
      ZAGRYŹ
      • kiwas Re: Najglupsze imiona dla psa... 04.07.02, 10:11
        Sex
        • Gość: nick Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.szeptel.net.pl 04.07.02, 19:27
          moja kolezanka miala psa, ktory sie nazywal Mentos, sasiedzi zato maja psa o
          imieniu Pikuś, jakie to proste
          • Gość: Helena Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.19.* / *.thls.bbc.co.uk 04.07.02, 20:58
            Gość portalu: nick napisał(a):

> moja kolezanka miala psa, ktory sie nazywal Mentos, sasiedzi zato maja psa o
            > imieniu Pikuś, jakie to proste

Jak na swego kota Pickwicka tez czasem mowie Pikus, a na Micawbera - Mikus, a na
            Barkisa - Bartus. Odpowiadaja na wszystkie.
            • Gość: angel Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 21:38
              Kiedys u mnie w bloku mieszkał pies imieniem PIRAT. Wcale nie głupia nazwa.
    • iw1 Re: Najglupsze imiona dla psa... 04.07.02, 22:16
      Lolek
    • Gość: Sosna Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 213.77.88.* 05.07.02, 09:42
      Dżuma - małe czarne kudłate psisko z osiedla.
      Rambo - duży biały pudel z fryzura na lwa .. błe.....
    • ekscelencja Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.07.02, 09:48
      Ja wam powiem jak nazywaja sie jaszczurki mojego przyjaciela. Sa to: Boleslaw,
      Jolanta, Stanislaw, Ryszard, Grazyna, Maria i Marian. Jak na jaszczurki to
      skrajnie debilne. :)))
      • Gość: Piston Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skorosze.2a.pl 05.07.02, 15:38
        Moj stary w 1981 roku nazwal szczeniaka "Kryzys" i wyobrazacie sobie jak
        wychodzil z nim na spacer i tak na niego wolal? Polewka byla niesamowita.
        Nastepnego naszego psa (a wlasciwie suczke) nazwal z ang. "Lady". Potem juz ja
        mialem nazywac psy i nie bylo tak zabawnie
        • Gość: Beata Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.avc.com.pl 12.07.02, 16:18
          Moja koleżanka też miała Kryzysa (w tych samych latach) i
          był to nieobotycznie wielki bokser :)))
          • Gość: MMPM Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 158.75.15.* 13.07.02, 15:14
            Znajomy ksiądz w latach 80-tych wołał swego psa Azyl...
            • Gość: bpp Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.CHEM.CWRU.Edu 01.08.02, 01:45
              Moj znajomy w stanie wojennym nazwal psa "Rezim", nie wiem czy mial przez to klopoty z wiadomym
              organem.
          • Gość: Ala Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.ey.com.pl / 195.187.21.* 02.08.02, 15:48
            Nauczycielka w licemum miala Krysysa i Reforme ;-))
    • Gość: jester Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.zone.lub.pl / 10.7.1.* 05.07.02, 19:21
      Hermenegilda
    • Gość: monika Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 06.07.02, 01:27
      Psita - dla psa samca -jeden autentycznie sie tak nazywa
    • Gość: bill Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sympatico.ca 06.07.02, 02:06
      kwach, oleksys, kwasek, walesak, leppiejek, leppiejes, lezbijek, gachas
      kwaska, oleksia, kwasunia, lepperka......alexa
      • Gość: JACEK Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 64.9.159.* 06.07.02, 02:15
        Ja kiedys mialem psa o imieniu BIGOS, bo rudy byl z takimi kropkami jak by go smola kto spryskal, tak mi sie
        skojarzylo z grzybami w bigosie. Glupie to imie bylo jak cholera i pies mi w szczecinie pod pociag na peronie
        wpadl.....i to dopiero byl Bigos!!!!!
        • Gość: Miau Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 18:52
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Ja kiedys mialem psa o imieniu BIGOS, bo rudy byl z takimi kropkami jak by go
          s
          > mola kto spryskal, tak mi sie
          > skojarzylo z grzybami w bigosie. Glupie to imie bylo jak cholera i pies mi w
          sz
          > czecinie pod pociag na peronie
          > wpadl.....i to dopiero byl Bigos!!!!!

To gdybyś mieszkał w moim mieście i chodził do mojego przybytku edukacyjnego to
          miałbys niezły bigos bo nasz katecheta wabi się tak samo.
          A dla psa... u mnie są Fuj, Fax, Berek, HIBER, powyższe Frytki i Baryły, szczyt
          wymyślności czyli Brutus oraz papuga na którą wołamy Wdowa albo Bieda
    • breugnon Re: Najglupsze imiona dla psa... 06.07.02, 10:10
      Ja jeszcze nie mam psa, ale jak go będę miał to będzie się nazywał ŻELBETON!
      • Gość: SZK Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.barczewo.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 11:51
        Sierściuch - pasuje dla psa i dla kota!
        Tytan tak jedni wołają na ratlerka, serio.
        • Gość: biker Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lot.pl 07.07.02, 22:16
          piesek mojej siostrzyczki nazywa sie "obciach" a na moje przemile kocisko
          wolamy "amfa"
          • Gość: xxx Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 07.07.02, 22:20
            Moi znajomi mieszkający w Angli nazwali psa DRESZCZ żeby anglicy nie mogli tego
            wymówić, mieli pomysł prawda
      • ekscelencja Re: Najglupsze imiona dla psa... 14.07.02, 21:24
        Piękne imie dla psa to Henryk.
    • Gość: sar Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: TCZNT* / 213.17.193.* 08.07.02, 10:35
      mam suke, ktora nazywam Lala. Mam niezly ubaw jak na ulicy za nia wolam: E,
      lala!...

A znajomy ma dwa koty Hewlett i Packard.
    • Gość: Samanta Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 09.07.02, 03:22
      Moj owczarek nizinny nazywal sie MIETEK a moj perski kot ma na imie RICARDO
      i nie uwazam tych imion za glupie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka