Dodaj do ulubionych

administratorzy szaleją

09.07.02, 15:02

co zajrzę, to coś inaczej...
a jakie ładne gube i kolorowe nicki.... :)))

starają się , starają.....
trzeba było tylko trochę ochrz.....
Obserwuj wątek
    • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:06
      Mi to się bardzo podobało, jak mi się wyświetliło, że Forum nie istnieje...
      • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:08
        :)
        żółto, zielono, a i szaro gdzieniegdzie.... :)))
        • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:09

a u mnie wszystko pomarańczowe !!! O?
        • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:09
          a gdzie jest żółto?
    • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:08

• misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:08
        He, he, he - zdublowało mnie!!
        • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:09
          • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:10

zrób sobie na zielono i szaro
            • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:11
              jak jeszcze będą nicki z dużej litery
              to może się dam przekonać.... :))
              • piotr_c Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:23
                Chris , jak przewalczysz te duże litery to ci sie jakieś fajerwerki będa
                należały, za walkę z bezwładem rzeczywistości w imie wyzszych celów.
          • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:14
            Ha, ha, ha!
            • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:16
              Ha, ha, ha!

• aniela_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:17
                jestescie jedno? i zyjecie w trojkacie moze?
                • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:18
                  chcieliśmy w dwukącie..
                  ale już za późno... :)
                • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:18

jednym głosem mówią
              • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:18
                Plażo-echo, echo, echo.... Uuuuu-uuu
                • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:19
                  Plażo-echo, echo, echo.... Uuuuu-uuu

• aniela_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:20
                    dwukąty sa takie banalne. usiadziemy z zaprzyjaznioną na zielono magą nieopodal
                    i udamy ze nie patrzymy.
                    • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:21
                      O nie! Protestuję! Ze mną żaden dwukąt banalnym być nie może!
                    • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:21
                      dwukąty sa takie banalne. usiadziemy z zaprzyjaznioną na zielono magą nieopodal
                      i udamy ze nie patrzymy.

• chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:22
                        O nie! Protestuję! Ze mną żaden dwukąt banalnym być nie może!

• chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:23
                          czarne nicki !!!!!
                          czy ktoś umarł ?
                        • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:23
                          No kto by pomyślał, że nowe Forum ma taką moc oddziaływania.
                      • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:23

Anielu on Cię w jakąs grę wciaga, uważaj !
                        • aniela_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:24
                          aha to intrygant jest, dzieki za ostrzezenie.
                          • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:26
                            No kto by pomyślał, że nowe Forum ma taką moc oddziaływania.
                            Anielu on Cię w jakąs grę wciaga, uważaj !
                            aha to intrygant jest, dzieki za ostrzezenie.

• maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:27

i szczwany lis na cztery nogi kuty
                              proszę jak czas oszczędza
                              • aniela_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:28
                                aha maly witek sprytek z niego. skarlały cwaniaczek i cinkciarz.
                              • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:28
                                i szczwany lis na cztery nogi kuty
                                proszę jak czas oszczędza

• chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:29

aha maly witek sprytek z niego. skarlały cwaniaczek i cinkciarz.

• chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:30
                                    jak jeszcze będą nicki z dużej litery
                                    to może się dam przekonać.... :))

• Re: administratorzy szaleją
                                    piotr_c 09-07-2002 15:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Chris , jak przewalczysz te duże litery to ci sie jakieś
                                    fajerwerki będa
                                    należały, za walkę z bezwładem rzeczywistości w imie
                                    wyzszych celów.

• maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:31

słów szkoda ! ciekawe czy długo pociągnie...
                                    • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:31

aż taki stary nie jestem :))
                                      • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:36
                                        uff, a już się bałam, że to trwała skaza jakas :)
                                        • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:36
                                          nic się nie bój, Chris Cie przytuli i pogłaszcze....
                                          • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:38
                                            ulżyło mi :))
                                            • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:39
                                              Maga :)
                                              • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:40
                                                MY - NUMEROWANI
                                                MUSIMY SIĘ TRZYMAĆ RAZEM :)
                                                • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:42

Chris :)

(uważaj na Anielę, bo znów trójkąta się dopatrzy)
                                                  • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:43
                                                    Ona je widzi wszędzie
                                                    nie przejmowałbym się !
                                                  • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:45

na wszelki wypadek tylko ostrzegam :)
                                                  • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:47

mam się bać ?
                                                    to nie ja
                                                  • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:47
                                                    To nie ty byłeś Ewą?
                                                  • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:48

nie pamiętam :)
                                                  • Gość: MMPM Re: administratorzy szaleją IP: 158.75.15.* 09.07.02, 15:49
                                                    Pewnie nie byłeś nawet Adamem...;-)
                                                  • chris_45 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:51
                                                    co to ma znaczyć ?!
                                                  • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:52
                                                    co to ma znaczyć ?!
                                                  • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:54
                                                    o nie znowuuuu
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:54
                                                    Bo jesteś Krzysztofem...;-)

No co, zrobisz mnie na szaro?
                                                  • maga34 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:55

a ja mam Cię na zielono :-)
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:58
                                                    maga34 napisała:

>
                                                    > a ja mam Cię na zielono :-)

:-)))

• misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 15:59
                                                    Jak zrobić ludzi na zielono?
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:01
                                                    Powiedzieć im coś tak, aby nie załapali...
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:01

ja mam wszystkich z tego watku na zielono...
                                                  • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:03
                                                    Ale wy to jesteście...
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:05
                                                    misiania napisała:

> Ale wy to jesteście...

Spróbuj wejść na Moje forum (u góry) i ustaw przyjaciół.

M. dzisiaj wyjątkowo uczynny

• mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:03
                                                    _tequila_ napisała:

>
                                                    > ja mam wszystkich z tego watku na zielono...

Nawet mnie?

M. mocno zdziwiony

• _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:05

a dalczego nie?
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:08
                                                    A dlaczego tak? ;-)

M. podpuszczający
                                                  • aniela_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:08
                                                    o! widze trojkat!
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:11
                                                    Aniela będzie kolejnym wierzchołkiem...
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:16
                                                    Masz jeszcze trzy ramiona wolne

b. usłużna
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:18

oooo!! zielona Biedronka :)
                                                  • baloo1 Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:17
                                                    Czy wpisanie sie na ten watek powoduje automatyczne zazielenienie sie ? jesli
                                                    tak to wpycham sie tam , gdzie mnie nie proszono, po czym wyrastam tam, gdzie
                                                    mnie nie posiali.
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:19
                                                    Żniwo tutaj wielkie, tylko robotników mało... ;-)
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:20
                                                    A w ogóle to o co chodzi? Dlaczego jestem tu a nie tam? Tam było fajniej!!!
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:21

no widzisz jak sie porobilo....

mi przy wysylamiu kazdego posta wychodzą errory... o co chodzi?
                                                  • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:21
                                                    Ufff! Się nawpisywałam! A wątek od razu taki radośnie zieloniutki się miejscami
                                                    zrobił!
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:22

chyba siebie tez wpisze na zielono bo glupio wygladam na tym watku...
                                                  • misiania Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:23
                                                    Ja się pozieleniłam, bo chyba się lubię...
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:23
                                                    A ja wszystkich zrobiłem na szaro.
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:24
                                                    Oprócz siebie oczywiście. roro_ u mnie jest zielony.
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:26
                                                    roro_ napisał:

> Oprócz siebie oczywiście. roro_ u mnie jest zielony.

Po liście osób, który należy zablokować konta, miałem poważne wątpliwości...

• the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:27
                                                    a mi nie pisze, że wysłany post. Co za gupie forum.
                                                    I skąd ja mam niby wiedzieć, czy wysłało czy nie?

b. niezadowolona
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:29
                                                    Dla pewności kliknij tak z 5 razy na kwadracik "wyślij"
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:31
                                                    roro_ napisał:

>
                                                  • mmpm Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:30
                                                    Spróbuj jeszcze raz - mi wówczas pokazuje, że po raz drugi z tego samego
                                                    formularza wysłać nie można...
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:30

glupie forum!!!!
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:33
                                                    nieee noo - teraz forum nie istnieje....
                                                    ręce mi opadły !

powtorze bo moze adm nie slyszeli - GLUPIE FORUM!!!!
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:34
                                                    gupie gupie forum.

ale kolorowanie jest fajne, szkoda, że mam tylko dwie farbki. A propos, jak się
                                                    pisze aniela?
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:39
                                                    Przez samo "a"
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:43
                                                    Kochający inaczej?
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:45
                                                    Inaczej się nie da.
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:46
                                                    podobno inaczej jest z tatą a inaczej z mamą...
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:47
                                                    To może pogadamy teraz o sexie?
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:48
                                                    a co to jest sex?
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:51
                                                    Myślałem,że ty mi to wyjaśnisz.
                                                  • the_ladybird Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:53
                                                    bardzo chętnie, jeśli nie przeszkadza Ci, kiedy ktoś nie wie, o czym mówi :)
                                                  • roro_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:55
                                                    Ja z reguły nie wiem o czym mówię. Nie znam sensu połowy słów, których uzywam.
                                                    Dlatego potrzebuję kogoś inteligentnego, by mi wiele wyjaśnił/ła.
                                                    Ty wydajesz się być idealna.
                                                  • _tequila_ Re: administratorzy szaleją 09.07.02, 16:53

to chyba jest płeć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka